to_ja8 08.01.08, 22:19 .. informuję, iż dzisiaj mogą znowu uaktywnić się ślady rysich pazurów (od nadmiaru zawartości ruskiej wody we krwi...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spoko444 Re: Profilaktycznie... 09.01.08, 10:09 żenua Jak to się dzieje że ty jeszcze od niego po pysku nie oberwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Profilaktycznie... 09.01.08, 10:56 spoko444 napisał: > żenua > Jak to się dzieje że ty jeszcze od niego po pysku nie oberwałeś? Jak zwykle bronisz swego kolesia... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Profilaktycznie... 09.01.08, 11:12 to_ja8 napisał: > spoko444 napisał: > > > żenua > > Jak to się dzieje że ty jeszcze od niego po pysku nie oberwałeś? > > Jak zwykle bronisz swego kolesia... A ja was chłopaki cenię za odwagę w rysowaniu swoich argumentów na maskach aut swoich oponentów. Nie ma to jak dobra argumentacja swoich poglądów. Jaskiniowcy też zostawiali swoje ślady, które przetrwały do wspolczesności. Mordować też będziecie, jak zabraknie innych środków komunikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Do Spoko 09.01.08, 15:25 spoko444 napisał: > żenua > Jak to się dzieje że ty jeszcze od niego po pysku nie oberwałeś? Nie mogę tego uczynić,on może specjalnie prowokuje po to by móc pożniej lecieć na skargę.Nie załatwi się też sprawy po męsku,bo po stronie przeciwnej musiałby stać mążczyzna.Zapewne zauważyłeś, że od dawna nie polemizuję z autorem głupich postów i zmyślonych histori.Wcale mi one nie przeszkadzają,a skoro jemu dają rozrywkę i relaks,to niech ma.Ludziom chorym trzeba wybaczyć,(czy uderzyłbyś np.Elę pchającą wózek gdyby coś na ciebie powiedziała jestem pewien że nie.)Dawno pisałem że K.Kondrat jest kłamcą,teraz widać że jest również tchórzem,bo nie podaje danych,i szczegółów.Mądrych idiotyczne historie nie interesują, zdanie zaś idiotów, nie ma znów dla mnie żadnego znaczenia.Nie mogę autorowi idiotyzmów pomóc,więc się z nich śmieję.Inaczej przedstawiała by się sprawa gdyby autor to_ja8,nie był takim całkowitym idiotą,wtedy pasowały by tu słowa Blachy z filmu Odwróceni ,,Z kim musiała się puścić twoja matka,że wyszła taka ciota,,.Tak że to co pisze w/w nie ma dla mnie żadnego znaczenia.Pozdrawiam Spoko444 Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Do Spoko 09.01.08, 15:43 krzysztof_ja napisał: wtedy pasowały by tu słowa > Blachy z filmu Odwróceni ,,Z kim musiała się puścić twoja matka,że > wyszła taka ciota,,.Tak że to co pisze w/w nie ma dla mnie żadnego > znaczenia.Pozdrawiam Spoko44 Jeszcze chyba nie wytrzeźwiałeś po wczorajszym... a kto porysował dwa auta, to ty wiesz najlepiej, bo tylko ciebie ruszają zdawkowe wzmianki... i spoko555 nie należało się spodziewać wpisu na wyższym poziomie, bo go sobą nie reprezentujesz. Wiem, że bolą ciebie niektóre sprawy wspominane prze zemnie, w których maczałeś rysie pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Do Spoko 10.01.08, 08:31 mexico86 napisał: > A czym rysuje sie samochody??? W przedszkolu, to pewnie kredkami pastelowymi A tępi dorośli z kompleksami używają ostrych narzędzi... Odpowiedz Link Zgłoś