katanus 10.12.19, 14:52 Dzien dobry Oyala Czy odbierasz wiadomości na gazetowym mailu ? Jeżeli coś sie zmieniło, prosze wyślij mi na priv. aktualnego maila. Pozdrawiam serdecznie Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyala Re: Pytanie/prośba 10.12.19, 15:59 do - kanatus Wysłałam tobie dwa maile na twoją pocztę. Jeden - 3 grudnia (wróżba), drugi - 7 grudnia (odpowiedź na twój mail). Mam potwierdzenia wysłania! Nie wiem dlaczego nie otrzymujesz tego. Sprawdź dobrze w SPAM, w koszu, w zablokowanych itp. Odpowiedz Link
katanus Re: Pytanie/prośba 10.12.19, 17:05 Dziękuje, nie wiem co się dzieje Wysłałam Ci na priv inny adres mailowy. K. Odpowiedz Link
oyala Re: Pytanie/prośba 10.12.19, 17:46 do - kanatus Wysłałam kopie moich emaili na ten inny adres, jako Forward (Prześlij dalej). Odpowiedz Link
bronxi Re: Pytanie/prośba 11.12.19, 07:05 Ale ja też kiedyś pisałam na e-maila w październiku i nie dostałam odpowiedzi, wiec jeśli odpowiedziałaś i położyłaś karty to przepraszam, że nie podziękowałam, ale nic nie otrzymałam niestety. Właśnie myślałam, że na e-maila już nie stawiasz kart, pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
oyala Re: Pytanie/prośba 11.12.19, 15:25 do - bronxi - do -katanus Drogie Panie. Dziękuję, dzięki wam teraz wiem, iż może wiele osób nie otrzymało ode mnie wróżb. Pewnie w ich oczach jestem osobą nierzetelną. Bronxi proszę podaj, jakieś namiary, abym wiedziała który to twój email, bo z takim nickiem nie znalazłam nikogo. Założę inne konto (już nie w gazeta), prześlę wam kopię moich wróżb. Odpowiedz Link
bronxi Re: Pytanie/prośba 11.12.19, 15:51 Mój email : gumisiekster@gmail.com Wcale tak nie pomyślałam, tym bardziej, że pomyślałam sobie, że może nie dotarło, bo wiem, że jak mogłaś to odpowiadałaś pozdrawiam Odpowiedz Link
katanus Re: Pytanie/prośba 11.12.19, 17:47 Ha, ha ... i wyszlo, że jestem sprawcą całego zamieszania 😜, ale to moje zachowanie wynikło z doświadczenia życiowego. Ktoś kiedyś powiedział, że chętnie pomoże mi w prywatnej sprawie - jak tylko będzie potrzeba mam dać znać. Gdy sprawa wynikła, to przez ok. miesiąc nie odbierał ode mnie telefonów i sms-ów. Byłam zaskoczona, bo przecież obiecał, ale powiedziałam sobie - no cóż życie. Dużo by pisać, jak złapaliśmy potem kontakt. Finalnie okazało się, że jego telefon bez jego udziału i świadomości włączył funkcję "Zablokuj kontakt" z ok. 100 osobami (ma ok. 1200 osób w kontaktach) 😲😲. Było mu baaardzo głupio. A ja wyciągnęłam z tego naukę ... Odpowiedz Link
oyala Re: Pytanie/prośba 11.12.19, 18:47 do - bronxi - do -katanus Tak, tak się porobiło. Bez naszej wiedzy "maszyny" zarządzają same sobą. Na próbę wysłałam sobie, jako "prześlij dalej" (Forward) wasze maile i moje odpowiedzi, również nic nie doszło do mnie!!! Niestety nie udało mi się utworzyć innej skrzynki z nazwą "oyala" - bo rzekomo - tam gdzie próbowałam, jest już zajęte - dziwne nie? Prosze więc korzystać z mojego innego adresu, który przesłałam. Odpowiedz Link