Dodaj do ulubionych

PiPki i rybki

19.10.21, 12:36
oraz piss
Tym razem to manipulują kaczuchy...jednak nie będę mogła mimo początkowego 4 Den ruszyć chyba palcem, bo po ostrej reprymendzie karcianej, żby juz przestać wróżyć chyba big_grin (no, jak wyszło dobrze, to ja się cieszę -tyle że ja nawet ze swoim IQ nie dowierzałam, bosmile

Muszę sobie cholerka, przypomnieć.
Mianowicie, państwowa inspekcja chce ustanowić" pozaprawnie nowe prawko - uwaga, rozszerone, bo... to sprawa którą będzie trudno jak ustawę - "strząsnąć" z siebie. Dlaczego - bo dotychczas trzeba było zaskarżyć kogoś, że na bazie umów firmowych, autozatrudnienia, gdzie ktoś płaci podatek, jednak zatrudnia się na umowę zlecenie czy umowę o dzieło. Jednak m y byśmy chcieli zostawić sprawę do naszej dyspozycji (10 Den/-, RBuŁ/ i pro - wizor nie ma umów o pracę z ZUS) a oni "z automatu" chcą sytuacji przeciwnej. Jednym słowem,chcą na mocy jedynie podejrzeń - "wyłączyć" prawie że każdej z wyjątkiem "szarej strefy" umowy o wolne zatrudnienie w Polsce.
Pytałam natychmiastowo kart, tak jakby "zwalona" przeczuciem, że chodzi im o coś więcej, bo pozorna bezczelność kaczyńskich, gdzie całe masy ludzi otrzymuje z Unii jedyne dziś np. pieniądze w ogóle,( prawie każde inne konto - czy cokolwiek - jest płatne - a nawet i Angora wysmiewa ich, że teraz to "stacja paliw" winna " opłatom, a nie rządy czy trampk)i.
CZY WIĘC PYTANIA DO POLITYKÓW CZY NIE
-
mam "na ręku" pytania" p. manipulowanego manipulatora pipki
2Buł - zaskarżyć niby mają prawo
7 Buł - pewno nie przejdą zasiekow,jednak..
chcą f(a)ull sukcesu (tu już nie pamiętam, jednak "dobra", dla naszych zła)

Następnie dla sprawdzenia - chcą wyniku 6Buław, wrócić na superekstra i wpisać to w Wiki ped(zi)ał.
R Kiel pośrodku - tego nie rozumiem jako karty. Krtroś pomoże please, jest mianowicie niestety, "dobra dla nich" jednak manipulacja per kaczki i oskarżenie van Layen przeziera.
A może ktoś ma inne dane" z kart"?
Zapraszam do dyskusji

Rada 13 14 15
Skończyćz gadani m z nimi, wszystko to manipulacja. Temp. wesprzeć to o rangę więksżą i oskarżyć może kaczki oraz tuksa o manipulację wymiarem sprawiedliwości, jak już raz czy drugi było
AW - organizacje i dobro - i zło w tle.
Hę?

Ja nie jestem zdolna do pracy w ogóle, ale z czegoś żyć muszę . Zatrudnię się znów - na umowę jak zwykle - np.o dzieło - np.tłumacza per 1 książka - i co - przekształci mi o prackę a ja będę w sytuacji że nie stawię się wogóle do sądu z powodu bólu i będę zmuszona do walkoweru -I co- wzywać lejkarza czy jak - bo w internecie tylko mogę pracować?
Wp...ierdut!
Nie mogę chodzić,aleTEJ bezczelności nie przeżyję w ogóle.. Nobody there.

Auuu! Już nie ma żadnej umowy dostępnej dla nas w ogóle. Layen się wkurza, ale naszym kosztem, walczyliśmy, ale dla kraju i uniii a nie dla g.

A ja na szczęście nie ugrzęzłam w domu całkowicie, i mogie lansować się przynajmniej w klepie. zresztą - szkodaby było,bo skóra i jeans, któąrą szyję bo lubię była by leżała po wsie czasy.A tak , mam maszyny znów.

Są nietrafne, są...,dynamo poszło w ruch ....i ważne żeby były trafne kary..

Nie mam bloga sad ( bo wirus calypso), atakowane strony rządowe,np.rosyjska.
Ludzie byli do rezygnacji zwłasnych firm, bo 10 - 8nie mają,modernizacji nie zrobią, za dzieci płacić nie będą, idą supermarketu, a my z supersystemem na zwózkę z internetu.

Kości zostały wrzucone. do pudełka,ale kiedy je wyciągnę?
Tylko interpretator jak zwykle do kitu smile
stare przysłowie Starożytnych Rzymian
www.oczary.wordpress.com
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: PiPki i rybki 19.10.21, 15:18
      ,..Cam, nie zadręczaj się, nie warto...zresztą i tak do wyborów będą dalej kręcić 'lody' po swojemu, więc kopać się teraz z koniem jest zwyczajnie bez sensu..,
      pozd. A
      • camaretto Re: PiPki i rybki 21.10.21, 06:52
        Z kaczką, o ile się nie mylę, to jest takie powiedzenie nawet- niech cię kaczka kopnie.Albo -niech cię gęś kopnie.
        Masz ci racyę...
        A ja sobie przypominam parę historyjek o zwierzętach,za trudne się okazały zagadki, a że mam ostre kłopoty z rdzeniem bo na nerwy mi siadły dyski i muszę się leczyć piwem w środku nocy,jak dawniej (kiedyśteż miałam jesze ten jeden jedyny środek, "rodzinkę" zdematerializowało)to opowiem wkońcu, bo byłyśmy z kumpelą ofiarami - onaraz w wieku 10 lat,była nieprzytomna migreny - bo zaczęły kopać się w stajni konie, no i dzieciak mił je osiodłać,i został ofiarą.Nic jednak niedała powiedziećna swoje ukochane rumaki. raz koledze, wysokiemu silnemu facetowi w stajni, ogier stanął dęba i złamał mu rękę. A mnie przewiozły konie bonie chciło im się chodzić w ogóle, a ja byłam zoboiązana do założenia jakiejś derki na grzbiety, no i wyprowadzenia.Gzy gryzły, pogoda fatalna. Wykorzystały,że byłam sama, odwróciły się do mnie zadami dwie panie (coś na studiach byłam i wf miałam akurat,na szczęście nie był to pierwszy raz, bo jeżdżę od małego jak i koleżanka.) i zauważyłam w krótkim momencie pannę Basię kątem oka.Więc chwyciłam ją za grzywę, na wpół wsiadłam ,one w ucieczce, rzuciły się w kółeczko,a ja "dojechałam", za jedną z nich do drzwi,po czym prysnęłam po instruktorkę, która metodą psychologiczną obroku,zarządziła spokój natychmiastowy.)Jak widzisz, niby nie...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka