Dodaj do ulubionych

Śląsk dobra tarocistka

09.07.20, 09:47
Polecam na Śląsku dobra tarocistke Agnieszke.
Można poczytać na Interii....
Pani bez potrzeby reklam w internecie czy youtube.
Ma wierne grono klientek nawet z Krakowa.
Rozmowa telefoniczna lub spotkania prywatne.
Po wróżbie pani Agnieszka nie urywa kontaktu. Można, bez kosztów zadzwonić zawsze i chętnie odpowiada na zadane pytanie. Wspiera zawsze i interesuje się swoimi klientami.
Nr priv 577790623
Obserwuj wątek
    • angel40 Re: Śląsk dobra tarocistka 11.08.20, 12:25
      Ja polecam Agnieszke z Rybnika.
      Ta kobieta wie, jak pomoc człowiekowi.
      Tel 577 790 623
    • tadeusz1960 Re: Śląsk dobra tarocistka 11.10.20, 20:46
      Jedyna PRAWDZIWA wróżka godna polecenia to p. Agnieszka tel 500 273 383
      Trafiłem do niej przez polecenie kilka lat temu i wracam do dziś. Korzystam z prywatnych sesji telefonicznych u niej. Wszystko przez te lata się sprawdziło, pomogła mi niejednokrotnie bo nie tylko rozkłada karty ale jest też psychologiem , naturopata i coachem par. Specjalizuje się też w prawie przyciągania dzięki jej wiedzy nauczyłem przyciągać do życia szczęście. Pokazała błędy jakie nieświadomie popełniałem.
      Jej wróżby to nie tylko odczyt kart ale wartościowa duchowa rozmowa , po której człowiek dostaje skrzydeł i chce się żyć. Pani Agnieszka mówi o przyczynach, pomaga w wielu kwestiach ( mnie postawiła diagnozę którą potwierdziłem w badaniach), wskazuje drogę i możliwości, podaje konkretne rozwiązania a nie zostawia człowieka z niczym jak inne...Jest niedroga. Dusza człowiek.
      • dyniah Re: Śląsk dobra tarocistka 13.10.20, 16:29
        polecam wrózbę na email wrozkaagnieszka.pl
    • dyniah Re: Śląsk dobra tarocistka 13.10.20, 16:27
      chyba obecnie najlepszą i przewidywalną wróżka jest Alicja, kilka razy korzystałam z wróżb, ale jak wykonała mi oczyszczanie energetyczne to po prostu cud, moje życie się zmieniło co jest nie możliwe, pech który prześladował mnie od. lat puscił, teraz jestem szczęśliwa a zycie się ułożyło mimo wielu komplikacji, wróżka jak dla mnie numer 1.
      jej strona to wrozki.net/wrozkaonline lub www.wrozka alicja.pl
    • gabrysia1hjn1 Re: Śląsk dobra tarocistka 09.07.21, 19:14
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Śląsk dobra tarocistka 16.09.21, 14:33
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • basiakowalczyk Re: Śląsk dobra tarocistka 24.04.22, 15:19
      Ja za to korzystam od wielu wielu lat z mojej zaufanej Wróżki Katii (886-897-413), wszystkie jej porady są bezcenne i zawsze trafne. Polecam z całego serca, zwłaszcza w problemach miłosnych i zawodowych ✓
    • klaudynkawid12 Re: Śląsk dobra tarocistka 24.04.22, 20:23
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: Śląsk dobra tarocistka 08.05.22, 20:11
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • klaustynkavij1 Re: Śląsk dobra tarocistka 12.05.22, 20:36
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka