27.02.17, 09:54
nie, tym razem nie karta slonce

czy wy widzicie te aure za oknem?
to powietrze, ten zapach, to slonce !!!!!!!

podobno ma byc tak tydzien.
potem zalamanie pogody.

ale wracajac - no wiec jak teraz jest taka cudna pogoda i aura i otoczenie....i czlowiek sie tak cieszy tym....i zyciem.....to sobie pomyslalam ze skoro tak pieknie jest okolo pol roku a mimo to bywaja slabe marudne dni latem - to znaczy ze czlowiek sie rozbestwia i wycwania i rozpuszcza ze ma czelnosc tak zle sie czuc w cieple letnie dni .......

teraz , po pol roku zimy.....dzisiejszy dzien jest tak lekarstwo na kazda kazda kazda chorobe swiata
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: słońce 27.02.17, 10:15
      Zgadzam sie wink
      • rrozsypana80 Re: słońce 27.02.17, 10:44
        A jaka karta Wam sie kojarzy z taka pogoda? Oprocz Słońca?

Ja bym stawiała na Głupca bo człowiek nabiera takiego tempa i az sie w głowie kreci od powiewu wiosny.... normalnie człowiek z radości głupieje
        • donbas Re: słońce 27.02.17, 14:25
          Super skojarzenie.
          U mnie dzisiaj pięknie, pięknie, co po wczorajszej dołującej totalnie aurze jest dziś prawdziwym błogosławieństwem. Wczoraj był nów a dziś proszę: nowy początek w postaci słońca i błekitnego nieba. Oby tak dalej.
          ta pogoda mi się jeszcze kojarzy z:
          3 kielichy - to tak cos jak z głupcem, człowiek się cieszy, ma ochote na zabawę, zdejmuje maskę zimową "marsową minę", no radośc po prostu
          2 monety - coś tam w oddali wstaje ( w znaczeniu slonce ) ale jeszcze nie wiadomo jak to bedzie, w każdym razie nadzieja się budzi.
          3 buławy - lubię sobie pomarzyć w taki dzień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka