lilijova 05.07.16, 17:31 Zło, plagi egipskie i papieros bez ognia. A jakieś pozytywy? Poza udanymi zakupami Ostatnio nawet mi często miga ta karta a nie wiem jak ją gryźć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprepope Re: 7 mieczy 05.07.16, 18:08 Opisz nam to zlo, plagi egipskie i papieros bez ognia - w Twojego doswiadczenie taki opis? Odpowiedz Link
lilijova Re: 7 mieczy 06.07.16, 18:50 Z papierosem tak, ale ogólnie to nie mam jakiegoś doświadczenia z tą kartą. Nic znaczącego mi się nie przypomina w niej. Za to jak gdzieś tam na początku czytałam o poszczególnych kartach to, wraz z piątką, tak mi się wryła w pamięć. Chyba gorzej niż wieża Ostatnio za to gdzieś tam się przewijała, ale jakoś też nie umiałam jej do końca zinterpretować. Odpowiedz Link
donbas Re: 7 mieczy 05.07.16, 21:44 Miecze=intelekt. dzień przegadany w sumie pozytyw. Praca w odosobnieniu , skupienie - w sumie pozytyw. Twórcza wena - w sumie pozytyw. Sprytne, niekonwencjonalne działanie- w sumie pozytyw. A papieros bez ognia - to w sumie też pozytyw dla zdrowia, wiec nie panikuj. Odpowiedz Link
aprepope Re: 7 mieczy 06.07.16, 11:06 Unikanie konfrontacji, wymigiwanie sie z jakiejs sytuacji/sprawy - czy to sa pozytywy? Czesto "punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia".. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: 7 mieczy 06.07.16, 12:17 Mi czasem wypada na konieczność ewakuowania się ze sprawy sprytem, wymiganiem się itp. Czasami ciśnienie mam takie, że jakbym była uczciwa , to by mi na głowę wleźli. Czasem sprytem, naciągnięciem faktów, nieangażowaniem się zyskuję trochę czasu, luzu. Nie do wszystkich docierają komunikaty wprost. Jeśli nie, trudno. Nie kopię się z koniem, robię swój plan, zostawiam trochę przynęty a resztę zabawek zabieram. 7 mieczy nie takie złe Odpowiedz Link
aprepope Re: 7 mieczy 06.07.16, 12:57 Brakuje tu rozmowy twarza w twarz, bez udawania, nakladania masek, ale to mialy byc pozytywy..to juz zostaly tu podane, niemal wszystkie Karta dosc przewrotna - w dluzszej perspektywie moze sie obrocic przeciwko..ale to nie pozytyw, wiec przepraszam Odpowiedz Link
lilijova Re: 7 mieczy 06.07.16, 18:51 Nie tylko pozytywy, chętnie poczytam ogółem. Chociaż właśnie leciała mi w układach, które zweryfikowały się całkiem miło, więc tego byłam najbardziej ciekawa. Odpowiedz Link
aprepope Re: 7 mieczy 06.07.16, 20:11 W zakupach, to na zasadzie upolowania okazji, tak? Mnie sie 7 mieczy kojarzy z ludzmi na Forach, ktorzy zakladaja watki tylko na swoj wlasny temat/o swoich sprawach, po to, by im przyniosly np. informacje, ktorymi sa zainteresowani, ale watki, gdzie sami mogli by dac cos wiecej od siebie omijaja szerokim lukiem, a jak "pozbieraja" to, po co sie zjawili, jak taki "zlodziej", to sie ulatniaja - wymowek jest duzo i na ogol te same. Na ogol sie im udaje i 7 mieczy kojarzy sie mi tez z politykiem, ktory obieca cos, zeby uzyskac jak najwiecej dla siebie, a potem udaje, ze nic nie pamieta - taki typ "cwanego gapy". Odpowiedz Link