Dodaj do ulubionych

Polecam wróżkę

27.03.09, 17:01
Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem zadowolona.
Polecam - pisz na adres tarot22@wp.pl. Rzetelna usługa, przystępna
cena - do negocjacji.
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: Polecam wróżkę 01.05.14, 16:40
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • grazynahagb Re: Polecam wróżkę 09.10.21, 14:53
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • jesiennaa Re: Polecam wróżkę 25.10.21, 11:47
      w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wróżki Agnieszki ze strony wrozkaagnieszka.pl
      ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania w bawełnę a dzisiaj już jedno pytanie sie sprawdziło co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. jak dla mnie jedna z lepszych jeśli chodzi o szybkość i bezpieczeństwo płatności gdyż zaraz po zamówieniu mamy wróżbę.
    • klaudynik1231a Re: Polecam wróżkę 19.11.21, 17:17
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • majkiwhite Re: Polecam wróżkę 04.11.22, 16:10
      Nudny temat
    • marlenkamlod12 Re: Polecam wróżkę 02.01.23, 12:04
      Ja się trzymam Sary, ostatnio dzwoniłam do niej już 3ci raz i podobnie jak wcześniej udało się umówić na szybki termin, rzeczowa i konkretna,wróżby bardzo trafne opisujące zarówno dziś jak i przyszłość, tel do niej to 784 676 783
    • laudynagiz Re: Polecam wróżkę 25.09.23, 17:39
      Korzystałam z kilku wróżek aczkolwiek nawiększą sprawdzalność miała Sara, udało się szybko skontaktować, rozmowa była krótka ale rzeczowa, bardzo wiele powiedziała mi o mnie samej dzięki czemu wiele sytuacji jakie mnie spotykały,zaczęłam bardziej łączyć i rozumieć, polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: Polecam wróżkę 02.07.24, 11:07
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Konkretna kobieta, co lubię.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms.
    • mariolakitka12 Re: Polecam wróżkę 25.07.24, 12:15
      Ja polecam Sarę, bardzo wysoka sprawdzalność i szybkie terminy, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marcelkatyg12 Re: Polecam wróżkę 18.09.24, 16:48
      ja polecam Sarę, bardzo konkretnie i rzeczowo, nie zadawała pytań, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • adam-australia Re: Polecam wróżkę 18.11.24, 15:39
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.
    • jadzikawer Re: Polecam wróżkę 21.11.24, 19:14
      Korzystałam z wróżki przez internet-Sary, jestem bardzo zadowolona,szybki termin i duża sprawdzalność,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • marta-pawelec91 Re: Polecam wróżkę 25.11.24, 14:45
      Ja polecam Panią Emilię: emilia@ezoteriko.pl , pomogła mi rytuałem egipskim. 2 tygodnie rytuały, 2 tygodnie czekania na efekty. Po miesiącu chłopak do mnie wrócił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka