Dodaj do ulubionych

BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE!

• anjjaa Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.02.25, 18:25
      514845740Anna karty klasyczne i tarota
    • anjjaa Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 11.02.25, 06:39
      514845740 koszt 250 ponad 1 h ale kobieta zna się na rzeczy rewelacja .
    • marta-pawelec91 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 15.02.25, 14:59
      Mi bardzo pomogła wróżka Emilia ze strony ezoteriko.pl, bardzo polecam! Podrzucam namiary: emilia@ezoteriko.pl
    • anjjaa Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.03.25, 08:25
      Witam tylko wróżka z Łysej Góry Anna tel 514845740 przyjmuje w domu i przez telefon wow mi się wszystko sprawdziło sprawdza ten błysk w oku czyta jak z książki wszystko prawda warto koszt 250 ponad 1 h ale warto
    • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.03.25, 20:32
      Witam
      Znam Panią konkretna i szczera sama prawda na teraz i przyszłość podaje namiary 514845740
    • martakucfgah12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.04.25, 09:46
      ja polecam Sarę, korzystam już długo, bardzo wysoka sprawdzalność i szybki kontakt,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.04.25, 06:56
      Ja znam jedną kobietę skromna mówi prawdę 514845740 i ma dużo klientów nie ogłasza się tylko poczta pantoflową chyba bierze 200 zł za sesję ale to tak jak wszędzie a warto !!
      • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.04.25, 06:57
        530104318 Lalki voodu karty klasyczne
        • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.04.25, 06:58
          Pani Ewa to anioł i bardzo dobra wróżka
      • najnak Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 19.09.25, 14:53
        A skąd jest ta Pani?
    • wrozkalirael Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.04.25, 14:58
      Ja zapraszam was do siebie - opinie na ig - @wrozkalirael - albo kontakt mailowy: wrozkalirael@gmail.com
    • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 11.04.25, 07:02
      znam dwa numery telefonów
      530104318
      514845740
      Dobre znane wróżki
      • dominika02121 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 11.04.25, 07:02
        Lub znam Panią Annę nr tel 514845740 konkretna szczera
    • weronika-recha Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.05.25, 17:50
      Po moich różnych doświadczeniach z wróżkami mogę ostatecznie polecić panią Emilię ze strony ezoteriko. Po wielkim rozczarowaniu ze strony pani Szalkowskiej i Bucardi trafiłam w końcu na kogoś, komu mogę zaufać. Kontaktowałam się poprzez maila: emilia@ezoteriko.pl
    • czarnalatte Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.06.25, 15:35
      W ostatnim czasie skorzystałam z usług wróżki Kasi, która bardzo pozytywnie mnie zszokowała. Zadałam pare razy po 3 pytania na które bardzo treściwie i trafnie odpowiedziała. Długo szukałam odpowiedniej wróżki i myślę, że dzięki Kasi znalazłam w końcu moja osobistą trockistkę której mogę w pełni zaufać. Odpowiedzi udziela bardzo szybko do jednej godziny, nie muszę czekać i prosić się o wróżbę, dla mnie usługi tej pani są na bardzo profesjonalnym poziomie i mogę ją polecić, prowadzi stronę na której można szybko zamówić pytania, adres to wrozkakasia.pl
    • czarnalatte Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.06.25, 15:39
      W ostatnim czasie korzystałam z usług wróżki Kasi, która bardzo pozytywnie mnie zszokowała. Zadałam pare razy po 3 pytania na które bardzo treściwie i trafnie odpowiedziała. Długo szukałam odpowiedniej wróżki i myślę, że dzięki Kasi znalazłam w końcu moja osobistą trockistkę której mogę w pełni zaufać. Odpowiedzi udziela bardzo szybko do jednej godziny, nie muszę czekać i prosić się o wróżbę, dla mnie usługi tej pani są na bardzo profesjonalnym poziomie i mogę ją polecić, prowadzi stronę na której można szybko zamówić pytania, adres to wrozkakasia.pl
    • nawrockairena Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.06.25, 16:56
      W ostatnim czasie skorzystałam z usług wróżki Kasi, która bardzo pozytywnie mnie zszokowała. Zadałam pare razy po 3 pytania na które bardzo treściwie i trafnie odpowiedziała. Długo szukałam odpowiedniej wróżki i myślę, że dzięki Kasi znalazłam w końcu moja osobistą trockistkę której mogę w pełni zaufać. Odpowiedzi udziela bardzo szybko do jednej godziny, nie muszę czekać i prosić się o wróżbę, dla mnie usługi tej pani są na bardzo profesjonalnym poziomie i mogę ją polecić, prowadzi stronę na której można szybko zamówić pytania, adres to wrozkakasia.pl
    • adam-australia Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 14.07.25, 12:36
      Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy.
      To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem.
      Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie.
      Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy.
      Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić.
      Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć.
      Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem.
      Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc.
      Podaję nr 500 273 383
    • adam-australia Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.09.25, 09:42
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • annadabrowskaw Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.09.25, 15:56
      Tylko jedna nie potrzebuje reklam
      730229669
    • annadabrowskaw Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.09.25, 14:59
      Znam bardzo dobra wrozke Anna
      Jej numer to 730229669
    • wandakielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.10.25, 12:29
      Z całego serca polecam kontakt z Wróżką Moniką ze stronki: wrozkamonika.pl
      Polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy duchowej, wsparcia czy odpowiedzi na ważne pytania. To osoba z ogromnym darem i sercem na właściwym miejscu, mamy pewność dyskrecji i szybkiej odpowiedzi, gdyż udzilea je zazwyczaj do jednej godzinki, specializuje sie w rytuale miłosnym ale ja nie korzystałam, co do pytań to prawie każde z zakupionych pytań mi sie sprawdziło.
    • wrozbyonline Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.12.25, 08:04
      Cześć wszystkim 😊
      Chciałam/Chciałem podzielić się miejscem, które naprawdę zrobiło na mnie dobre wrażenie. Jeśli ktoś z Was szuka rzetelnej wróżby i konkretnych odpowiedzi, to warto zajrzeć do Wróżki Anny.

