Dodaj do ulubionych

lipiec 2016

03.07.16, 12:13
Znowu zostawiam dla potomnych jak już się dorwałam do kart. Od razu tutaj przepraszam, że nie udzielam się specjalnie a już w ogóle nie w zagadkach, ale nie mam ostatnio ręki do kart. Cieszy mnie jednak niezmiernie ten ruch smile

Do rzeczy:
uczuciowo: kapłanka, paź denarów, wieża
pracowo: głupiec, król mieczy, as pucharów
finansowo: 6 buław, król buław, cesarzowa
inne: 6 mieczy, paź mieczy, królowa buław

W uczuciowo-innych to chyba wyszedł świat od aprepope smile Urlopowy romans i po romansie, ale wiążę z tamtą kartą duże nadzieje i oby było co wspominać! W pracy karty książkowe do sytuacji, nowe stanowisko, ale wygląda w porządku. Jak dam ciała to jeszcze nie teraz big_grin Finansowo w końcu złapię oddech i będę mogła zrezygnować ze zleceń bez rezygnacji z planów. No nie mówiąc o zyskanym czasie.
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: lipiec 2016 03.07.16, 13:12
      Ciekawe karty, Lilijova smile

Nas tez ten ruch niezmiernie cieszy - sporo czasu i pracy to nas kosztowalo, ale jest potem satysfakcja i mozliwosc poczytania ciekawych wpisow, refleksji Dziewczyn na temat kart i zycia ogolnie, pocwiczenia itd. itp. Pozakladalysmy z Rozsypka (i nie tylko), juz taka ilosc watkow, ze jest tu faktycznie co przegladac, jak sie do nas wpadnie - dla kazdego cos milego smile

Milego zglebiania Twoich lipcowych kart Ci zycze smile
      Apre
    • rrozsypana80 Re: lipiec 2016 03.07.16, 13:24
      Nie no Lilijova te karty nie wygladaja tak zle. Nawet jesli wakacyjny romans sie skonczy to i tak fajnie, ze sie go przezylo. Wakacyjny romans to mile chwile tu i teraz a nie milosc na cale zycie. I jest potem co wspominac. W pracy no coz kazda zmiana stawia nas w pozycji ucznia i tu to ladnie widac. Finansowo dobra passa. Generalnie szalu nie ma ale karty w sumie optymistyczne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka