Dodaj do ulubionych

wróżka Danuta

26.10.08, 20:18
Chciałabym isc razem z koleżanką do wróżki, a czytając opinie stwierdziłyśmy, że Pani Danuta jest chyba odpowiednią osobą, dlatego bardzo proszę o numer telefonu i adres do wróżki Danuty na maila: piekna-nieznajoma@wp.pl
Obserwuj wątek
    • ludmisia234 Re: wróżka Danuta 01.06.14, 16:02
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • klaudynik1231a Re: wróżka Danuta 19.11.21, 17:27
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • klaryska12ab Re: wróżka Danuta 24.11.21, 20:22
      Mogę Polecić Wam dobra wrózkę -Sarę ,która wrózy nie tylko z tarota ale też z innych talii, w moim przypakdu bardzo duża sprawdzalność i są możliwe szybkie terminy,a poza ty to co chyba bardzo istotne- wróżba bardzo zbieżna z rzeczywistością, tel do niej -784 676 783, gorąco polecam ;)
    • beatka12071985 Re: wróżka Danuta 05.04.22, 01:51
      Polecam p. Danutę
      • irena137 Re: wróżka Danuta 22.02.25, 10:21
        Można prosić o namiary?
    • martusiaskorka12 Re: wróżka Danuta 09.04.22, 21:03
      Mogę polecić Wam świetną tarocistkę- Sarę, szybkie terminy, bardzo szczegółowo i merytorycznie odpisuje na pytania i trafia w punkt, nic nie mówiłam i czytała z mnie jak z książki, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • maczupikczun Re: wróżka Danuta 15.04.22, 20:41
      Jest kiepska
    • klaudynkawid12 Re: wróżka Danuta 24.04.22, 20:30
      polecam Wam świetną wróżkę online Sarę- precyzyjna, konkretna ,bardzo miła i szybkie terminy, nic dodać nić ująć, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • rubinsonklikd12 Re: wróżka Danuta 30.04.22, 15:45
      Ja polecam Sarę, gdzie w przeciwieństwie do innych o nic nie pyta tylko sama z siebie mówi i wykonuje wróżbę, bardzo wysoka precyzja i sprawdzalność nawet szczegóły o których poza mną nikt nie wiedział, eamail do niej -kobietamag@interia.pl
    • matyldkairina12 Re: wróżka Danuta 20.05.22, 20:12
      polecam sprawdzoną wróżkę Sarę, rzeczowa i konkretna, korzystałam już 8 razy z jej wróżb i każdorazowo bardzo wysoka sprawdzalność i duża precyzja, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: wróżka Danuta 04.11.22, 16:47
      To fascynujące
    • karolaluxi123 Re: wróżka Danuta 23.05.23, 21:44
      Z całym sercem mogę polecić skuteczną wróżkę online- Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo trafnie oceniła obecną i przyszłą moją sytuacje. w ciągu 4 miesięcy większa część wróżby już się sprawdziła. Kontakt bardzo szybki, sprawdzalność bardzo wysoka, email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka