Dodaj do ulubionych

wróżka Warszawa

01.02.21, 12:14
Od pewnego czasu nie układało mi się z mężem zamówiłam rytuał miłosny u wróżki Agnieszki na stronie wrozkawarszawa.pl i stał sie cud, po 14 dniach mąż zaczął mnie adorować i uwodzić jakby odzyskał młodzieńczą energię także jestem zadowolona
Obserwuj wątek
    • slodkamadzia2 Re: wróżka Warszawa 06.02.21, 08:47
      Korzystałam z opcji 3 pytań u Wróżki Oriany ze strony wrozkaoriana.com.pl w zeszły weekend i wczoraj wszystko się sprawdziło i postanowiłam napisać.
      kilka lat korzystałam z wróżb ale takiej sprawdzalności nigdy nie miała
      będę miała już stałą wróżkę której zaufam,,,
    • acrohm Re: wróżka Warszawa 19.02.21, 13:42
      Ja skorzystalem z uslug Anny Swierczewskiej jest z Warszawy w zasadzie samo centrum. Wszystko sie sprawdzilo. Polecam 513-172-842
    • kornelialipppj Re: wróżka Warszawa 03.11.21, 19:16
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • kundzia1239a Re: wróżka Warszawa 23.11.21, 17:12
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klaryska12ab Re: wróżka Warszawa 24.11.21, 20:21
      Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;)
    • charlotteedgar Re: wróżka Warszawa 28.11.21, 16:01
      Mogę wam polecić wspaniała wróżkę Sarę - kobietę wartą każdej sumy, wróżby bardzo trafne ,trafiające w sedno poza tym skusiłam się tez na rytuał i w przeciągu kilku dni już widzę pierwsze efekty, rewelacja ,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • matyldkairina12 Re: wróżka Warszawa 20.05.22, 20:19
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: wróżka Warszawa 25.05.22, 14:01
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • matyldkawitkaj12 Re: wróżka Warszawa 28.05.22, 19:26
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • polecam8 Re: wróżka Warszawa 02.06.22, 10:03
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność 100% to norma, email do niej -kobietamag@interia.pl
      • monikasadu1154 Re: wróżka Warszawa 15.04.23, 19:55
        Witam!

Jestem wróżką oraz rytualistką.
        Za wróżby jak i rytuały : miłosne, zdrowotne, na poprawę więzi rodzinnych, finansowych i zawodowych - - - - - pobieram niskie opłaty, symboliczne.
        Mój email : monikasadu1154@wp.pl
        Koszt wróżby wynosi 15 zł
        Koszt rytuału 50 zł ( za 3 dni)

Zapraszam do skorzystania z moich usług,

Pozdrawiam serdecznie
    • langustabudz Re: wróżka Warszawa 22.08.23, 09:35
      Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę,dokładny i konkretny opis sytuacji kontakt do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka