Dodaj do ulubionych

Wróżka Monika z Sosnowca

27.06.09, 17:18
Czy ktoś mógłby mi dać namiary lub przesłać na maila (devisionka85@interia.pl)
namiary do wróżki Moniki z Sosnowca oraz lokalizację? Jeśli ktoś u niej był
dajcie informację czy naprawdę jest taka dobra jaką ma opinie.
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Wróżka Monika z Sosnowca 22.05.14, 11:28
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
      • ameboda Re: Wróżka Monika z Sosnowca 22.05.14, 11:35
        Jestem przerażona faktem reklamy na tym forum "kobietymag". Opiekunowie tego forum - to do was słowa ....dlaczego pozwalacie na takie praktyki ???? Ja już wielokrotnie zwracałam tej osobie uwagę , że już nas informacje (a są pod każdym wątkiem) na temat kobietymag nie interesują. Chcesz się reklamować to rób to gdzie indziej. To przynosi odwrotny skutek.
    • beata_1980_beata_1980 Re: Wróżka Monika z Sosnowca 22.08.14, 12:41
      Najlepsza wrozka, jaka znam przyjmuje na wizyty w centrum Sosnowca. Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona. Nie wierzylam, ze cokolwiek z tego, co mowila, sprawdzi sie. Ale sprawdzilo sie wszystko. Bylam w totalnym szoku. Po ciezkim rozwodzie i z dwojka malych dzieci jestem znowu szczesliwie zakochana. Wrozka mi to przepowiedziala i tak tez sie stalo. :))) To jest nr do wrozki: 501 525 191
    • majusia1234 Re: Wróżka Monika z Sosnowca 11.11.14, 15:10
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: Wróżka Monika z Sosnowca 03.11.22, 21:34
      To jest niezłe
    • majkiwhite Re: Wróżka Monika z Sosnowca 04.11.22, 15:54
      Ile czasu wy na ro poświęcacie
    • marlenkamlod12 Re: Wróżka Monika z Sosnowca 02.01.23, 12:05
      Ja się trzymam Sary, ostatnio dzwoniłam do niej już 3ci raz i podobnie jak wcześniej udało się umówić na szybki termin, rzeczowa i konkretna,wróżby bardzo trafne opisujące zarówno dziś jak i przyszłość, tel do niej to 784 676 783
    • kasiabudwer1 Re: Wróżka Monika z Sosnowca 21.01.23, 11:40
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jagodkajasniutka17 Re: Wróżka Monika z Sosnowca 13.07.23, 23:34
      Byłam na zakręcie życiowym ,nie wiedziałam co zrobić, nagle wszystko mi się posypało,wcześniej nie wierzyłam w takie usługi ale spróbowałam i bardzo trafna decyzja, skorzystałam z pomocy wróżki online- Sary, nakreśliła mi obecną sytuację bez zbędnych pytań, wszystko opisała celnie w punkt i po 2 miesiącach duża część wróżby zaczęła się już wypełniać, email do niej, - kobietamag@interia.pl ,gorąco polecam,bardzo wiele mi pomogła
    • jagodziankazyta12aa Re: Wróżka Monika z Sosnowca 12.08.23, 09:13
      Polecam sprawdzoną wróżkę Sarę- wróżby bardzo treściwe,wiarygodne,opisujące zarówno stan bieżący i przyszły ,email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka