Dodaj do ulubionych

Następny dziubdziuś

02.01.24, 00:31
Leoś Myszkowski

www.pudelek.pl/leon-myszkowski-trafil-na-sor-ksenia-zali-sie-na-szpitalna-obsluge-wszystko-tylko-nie-zajmowanie-sie-pacjentami-foto-6980142600621024a

Mój Allanek jutro zasuwa na piechotę do szkoły, chociaż mogłabym go podwieźć po drodze. Profilaktycznie.
Obserwuj wątek
    • ursydia Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 01:36
      Spuchnie mu palec i ciekawe co zrobisz. Matko wyrodna.
    • anorektycznazdzira Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 08:18
      Dziubdziuś chodził z bolącym paluszkiem 3 dni, po czym nagle musiał bo by się udusił zostać zaopatrzony jużnatychmiastwtej chwili na sorze. Klasyk. Moi koledzy i koleżanki z soru uwielbiają takich.
      "Panie doktorze prędko!!!! Pomocy!!!! Mój mąż się przewrócił i go bardzo bardzo bardzo boli ręka!!!!"
      "Dobrze, proszę opowiedzieć co i kiedy się stało"
      "No więc tydzień temu jak wychodził z garażu to się poślizgnął i upadł na rękę. I go boli!!!!"
      • volta2 Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 11:43
        a co cię dziwi? mój ojciec też się przewrócił, bolało go bardzo, poszedł do internisty, dała przeciwbólowe i tyle. po paru dniach czarne palce i szpital. złamanie było a nie zwykłe oj boli. czy był na sorze, czy gdzieś indziej to już nie wiem, ale wiem, że twoi koledzy uwielbiają tych co mówią tydzień temu, to skłamał, żeby go uwielbiali trochę mniej.
        • armamagedon Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 12:08
          Chodzi volto o to, że jeśli ktoś wytrzymał cztery doby z bolącym palcem, to wytrzyma z reguły i piąta, jeśli ma parametry życiowe w normie. Zazwyczaj jeśli się awanturuje, ma w normie.
          Więc będzie przyvtakim wywiadzie czekał.
          Więc najpierw wjedzie na SOR pijak z rozwalonym łbem, świeża cukrzyca w kwasicy, pourywane paluszki, ostry brzuch, a bolący paluszek będzie czekał.
          Nie dlatego, że jest mniej ważny, tylko dlatego że zazwyczaj może czekać.
          I założę się, że każdy by wolał, mowie o lekarzach, mieć 15 chorych na łebka na dyżur, niż 80. Empatia się kończy po 15, jak nie ma regeneracji. Wtedy kolejki też nie byłyby horrendalnie długie.
        • memphis90 Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 19:06
          Pan nie miał czarnego martwego palca, 3 dni łaził po Krupówkach łojąc grzańca za grzańcem i wrzucając fakt żarcia oscypka na instastory, więc nie zaczął umierać na paluszek w tej sekundzie, w której zgłosił się na SOR.
    • rb_111222333 Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 12:52
      A gdzie się jedzie ze spuchnietym palcem jak nie na sor? Jak jest na sor, każdy wie.
      • zerlinda Re: Następny dziubdziuś 02.01.24, 18:25
        No jak palec jest spuchnięty od kilku dni to koniecznie jedzie się w nocy na sor. A tam należy żądać pomocy NATYCHMIAST. A jak będzie ktoś z wypadku albo z zawałem to nie ma siły się awanturować i niech czeka w kolejce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka