Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA LUNA !!!

13.09.11, 12:41
Polecam wróżkę Lunę. Zawsze szybko odpisuje i na prawdę potrafi pomóc. Wróżby są jasne i proste do zrozumienia. Polecam gorąco:)
Tutaj link do bloga wróżki

tarocistkalunna.blog.onet.pl/

a tutaj e-mail

tarocistka.lunna@gmail.com
Obserwuj wątek
    • ladydii1987 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 08.01.14, 12:18
      W ogóle NIE POLECAM!!!!!! napisałam smsa, miałam namiar do tej Pani z jakiejś gazety i chciałam porady, gdzie wpisałam w smsie moje imię i datę urodzenia. A ta Pani wysłała smsa z prośbą o moje imię ( a przecież je wcześniej wpisałam) wygląda na to że w ogóle nie czyta smsów za które słono przecież płacimy. Po tym stwierdziłam, że nie ma sensu korespondować z tą Panią. Zdecydowałam przesłać tego smsa do innej wróżki, która potrafiła dostrzec w nim imię, i odpowiedzieć konkretnie na moje pytanie, po czym jeszcze dostałam smsa od tej Pani o następującej treści:
      ,,Długo jeszcze mam czekać na odpowiedź?'' wyrażę to tylko w trzech słowach ŻAL ŻAL ŻAL
    • andromeda1a Re: WRÓŻKA LUNA !!! 22.05.14, 10:53
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • mariettaetta Re: WRÓŻKA LUNA !!! 24.07.14, 16:40
      kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl
    • matyldka19 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 22.10.14, 12:33
      mogę polecić wam wróżkę sarę,korzytsałam z wróżb i bardzo wiele się sprawdziło,rytuały rónież wykonuje.podaję wam adres do niej : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 11.11.14, 15:05
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • anna.janson1 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 30.05.19, 21:16
      bylam na ul. Senatorskiej u wrozki Luny w Warszawie. 180 zl i NIC sie nie sprawdzilo! Najpierw zada kilka pytan, a potem jak juz cos wie to improwizuje. Lipa:(
    • lucja1wer Re: WRÓŻKA LUNA !!! 13.07.21, 16:04
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • mirrakil1234 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 19.07.21, 14:04
      Korzystałam już z wielu wróżek od lat duzo mi to pomaga a poszukiwanie tej jedynej poprzestalam na kobietamag@interia.pl dla mnie niezawodna z bardzo dużą intuicją. Myślę,że warto spróbować;)
    • tereniakrakow Re: WRÓŻKA LUNA !!! 16.09.21, 12:58
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • klaudynik1231a Re: WRÓŻKA LUNA !!! 19.11.21, 17:23
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 11.01.22, 20:23
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jakosta234a Re: WRÓŻKA LUNA !!! 13.01.22, 21:08
      Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: WRÓŻKA LUNA !!! 27.01.22, 16:52
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 10.02.22, 17:29
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaustynkavij1 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 12.05.22, 20:40
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • judytkaluna12 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 17.05.22, 20:27
      zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 25.05.22, 14:40
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • matyldkawitkaj12 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 28.05.22, 19:27
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klorencjajuli1 Re: WRÓŻKA LUNA !!! 02.06.22, 13:57
      Polecam super wróżkę Sarę - miła,kompetentna co najważniejsze wszystko się sprawdza, rewelacja,email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka