Dodaj do ulubionych

dobra wróżka Beata

15.07.20, 13:26
jakie jest. wasze zdanie o wróżce Beacie, korzystałam kilka miesięcy temu i się dziwnym trafem spełniły 3 pytania... czy po prostu fuks czy naprawdę można jej ufać, koleżanki z pracy prowadzą z nią rozmowy telefoniczne i emailowe na stronce wrozkabeata.pl
i sobie chwalą, ostatnio była w TV jak jedna z najlepszych wróżek na świcie która wykonuje urok miłosny z wysoką skutecznością, jej spętanie miłosne zjednało udokumentowanych par które sa do dziś.... chce u niej zamówić oczyszczanie energetyczne ma dobre opinie o zmianach z pechowego życia na bardzo szczęśliwe..,..,
Obserwuj wątek
    • kleopatrawikka3 Re: dobra wróżka Beata 20.10.21, 18:35
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
      • zuzanna_fgh Re: dobra wróżka Beata 28.07.22, 15:48
        pffffffffffff... ogłoszenia wróżek, same sie tu ogłaszacie i piszecie o sobie komentarze, jesteście takie żałosne, na pewno nie skorzystam z waszych usług
    • jesiennaa Re: dobra wróżka Beata 25.10.21, 11:28
      równeiż poelcam beatke szybko odpowiada i jest skuteczna
    • safarikuki1 Re: dobra wróżka Beata 08.11.21, 20:56
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • krysiazabrzv Re: dobra wróżka Beata 02.12.21, 17:02
      Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
      • zuzanna_fgh Re: dobra wróżka Beata 28.07.22, 15:49
        Jej rytual nie działa !! Pragnę Państwa przestrzec przed tą osobą. Otóż zamówiłam u niej rytuał miłosny i wydałam mnóstwo pięniędzy. Niestety, ale oceniam tą Panią bardzo negatywnie. Obiecywała różne rzeczy zapewniała mnie, że partner wróci do mnie po jej rytuale. Nic takiego się nie stało sytuacja pogarsza się z tygodnia na tydzień. Mój mąż przestał się całkowicie ze mną kontaktować. Do tego znalazł sobie inną. Jej rytual pogorszył sprawę. Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam tej Pani. Pisze to po to abyście przeczytali moją opinie i nie stracili tylu pieniędzy. Wróżka Sara to osoba, która ze ezoteryki znalazła sobie pomysł na biznes.
    • isabellklar1 Re: dobra wróżka Beata 14.12.21, 19:42
      Polecam skuteczną wróżkę Sarę. Jestem pod wrażeniem jej umiejętności, 6ty raz skorzystałam z wrózby u niej i każda się bardzo szybko i precyzyjnie sprawdza, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klementynasochacki Re: dobra wróżka Beata 19.12.21, 14:44
      Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • jakosta234a Re: dobra wróżka Beata 13.01.22, 21:19
      Mogę polecić Wam wróżkę Sarę,od kilku lat korzystam z jej usług. jest to osoba bardzo rzeczowa,merytoryczna i elastyczna. ostatnio skorzystałam też u niej z rytuału miłosnego i mimo ,że mówiła,że niekoniecznie od razu będzie efekt to ku mojemu zdziwieniu, relacje z partnerem zaczęły się już bardzo szybko po ok 2-3 tygodniach poprawiać a po 1,5 miesiąca wróciliśmy do siebie.Gdyby nie, ona , nie wiem co bym zrobiła. Wspaniała, kompetentna osoba, zostawiam Wam do niej email- kobietamag@interia.pl
    • jokasta345 Re: dobra wróżka Beata 18.01.22, 21:57
      Byłam w ciężkiej sytuacji życiowej. Z dnia na dzień zostawił mnie chłopak, próboowałam różnych metod,z początku sama próbowalam swoich sił - pogorszyło to jeszcze naszą relację, korzystałam później z kilku wróżek m. in z Estery-niewiele to jednak dało, pod koniec skorzystałam z wrózkii Sary i z początku miałam spore zwątpienie gdyż nie od razu dopiero cos zaczęło się zmieniać po 1-1,5 miesiąca ,kiedy już traciłam nadzieję, natomiast w końcu udało się powrócić ,dostałam jeszcze nową szansę i na nowo udało się Nam stworzyć szczęśliwy związek .email do niej- kobietamag@interia.pl goraco polecam ;)
    • fikamika53 Re: dobra wróżka Beata 31.07.22, 00:11
      wrozka.aldona@wp.pl ta pani robiła mi spętanie i wróżby, jedyna u której mi się sprawdziło a rytuał zadziałał. Po wszystkim dostałam zdjęcia
    • matildkahcalusek Re: dobra wróżka Beata 17.11.22, 22:43
      Korzystałam z wróżki online- , miałam obiekcje czy w pełni będzie to tak sprawdzalne jak przy kontakcie osobistym ale moje obawy były niepotrzebnie, precyzyjnie opisała moją obecną sytuację, pomogła rozwiązać problem , cierpliwa, słuchała do końca, a co najważniejsze wróżby była trafna i w ciągu 3 miesięcy większość już się spełniło, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • lalunafc12 Re: dobra wróżka Beata 20.04.23, 16:05
      Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka