hannik123 Re: Szczecin-tarot 29.07.21, 19:39 Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważniejsze,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
tereniakrakow Re: Szczecin-tarot 16.09.21, 12:54 ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email Odpowiedz Link
klaudynik1231a Re: Szczecin-tarot 19.11.21, 17:23 Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;) Odpowiedz Link
akotarek Re: Szczecin-tarot 20.11.21, 04:30 W Szczecinie są tylko 2 wiarygodne wróżki, wróżka Lindita tel 579111258 i wróżka Małgosia Sęczkowska tel 504422299 Bardzo dużo się sprawdza myślę że ok. 95% . Jeszcze jest wróżka Aniela ale tu 70 % . Odpowiedz Link
pati988 Re: Szczecin-tarot 24.03.22, 09:40 dawno temu natrafiłam na wróżkę vitalisse której wróżba sprawdziła się praktycznie cała, do dziś korzystam kiedy potrzebuje wskazówki, dużo zawdzięczam. Odpowiedz Link
martynaklodzik12a Re: Szczecin-tarot 08.05.22, 20:13 Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
matyldkairina12 Re: Szczecin-tarot 20.05.22, 20:12 polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
belkaelka20000 Re: Szczecin-tarot 25.05.22, 14:22 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
klorencjajuli1 Re: Szczecin-tarot 02.06.22, 13:57 Polecam super wróżkę Sarę - miła,kompetentna co najważniejsze wszystko się sprawdza, rewelacja,email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
krolitkaja12 Re: Szczecin-tarot 12.06.22, 15:36 Polecam świetną wróżkę online- Sarę, opowiedziała o mnie bardzo dużo co było zgodne z prawdą, w przypadku konkretnych pytań również bardzo wysoka sprawdzalność, poza tym miły i szybki kontakt, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
lalunafc12 Re: Szczecin-tarot 20.04.23, 16:06 Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;) Odpowiedz Link
jagodziankaris1 Re: Szczecin-tarot 16.05.23, 17:11 Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
langustabudz Re: Szczecin-tarot 22.08.23, 09:33 Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę, kontakt do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Szczecin-tarot 02.07.24, 11:22 Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć. Konkretna kobieta, co lubię. Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms. Odpowiedz Link
paula1567j Re: Szczecin-tarot 07.07.24, 19:08 Polecam wróżkę Sarę,bardzo mi pomogła, precyzyjnie naświetliła sytuację obecną i pryzszłą, po 6 miesiącach duża część wrózby już się sprawdziła, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kleopatrajasmina1 Re: Szczecin-tarot 15.07.24, 21:55 Ja korzystałam z usług Sary, bardzo szybko udało się umówić na wróżbę, nie zadając pytań .bardzo trafnie opisała sytuację obecną i w najbliższej przyszłości też spora część się już sprawdziła, czekam na realizację pozostałej części, email do niej -kobietamag@interia.pl ,polecam;) Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Szczecin-tarot 19.09.24, 22:46 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link
adam-australia Re: Szczecin-tarot 18.11.24, 15:25 Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy. Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania. Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości. Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła. Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną. Odpowiedz Link