Wróżby są przygotowywane indywidualnie. W moim przypadku wszystko było opisane bardzo jasno i z wyczuciem – zarówno sprawy sercowe, jak i zawodowe. Duży plus za empatię, dyskrecję i szybki kontakt.

Nie jest to „magia dla zabawy”, tylko spokojne, sensowne spojrzenie na sytuację i możliwe drogi wyjścia. Jeśli ktoś stoi przed ważną decyzją albo po prostu chce lepiej zrozumieć to, co się dzieje w jego życiu, myślę, że warto spróbować.

Strona, na której można zamówić wróżbę: wrozkaania.pl
      Może komuś z Was też się przyda 🌙✨
    • anna_wrona Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 14.01.26, 12:38
      To ja podzielę się swoimi przeżyciami i jednocześnie serdecznie polecę pewną wróżkę. Chodzi mi o
      Panią Marię, wróżkę u której byłam dwa razy. Wszystko co mi przepowiedziała się spełniło. Naprawdę, każda pojedyncza rzecz się wydarzyła. Sama w to nie wierzyłam ale Pani Maria to naprawdę rzetelna i wiarygodna osoba która wie co robi i mówi tylko prawdę. Dużo mi pomogła, także stwierdziłam, że ją polecę bo może komuś też przyda się taka pomoc jakiej ja potrzebowałam zgłaszając się do niej. Można skontaktować się z nią pod numerem 607 285 405. Jeszcze raz serdecznie polecam, to pierwsza wróżka u której byłam i u której wszystko co do najmniejszych szczegółów się sprawdziło. Z usług Pani Marii na pewno jeszcze nie raz skorzystam ❤️
    • paulina996 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.01.26, 12:10
      Wrozbaela.pl polecam z czystym sercem bardzo trafne i szybkie wróżby
    • paulina996 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.01.26, 14:29
      Ja korzystałam z wróżb online kilka razy, ale dopiero na wrozbaela.pl poczułam, że ktoś naprawdę wczytał się w moją sytuację. Opis był bardzo konkretny, bez lania wody. Sporo rzeczy już się sprawdziło, zwłaszcza w temacie relacji.
    • klementynka12ghg Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.02.26, 17:42
      Mi Sara tez ostatnio wróżyła i bez pytań, trafiła w sedno opisując sytuację z teraz, po 2 miesiącach większa część wróżby się sprawdziła też, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • trenerka53 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.02.26, 18:50
      Ostatnio wróżyłam u tej Pani jestem w dużym szoku jak bardzo pasuje wróżba do mnie mimo ze podałam tylko imię i datę urodzenia, mega dużo informacji zgodnych z moją osobą i moim życiem, wróżka ZINAIDA ma prawdziwy dar jasnowidzenia bez wątpliwości. Trafiłam z polecenia byłam sceptyczna a tu taka pozytywna niespodzianka. To było kilka miesięcy temu i kwestia pracy i miłości już się sprawdza więc postanowiłam się podzielić moze komuś się przyda rada. Osoba rzetelna I uczciwe ceny nie to co innego. Pisać można na wrozkazinaida@wp.pl
      Albo wejść stronę www
    • kklakjjklljkk12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.04.26, 14:17
      Ja także polecam świetną wróżkę online-Sarę, korzystam już parę lat i nie zadając pytań,prawie wszystko się sprawdza w ciągu 3-4 miesięcy, polecam ;) email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka