herbacianasaszetka
22.10.21, 08:19
Dzień dobry.
Poświęcamy sporo czasu oraz energii na pisanie wątków i komentarzy na naszym kochanym forum. A w tym samym czasie leży i kwiczy jeżycjada fandom wiki. Niektórych postaci nie ma tam wcale, o innych jest kilka zdań, na dodatek średnio trafnych.
Chciałabym zacząć w wolnym czasie to uzupełniać. Tak, jak jest na stronach amerykańskich seriali - opisać dokładnie perypetie każdej postaci w poszczególnych tomach, cechy charakteru, wygląd, relacje z innymi postaciami.
Zachęcam do tego samego. :) Może ktoś znajdzie chwilę? Albo chociaż będzie raz na jakiś czas zerkał, czy nie popełniłam tam jakiejść głupoty. Zajmę się tym pewnie za kilka dni, bo aktualnie toczę nierówną walkę z czymś grypopodobnym i w takim stanie nic sensownego tam nie napiszę (wczoraj dobre kilka minht analizowałam, czemu word podkreślił mi na czerwono wyraz "rzaba"...).
Proszę Was o to, bo wiedza wszystkich forumowiczów jest olbrzymia i nieoceniona. Warto wykorzystać, że mamy dostęp do grupy ekspertów od sagi. I, choć jeżycjada się niewątpliwie stoczyła, zasługuje na sensowną stronę na wikipedii.