Dodaj do ulubionych

wrozbita waldemar

25.11.20, 19:01
chciala bymm polecic wam pana wrozbite jasnowidza pana waldemara korzystalam z jego uslug juz 4 krotnie i musze stwierdzic ze jak do tej pory jest bardzo skuteczny i precyzyjny z czystym sumieniem i odpiowiedzialnoscia polecam go wam z tego co wiem to pan waldemar nigdzie sie nie oglasza a klijentow ma tyle ze u niego na wrozbe czeka sie 4-5 vdni dlugo ale warto czekac kontakt do niego to waldek206@op.pl
Obserwuj wątek
    • szymanskka Re: wrozbita waldemar 30.11.20, 13:42
      ja polecam wrozbitamateo.pl
      jak dla mnie najlepszy szybka odpowiedzi i w sedno
    • dariadar1234 Re: wrozbita waldemar 08.06.21, 20:15
      Szczerze moge polecić wróżkę Sarę, kolejny raz korzystałam z jej usług i zapewne nie ostatni,większa częśc wróżby zarówno merytorycznie jak i terminowo zdążyła się już sprawdzić, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;)
    • gabrysia1hjn1 Re: wrozbita waldemar 09.07.21, 19:14
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • katarzynabilla1 Re: wrozbita waldemar 17.10.21, 19:47
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • kleopatrawikka3 Re: wrozbita waldemar 20.10.21, 18:34
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)
    • alicjafiisz11 Re: wrozbita waldemar 25.10.21, 20:51
      Polecam gorąco wróżkę Sarę,z której wróżb korzystam już kilka lat . Dotychczas prawie wszystko się sprawdziło, najwyższa sprawdzalność spośród wszystkich z których dotychczas korzystałam , email do niej - kobietamag@interia.pl ;)
    • kundzia1239a Re: wrozbita waldemar 23.11.21, 17:15
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: wrozbita waldemar 01.12.21, 20:50
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • isabellklar1 Re: wrozbita waldemar 14.12.21, 19:44
      Polecam skuteczną wróżkę Sarę. Jestem pod wrażeniem jej umiejętności, 6ty raz skorzystałam z wrózby u niej i każda się bardzo szybko i precyzyjnie sprawdza, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka