Dodaj do ulubionych

Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Krakowa

17.07.07, 15:04
Szukam godnej polecenia wrozki z Krakowa. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zielona_chmurka Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 28.10.07, 20:13
      podpinam sie pod to pytanie..
    • klapi1976 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 17.06.08, 13:30
      Witam ponownie :)
      Piszę w imieniu mojej mamy która była u Pani Marty a ponieważ nie
      jest osoba skomputeryzowaną(takie pokolenie starszych osób)
      poprosiła mnie o napisanie kilku słów o jej wrażeniach po wizycie u
      Pani Marty :)Jednym słowem moja mamunia jest bardzo zadowolona!!!,z
      Pania Martą nawiązały bardzo szybko kontakt i cała wizyta przebiegła
      w bardzo miłej , swobodnej atmosferze,najważniejsze że dopytała o
      kilka waznych dla niej kwestii , nieco sie uspokoiła i dostała cenna
      radę od tarota jak działać.:)Wniosek nasuwa sie sam Pani Marta
      świetnie nawiązuje kontakt z każdym pokoleniem :) czy to studentka ,
      czy kobieta po 30 czy starsza....z tego prosty wniosek że świetnie
      sprawdza się w tym co jest jej zyciowa pasja-Tarocie , przy tym
      naprawde chce pomóc a to cenny dar w tym naszym zabieganym życiu :)
      Pozdrawiam w szczególności Pania Martę oraz wszystkich którzy
      skorzystali z jej fachowej pomocy i jeszcze mała prośba , wiem że
      bywa u Pani Marty mnóstwo ludzi , piszcie swoje opinie :):):) skoro
      ktoś do Niej wraca a takich osób jest bardzo dużo!!! to widocznie
      jest wiarygodną i godna zaufania tarocistka !!!!!Pozdrawiam
      wszystkich gorąco :)Telefon do Pani Marty 798695367 numer GG
      11036902 polecm
    • misztalek Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 17.06.08, 14:31
      Na miłość boską, kto normalny pisze o jednej i tej samej osobie w kilku wątkach
      te same teksty, na dodatek robi to bezinteresownie. To reklamą śmierdzi. Babo
      jeśli chcesz się reklamować, rób to przynajmniej z klasą!! Wystarczy jeden wątek
      a nie 5-6 kolejnych.
      • wiedz-ma13 Re: błagam!!! 17.06.08, 21:54
        Od dobrych przyjaciól /i ich przysług niedźwiedzich/-strzeż nas,Panie!!Bo z wrogami to sobie poradzimy:((Litości,po co w tylu miejscach ta sama opinia.Dziewczyno,jeśli ta wrozka jest dobra-to ty ja "spalisz" takimi opiniami!Zastanow sie trochę...
        • 1darek2323 Re: błagam!!! 15.07.08, 22:05
          dajcie jej spokoj,Moze z dobrego serca poleca...
    • ludmisia234 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 01.06.14, 16:09
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • berenika2014 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 04.06.14, 10:14
      Polecam p. Alicję Nowak z Krakowa. Nie byłam osobiście, bo mieszkam
      na d morze m, ale 7 lat temu zamówiłam u niej pisemną wróżbę na na email Wróżba obejmowała okres 7-letni. Teraz, Po upływie czasu mogę powiedzieć, ze przewidywania wróżki Alicji spełniły się , zadziwiająca dokładnością choć niektóre mnie z początku zaskoczyły i wydawały się dziwne. Została tylko jedna sprawa, która jednak powoli zaczyna się klarować. Mam zamiar skorzystać ponownie, bo to co Alicja dotąd dotąd mnie napisała bardzo mi się przydawało, korzystałam też z krótkiej porady przez skype polecam, każdemu kto chciałby coś z życiu zmienić..
    • maria1974p Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 30.06.14, 13:37

polecam panią Iskierkę z Krakowa zadzwoń sobie 504 777 850 , no ja jestem

zadowolona i sprawdziło się
    • gabrysia1hjn1 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 09.07.21, 19:15
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jesiennaa Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 16.09.21, 16:14
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl
    • safarikuki1 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 08.11.21, 20:58
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 01.12.21, 20:55
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • krysiazabrzv Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 02.12.21, 16:59
      Dla mnie najlepsza wróżką online jest wróżka Sara, bardzo trafne przepowiednie praktycznie w istotę sprawy bez podawania jakichkolwiek szczegółów, jest rewelacyjna, co więcej kontakt bardzo miły,gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klementynasochacki Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 19.12.21, 14:45
      Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • anastazjahgh11 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 19.01.22, 20:47
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klaudynkawid12 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 24.04.22, 20:37
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 08.05.22, 20:09
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • matyldkairina12 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 20.05.22, 20:12
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • belkaelka20000 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 25.05.22, 14:22
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • matyldkawitkaj12 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 28.05.22, 19:28
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klorencjajuli1 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 02.06.22, 13:57
      Polecam super wróżkę Sarę - miła,kompetentna co najważniejsze wszystko się sprawdza, rewelacja,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marokijaweg12 Re: Czy ktos moze polecic sprawdzona wrozke z Kra 09.06.22, 23:43
      polecam bardzo dobrą,sumienną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka