Dodaj do ulubionych

Frakcja warszawska w listopadzie

10.11.08, 21:55
Czy spotyka się 22.11?
Obserwuj wątek
    • anutek115 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 10.11.08, 22:24
      Nie wiem, czy ja sekcja warszawska (to znaczy wiem, że nie), ale jakby się parę
      osób zebrało, to ja bym chyba też mogła dotrzeć...
    • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 10.11.08, 22:24
      Mam nadzieję, że tak - 21, 22 lub 23. Mnie najbardziej odpowiada pierwsza data,
      ale się dopasuję.
      • paulina.galli Re: Frakcja warszawska w listopadzie 10.11.08, 22:45
        21 odpada (jestem we Wrocławiu) 22 - wracam z Wrocka do w-wy (ale od biedy bym
        sie wyrobiła :)), 23 - bez problemu :)
    • dakota77 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 10.11.08, 22:54
      Buu, ja nie dam rady, wyjezdzam na rodzinna impreze.
      • sowca Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 00:03
        Ooo, nie słyszałam o tym,ale może bym się wybrała do stolicy? :)
        • jedynataka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 00:23
          Hoho! jak 23.11 to i ja się piszę :)
        • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 00:33
          Proszę zamienić tryb przypuszczający na oznajmujący :) i przybywać.
          • lutecja4 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 07:58
            to w koncu 22 czy 23-moze i ja wreszcie przywiozlabym wam te ciasteczka i moze
            troche nalewki pigwowej na rozgrzewke :))
            • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 08:48
              Z tych dwóch dni mi bardziej pasuje 23, ale 22 też jest akceptowalny :)
              • biljana Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 14:43
                Ja się tradycyjnie na Warszawę piszę. A widzę, że większości osób 23 pasuje
                bardziej, to moze byc 23 dla mnie również.Jeśli chodzi o weekendy to ja
                zasadniczo nie mogę w soboty do 15.30, a poza tym to luz:)
                • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 11.11.08, 14:58
                  No to wstępnie 23?
                  I gdzie nie marzniemy? ;)
                  • the_dzidka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 08:03
                    Restauracja Pod Samsonem na Freta? Mogę zarezerwować stolik.
                    Smacznie i bardzo tanio jak na Stare Miasto.
                    • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 08:37
                      To tam, gdzie są bliny? Jestem za :)
                      • biljana Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 13:11
                        Ale spotykamy się już na miejscu, prawda? Nie będziemy marznąć pod Cepelią tym
                        razem ? :)
                        • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 14:42
                          Ustaliłyśmy, że nie będziemy :)
                    • paulina.galli Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 09:00
                      Bardzo chetnie bo mam bliziutko :)
                      • nikadaw1 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 10:46
                        ja raczej nie sądzę, żebym mogła przybyć, choć wiele zależy od godziny
                        • ginestra Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 17:04
                          23.11.08, pod Samsonem, na miejscu, żeby nie marznąć. I tanio! (Jak fajnie,
                          Dzidko :-) ). Ja znam tę restaurację, bo byłam tam wiele lat temu, ale pamiętam
                          ją i mile wspominam

A więc wybieram się i ja (o ile coś nie stanie na przeszkodzie, ale mam
                          nadzieję, że nie).
                          Pozostaje ustalić godzinę i liczyć na tłumne przybycie Miłych Koleżanek!
                          • biljana Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 17:09
                            A ja apeluję do wszystkich miłych forumowiczek/ forumowiczów, którzy mają
                            możliwość być w Warszawie 23, a którzy jeszcze w spotkaniach nie uczestniczyli,
                            żeby przyszli i się nie bali/wstydzili/peszyli/zastanawiali*
                            *niepotrzebne skreślić
                            Naprawdę jest fajnie, ciepło, miło i każdy jest mile widziany!
                            Tak więc przybywajcie, przybywajcie, miłe grono poszerzajcie:)

To mówiłem ja - Jarząbek:)
                            • paulina.galli Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 17:19
                              Ja tez apeluje o nowa krew
                              jestemy fajne , mile i "zaopiekujemy" sie chetnie nowymi :)
                              • biljana Paulina 12.11.08, 17:23
                                jak Felek?
                                • paulina.galli Re: Paulina 12.11.08, 17:58
                                  wyniki ok 18.00-19.00 - napisze na "kotach" jak bede cos wiedziala :(
                              • nioszka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 21:30
                                Ponieważ w poniedziałek rano wylatuję z Warszawy na szkolenie, i tak muszę przyjechać wcześniej i gdzieś przenocować, więc chyba pokonam swą nieśmiałość i też się zjawię na spotkaniu :)(o ile pociągi będą kursowały w jakichś rozsądnych godzinach i o ile ktoś mnie do tego Samsona doprowadzi :P)
                                • paulina.galli Re: Frakcja warszawska w listopadzie 12.11.08, 23:29
                                  nioszka - na pewno sie toba zaopiekujemy :)
                                  • anutek115 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 14.11.08, 11:08
                                    Czyli, jak rozumiem, 23 ustalony - to beze mnie, niestety :-(. Ja mogłabym tylko
                                    22. Ale bawcie się dobrze (nie wątpię, że bedziecie).

Tak to jest, jak się mieszka na smętnej prowincji :-(((.
                                    • the_dzidka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 14.11.08, 11:10
                                      To na ile osób?
                                      • nioszka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 14.11.08, 11:19
                                        i na którą godzinę?
                                        • ginestra Re: Frakcja warszawska w listopadzie 14.11.08, 12:23
                                          Nioszko droga, do Samsona trafimy. :-)
                                          Fajnie, że przybywasz, jesteśmy w kontakcie. :-)
                                          • the_dzidka Uwaga uwaga! 17.11.08, 13:52
                                            > Nioszko droga, do Samsona trafimy. :-)

Co nie zmienia faktu, że w celu dokonania rezerwacji musze znać
                                            liczbę osób i godzinę :D
                                            • biljana Re: Uwaga uwaga! 17.11.08, 14:41
                                              the_dzidka napisała:

> Co nie zmienia faktu, że w celu dokonania rezerwacji musze znać
                                              > liczbę osób i godzinę :D
                                              >

16? 17? 18?
                                              • idomeneo Re: Uwaga uwaga! 17.11.08, 14:44
                                                ja nie dam rady niestety :(
                                              • the_dzidka Re: Uwaga uwaga! 17.11.08, 14:47
                                                17? 18?
                                                • nioszka Re: Uwaga uwaga! 17.11.08, 16:02
                                                  Ja będę na pewno, ale nie wiem o której. Co wchodzę na rozkład pkp, to inna
                                                  wersja :(. Na pewno jednak nie wcześniej niż 17.30, ale raczej bliżej 19.
                                                  • the_dzidka To może jednak 18? 17.11.08, 16:09
                                                    Przypomniałam sobie, że ja będę w niedzielę wracała z imprezy w
                                                    Lublynie.
                                                  • jedynataka Re: To może jednak 18? 17.11.08, 17:24
                                                    dla mnie wszystko jedno, może być później niż wcześniej
                                                  • the_dzidka Rezerwuję 18.11.08, 20:58
                                                    Muszę sama zdecydować, więc rezerwuję w ciemno, dla 8 osób na 18tą...
                                                  • nioszka Re: Rezerwuję 18.11.08, 21:20
                                                    na to wychodzi, że jest nas 8 :)
                                                    z tym że ja raczej na 19 przybędę.
                            • agawa79 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 14.11.08, 12:29
                              biljana napisała:

> A ja apeluję do wszystkich miłych forumowiczek/ forumowiczów,
                              którzy mają
                              > możliwość być w Warszawie 23, a którzy jeszcze w spotkaniach nie
                              uczestniczyli,
                              > żeby przyszli i się nie bali/wstydzili/peszyli/zastanawiali*
                              > *niepotrzebne skreślić

Stawiłabym się chętnie, ale akurat w ten weekend przyjeżdża do mnie
                              siostra, którą widuję raz na pół roku, więc będę się upajać jej
                              obecnością. ;) Ale następnym razem się zjawię na spotkaniu. :)
                              Miłej zabawy życzę.
                              • jedynataka Re: Frakcja warszawska w listopadzie 16.11.08, 19:17
                                pokonując nieśmiałość - będę :)
                                • paulina.galli Re: Frakcja warszawska w listopadzie 18.11.08, 21:16
                                  A ja najprawdopodobniej sobie odpuszcze :(
                                  Mam ciezko chorego kota i na dniach bede musia podjac decyzje czy w ogole meczyc
                                  go leczeniem czy sprawa jest beznadziejna i usypiamy.
                                  Wiec nie chce wam psuc nastroju - swoim mega skopanym :/
                                  • dakota77 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 20.11.08, 13:27
                                    Paulino, strasznie mi przykro:-( Trzymaj sie dzielnie.
                                  • onion68 Re: Frakcja warszawska w listopadzie 20.11.08, 21:47
                                    Paulino, przykro mi... Trzymaj się.
    • the_dzidka Frakcjo! 20.11.08, 12:57
      Rezerwacja na moje nazwisko. Czy ktoś je zna? :D Za późno wpadło mi
      do głowy, żeby zarezerwować na "Musierowicz"...
      Jeśli się doliczę, kto sie zgłosił, wyślę Wam maila z informacją,
      jak się nazywam :D
      • nioszka Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:02
        my z Ginestrą będziemy po 19.00 najprawdopodobniej :)
        poślij nazwisko, bo już uleciało z pamięci...
        • the_dzidka Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:04
          Właśnie piszę, wszystkim na poczte gazetową.
          Doliczyłam się nastepujących babek: onion68, biljana, lutecja,
          jedynataka, ginestra, nioszka i ja. Kogoś pominęłam?
          • nioszka Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:08
            Paulinę :)
            • nioszka Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:19
              Przepraszam, nie doczytałam, że kotek chory :(
              • the_dzidka Przynosimy Tomy Jezycjady? 20.11.08, 13:22
                Jako znak rozpoznawczy? Dla nowych sztuk? Ja będę miała Sprężynę :)
              • the_dzidka Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:55
                Kotka już nie ma...
              • biljana Re: Frakcjo! 20.11.08, 14:03
                Felek jest już za TM
      • onion68 Re: Frakcjo! 20.11.08, 13:04
        Na 95% będę - o 18:00.
        • biljana Re: Frakcjo! 20.11.08, 14:02
          ja też będę o 18.00, o ile się nie zgubię - wtedy bliżej 19.00 zapewne:)
          • ginestra Re: Frakcjo! 20.11.08, 20:04
            Potwierdzam i ja swoje przybycie wraz z Nioszką.

Ojej, jakie straszne wieści o kotku, współczuję Paulino. :-(
            • jedynataka Re: Frakcjo! 20.11.08, 23:16
              jejciu-cała jestem przejęta :)
              • paulina.galli Re: Frakcjo! 22.11.08, 16:55
                Dziewczyny - moze jednak przyjde.
                Siedzenie w domu i chlipanie w poduszke nie wydaje mi sie dobrym pomyslem, a te
                trzy dni tez pozwolily mi sie (chociaz troche) wziasc w garsc.
                poprosze na priv hasło do rezerwacji i godzine spotkania

• onion68 Re: Frakcjo! 22.11.08, 17:24
                  Potwierdzam, że też będę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka