kamilakomska Re: Wróżka online 17.10.19, 09:41 mam 35lat i często korzystam z usług wróżek ale zawsze powracam do jednej to wrozkaaurelia.pl prowadzi salon wróżb teraz w internecie, można łatwo zamówić wróżbę na emaila lub zadzwonić, zawsze ma czas pogadac i spytać się o radę oraz powróżyć, można napisać smsa . Jeśli chcecie kogoś wartościowego to polecam Aurelie Odpowiedz Link
daria22e Re: Wróżka online 29.10.19, 10:48 ---ja polecam Wróżkę Alicje jest to bardzo miła i sympatyczna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat na około 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, ona jest porostu aniołem nie do opisania. można u niej zamówić w łatwy i szybki sposób jedno lub 3 pytania,odpowiada zazwyczaj do 3 godzin jej strona to allsh.net/wrozka-alicja Odpowiedz Link
marlenaowczarek67 Re: Wróżka online 17.12.19, 11:47 Każdy ma kogoś swojego ulubionego :) ja mam Panią Martę Pinczewską . MARTA PINCZEWSKA jest najlepsza . Nie chcę się uzewnetrzniać .. tylko że obiecałam sobie że o tym napiszę bo sama pół roku temu znalazłam ja na tym forum . Bo ona nigdzie się Nie ogłasza. Dlatego niech najwieksza liczba osób ma to szczęście które I też mnie spotkało. P.Marta Pinczewska jest specyficzną osobą .. mi robiła hipnozę , czytanie z kart , a także rytuał śmierci I narodzin . Byłam na paru jej wykładach w Wawie. Szkoda tylko że ma tak mało czasu .. Bo z przyjemnością chodzę do niej na warsztaty I ceremonię . Ona jest Poprostu potrzebna światu . Ja nie chce wracać do przeszłości... Ale ona właśnie ja widziała I to ze szczegółami..I zaczęła mówić do mnie słowami człowieka przez którego miałam traumę..przeniosła mnie w czasie...po uporaniu się z przeszłością. - przeprogramowala mnie na kobietę której nigdy nie widziałam . ( piekna mądra wolną od lęku , kochaną ) jej kody kwantowe , sesje z uzdrawianiem ...samo jej słowo leczy .. dziękuję P.Martusiu !To jej numer 786828887 Odpowiedz Link
natalia.laskowska88 Re: Wróżka online 18.03.20, 12:34 ja polecam wrozbitamateo.pl facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze..... Odpowiedz Link
lucja1wer Re: Wróżka online 13.07.21, 16:03 ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło! korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
grzywacz2 Re: Wróżka online 27.07.22, 14:37 Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy online też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link