Dodaj do ulubionych

moje obserwacje

05.03.13, 15:28
Czytam to forum czasami i sama szukam dobrej wrozki
Bylam u kilku robiac wywiad maly i moze to komus pomoze....
1. Pani z grodziska maz- Pani pracuje w poradni dla osob opoznionych w rozwoju...ale jakos tarocistka nie sprawdzila sie najlepiej.Duzo chaosu...ale moze sie sprawdzi to co mowila.....605622816 - to telefon gdyby ktos jednak chcial spróbowac. Pani korzysta takze z wahadelka
2. Pani z pruszkowa...mozna ja wygooglac ma swoja strone - wrozka Lucyna chyba sie zowie. Trafila i mi i kilku innym osobom z opisem sytuacji rodzinnej.
Tutaj bardzo trafnie opisuje to co sie zdarzy u mamy brata ciotki itp
Trafia ze znakiem zodiaku itp.....
Mogę polecic bo wychodzisz naladowana dobra energia.
3 Pani (ja ja nazywam Zuza) spod Wroclawia.....mam gdzies nr telefonu nawet.....Powiem ze trafila kolezance z informacjami kilkoma....Sama jej nie sprawdzilam
Moja kolezanka twierdzi ze trafila z data rozwodu i trafia ogolnie z miesiacami i co sie wydarzy.
4. tutaj musze sie zastanowic..trafilam przyapdkiem......Pani mloda po 30tce usmiechnieta....Do tej pory chyba nie za duzo wrozyla za pieniadze bo malo jej w necie widze.....Wrozy tylko na telefon i na maila i na gg...i musze powiedziec ze mnei zaskoczyla,,,,, np informacja iz wychowywal mnie ojczym gdyz moj biologiczny ojciec zmarl jak bylam niemowlakiem...i to byla prawda.
Trafila takkze z choroba mamy..powiedziala wprost ze to byl udar.
Trafila z opisem rozwodu.
I czy trafi z przyszloscia to sie okaze...tego sie troche boje bo powiedziala ze jak nie bede pracowac nad soba to moze mnie ominac to co dobre...
jesli chcecie to jej mail megilen9@gmail.com
Obserwuj wątek
    • 1aska1 Re: moje obserwacje 07.04.13, 10:37
      Czy możesz podac nr gg to tej ostatniej pani? Dziękuje
      • deroviltarot dobra wrozka 25.10.13, 14:09
        Zapraszam do mnie: ukladam indywidualnie karty, na podstawie m.in. daty urodzenia sprawdzam uklad i wpływ planet układu słonecznego rozpisuje horoskop. Pomagam w wybraniu drogi i watpliwosciach. Prosze pisac na: magdalena.derovil@gmail.com
    • armincia Re: moje obserwacje 11.06.16, 12:05
      Korzystałam ostatnio z wróżki sary-wrozba naprawdę trafna i zwięzły, w przeciągu paru miesięcy większość się sprawdziła. Szczerze polecam-email do niej kobietamag@interia.pl
    • grazynahagb Re: moje obserwacje 09.10.21, 14:58
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • kleopatrawikka3 Re: moje obserwacje 20.10.21, 18:29
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
    • jesiennaa Re: moje obserwacje 25.10.21, 11:33
      w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wróżki Agnieszki ze strony wrozkaagnieszka.pl
      ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania w bawełnę a dzisiaj już jedno pytanie sie sprawdziło co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. jak dla mnie jedna z lepszych jeśli chodzi o szybkość i bezpieczeństwo płatności gdyż zaraz po zamówieniu mamy wróżbę.
    • mariettazik Re: moje obserwacje 23.12.21, 21:14
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: moje obserwacje 27.12.21, 16:49
      Ja od dawno bardo korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • jadzikawer Re: moje obserwacje 21.11.24, 19:13
      Korzystałam z wróżki przez internet-Sary, jestem bardzo zadowolona,szybki termin i duża sprawdzalność,email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka