Dodaj do ulubionych

no i mam problem...

18.01.07, 12:45
mam złóg wielkości 19 mm-szukam dobrego szpitala w warszawie
Obserwuj wątek
    • clank1 Re: no i mam problem... 18.01.07, 15:06
      polecam WIML , miałam tam laparoskopie w zeszłym tygodniu
      • margit.b Re: no i mam problem... 18.01.07, 15:57
        mam prośbe czy w skrócie mołabyą mi opisać jak przebiegał ten zabieg od momentu
        przyjecia
        • joko5 Re: no i mam problem... 18.01.07, 16:14
          Miałam laparoskopię w poniedziałek w tym tygodniu. Przyjęli mnie na oddział w
          poniedziałek, wypełniłam kartę informacyjną, anastezjolog przeprowadził ze mną
          wywiad i godzinę od przyjęcia maszerowałam z pielęgniarką na salę operacyjną,
          przebrana w seksowną szpitalną koszulę z wenflonem w żyle i podłączoną
          kroplówką. Jakieś 5 min po zawitaniu na sali operacyjnej zostałam uśpiona (co
          było bardzo miłe)i następne co pamiętam to wybudzenie po 1,5 godzinie.
          Przewieźli mnie do mojego pokoju, nie mogłam zasnąć pół godziny. Potem przez
          cały dzień drzemałam i budziłam się. Cieszę się, że mam to już za sobą. Teraz
          trochę boli, ale nie jest tab bardzo źle.
          • margit.b Re: no i mam problem... 18.01.07, 16:26
            dziękuje bardzo -ale nadal sie bardzo boję tych powikłań naczytałam sie troche
            w internecie
          • margit.b Re: no i mam problem... 18.01.07, 16:26
            a w jakim szpitalu joko miałaś zabieg?
            • joko5 Re: no i mam problem... 18.01.07, 16:38
              Zabieg miałam we Wrocławiu w Prywatnej Klinice (wszystko na fundusz Zdrowia).
              Warunki fantastyczne, nie spodziewałam się, że istnieją takie luksusowe miejsca
              dostępne dla wszystkich. Jeśli chodzi o powikłanie to zawsze istnieje ryzyko,
              ale rzadko się to zdarza.
              • margit.b Re: no i mam problem... 18.01.07, 17:06
                dlatego zalezy mi na dobrym szpitalu w warszawie w razie czego...
                • calineczka79 Re: no i mam problem... 18.01.07, 19:23
                  spokojnie w WIMLu ze mną mieli problemy :-)

jeszcze chyba nie zoperowali tyle osób żeby trafił im sie następny taki
                  przypadek :-)

ja mogę z całą pewnością polecić fachowość i atmosferę własnie w WIML

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka