bellso 05.03.05, 15:04 Czy może ktoś wie jak te okna będą otwierane? Czy są również uchylne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shaddock Uchylne? 07.03.05, 11:08 Oglądałem dokładnie okna w swoim mieszkaniu - wszystkie otwierają się tylko w poziomie. W którym mieszkaniu widziałaś uchylne okna? Odpowiedz Link
alimari Re: Uchylne? 07.03.05, 11:27 Dolna, węższa część dużych okien wg spółdzielni jest uchylna. Co do dużej części to na 100 % nie wiem, ale tak zrozumiałam jak się dopytywałam. Muszę uda się na budowę i osobiście zgłębić temat. Odpowiedz Link
shaddock Re: Uchylne? 07.03.05, 11:59 Niestety, to co mówią w spółdzielni często mija się z prawdą. Przestałem ich już pytać o cokolwiek i jeśli mogę - sprawdzam sam w budynku co jak jest robione, albo pytam budowlańców. Co do okien - moim zdaniem dolna część nie otwiera się w ogóle. W każdym razie nie ma w niej otworu na klamkę, takiego jak w górnej części. Odpowiedz Link
shaddock Re: Szwai - okna 04.04.05, 11:30 Kiedyś twierdziłem, że okna nie są uchylne - przepraszam za pomyłkę. Parę dni temu w jednym z mieszkań widziałem uchylone okno kuchenne :-) Odpowiedz Link
lady Re: Szwai - okna 07.04.05, 09:47 Cholerka, wczoraj je oglądałam z bliska - na mój gust zabite na głucho... Odpowiedz Link