kaariinkaa 22.01.06, 22:11 Od jakiegos czasu udzielam sie na forum dla czerwcowek a dopiero dzis znalazlam wasze forum Mam prawie 21 lat i jestem w 20 tyg ciazy, za tydzien wychodze za maz i przylaczam sie do waszej ggromadki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutek_m Re: Witam mlode mamusie :) 23.01.06, 12:40 Witam Karinko Mam na imie Ola. Mam 21 lat. Jestem w 23 tygodniu ciąży Życzę Ci wspaniałego Ślubu! Takiego jaki sobie wymarzyłaś!!! Jesli bedziesz miała ochote pogadac to zapraszam do siebie na GG. 967994. Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: Witam mlode mamusie :) 23.01.06, 13:15 Ja tez mam 21 lat, i dzidzia juz niedlugo pojawi sie na siwecie bd.lilypie.com/Hu2op1.png Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Witam mlode mamusie :) 23.01.06, 14:50 Aniu, a na kiedy masz termin? Jesli bedziesz miała czas to napisz mi co juz dla dzidzi przygotowałaś. Ja już bym chciała kupic łóżeczko, posciel, przescieradełka dla dziecka. Ale to chyba niezbyt rozsadne, kupowanie tak wczesnie. Nie mam gdzie tego postawic. Dzidzia bedzie miała pokój razem z nami (puki nie wyniesiemy sie do duzego pokoju) Pozdrawiam! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kaariinkaa Re: Witam mlode mamusie :) 23.01.06, 14:57 Olu chetnie porozmawiam z Toba, ale cos szwankuje mi gg i nie moge dodawac nowych numerow, wiec jak bedziesz mogla to napisz do mnie 7362661 Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Witam mlode mamusie :) 23.01.06, 18:48 cześć ja tu już emerytką jestem, bo mam 24 lata, ale jak rodziłam pierwsze dziecko miałam lat 20 )) Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 Re: Witam mlode mamusie :) 25.01.06, 10:08 Cześć, mam na imię Roksana jak urodziłam Dominka miałam dokładnie 20,5 l. Teraz Misiu ma 5 mies. 1 tydz. Służę radami odnośnie pielęgnacji maluszka, potrzebnych zakupów (wyprawki). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eithel1 Re: Witam mlode mamusie :) 25.01.06, 16:18 Witam, mam prawie 19 lat i 14 miesięczną córeczkę - Amelkę. Od pół roku jestem mężatką )) Służę radą i pogawędką Odpowiedz Link Zgłoś
eithel1 Re: Witam mlode mamusie :) 25.01.06, 16:19 Jeszcze zapomniałam mój e-mail (stanowczo wolę e-mail niż gg, choć posiadam i gg ) eithel1@gazeta.pl )) Odpowiedz Link Zgłoś
malgomama Re: Witam mlode mamusie :) 25.01.06, 21:49 A ja mam 23lata,jestem na IV roku.Potomek ma się pojawić 10czerwca...a potem razem z nim/nią będę pisać magisterkę.Mam nadzieję,że dam radę.Czy to w ogóle możliwe,żeby się obronić,mając dziecko???Trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Witam mlode mamusie :) 09.02.06, 20:39 ja studiuję dziennie i mam w domku 7 miesięcznego synka. mi udaje się pogodzić naukę z wychowywaniem Kuby. a noworodek dużo spi więc spokojnie będziesz miała czas na obronę. życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia4 Re: Witam mlode mamusie :) 19.02.06, 11:41 Ja również raczej do seniorek się zaliczam.Teraz jestem na V roku dziennych,a 8 miesięcy temu broniłam się na zaocznych. Obrona była równy tydzień przed narodzinami Szymka,a gdy pisałam pracę, po domu biegała wówczas prawie dwuletnia Zuzia. Studiowanie,pisanie pracy i obrona z dziećmi ( i mężem) u boku,to nic trudnego. Sama przyjemność.Może tylko trochę bardziej ciągnie do zabawy i spacerków,niz do nauki. Powodzonka wszystkim mamusiom,które mają jeszcze daleką droge do licecnjatów,inżynieró i magistrów. Odpowiedz Link Zgłoś