Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA KIELCE

26.03.14, 21:47
Szukam... jak w temacie... ?
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: WRÓŻKA KIELCE 01.05.14, 16:05
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • agnesschatje Re: WRÓŻKA KIELCE 09.05.18, 12:34
      Mam sprawdzoną wróżkę z Kielc, podaje tel 500 273 383
    • ninakolb Re: WRÓŻKA KIELCE 15.08.18, 15:28
      Zdecydowanie najlepsza wróżka w Kielcach, sprawdzona, podaję nr 500 273 383, chodzę od lat, wyjątkowa sprawdzalność, wróży też przez telefon, niedroga. Podaje wszystkie szczegóły, dogłębnie wnika w sytuację. Żadne tam ogólniki. Ta Pani to nowy wymiar wróżbiarstwa, łączy elementy doradztwa duchowego, psychologii, naturopatii, oczyszcza energetycznie. Rozmowa z nią dodaje skrzydeł, jest ciepła, empatyczna i eteryczna. Cieszę się, że na nią trafiłam POLECAM!!!!
    • lucja1wer Re: WRÓŻKA KIELCE 13.07.21, 16:04
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: WRÓŻKA KIELCE 16.09.21, 13:19
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • katarzynabilla1 Re: WRÓŻKA KIELCE 17.10.21, 19:46
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: WRÓŻKA KIELCE 07.11.22, 20:28
      Zaciekawiło mnie to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka