nokata 01.04.05, 11:13 W albumie jest nowe zdjecie (na moim koncie). Oczekuje roznych (wylacznie slodkich i zachwytu) wyrazow w odniesieniu do Mantry i do jej slodkich raczek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mantra1 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 11:21 Hmmm, raczek? A czy ja TO pieklam??? szylam??? haftowalam??? ) Odpowiedz Link
nokata Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 11:27 Piec, pieklas, a czy dziergalas, to nie A haftowanie, to pokryjmy milczeniem. A bylo w stylu Richelieu Odpowiedz Link
kanoka Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 15:51 Och, ach, ech ))) - wszystko słodko i w zachwycie..... W odniesieniu do Mantry (całościowo, nie tylko raczki), Nokaty i całej reszty widocznej na zdjęciu ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 19:38 ależ jesteście przecudnej urody i jacy szczęśliwi czego i sobie życzę Odpowiedz Link
mantra1 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 21:36 Dzieki, Siostra, ja tez Ci zycze szczesliwosci wszelakiej. Cieszysz sie, ze ciocia zostalas? ) Odpowiedz Link
nokata Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 21:51 No zaraz, ja do tej urody lapy jak zaba do podkucia nie podstawiam, prosze mnie tu nie mieszac w jakies babskie niezdrowe intrygi Odpowiedz Link
popaye Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 22:01 Zdjecie: mniam-mniam! ) Mamusia tylko jakby "nie tego dziecka" i .... (moj) "test" na ojcowstwo prezentowanego "potomstwa" (brak brody!) wskazuje dobitnie iz dziecko jest... kukulcze jajo! ) Ale, hmmmm.... RODZICOM serdeczne gratulacje! ) pE Odpowiedz Link
mantra1 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 22:11 Jesli nawet jajo, to wlasno.... wysiedziane ) A ze brody brak? Toc to dziewczynka! )) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 22:14 mantra1 napisała: > Jesli nawet jajo, to wlasno.... wysiedziane ) A ze brody brak? Toc to > dziewczynka! )) Nigdy nie słyszałas o kobiecie z brodą??? Odpowiedz Link
mantra1 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 22:20 wedrowiec2 napisała: Nigdy nie słyszałas o kobiecie z brodą??? **** Jasne, ze slyszalam. Moze jak podrosnie to jej wyrosnie, jesli wiecej tych Ygrekow po tatusiu odziedziczyla, niz Iksow po mamie. A wtedy lupanary...tfu!... lunaparki i inne cyrki stana przed nia otworem ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 23:26 no rzeczywiście - jestem ciocią fajnie ależ będę rozpieszczać maleństwo może do mnie na wakcje przyjeżdżać gdy podrośnie Odpowiedz Link
nokata Re: Bardzo wazna sprawa 01.04.05, 22:14 potwierdzam i zaprzeczam. i zdecydowanie odcinam sie od wlasnego zdania, ktore zreszta goraco popieram Odpowiedz Link
gaja_1 Re: Bardzo wazna sprawa 02.04.05, 02:04 Nokato,ani Ciebie, ani Mantry chwak=lic nie będę Bo niby za co??? Ale tą laleczkę przecudnej urody??? A jakże Zawsze uwielbiałam takie berbecie co to nic nie gadają i tylko się uśmiechają Odpowiedz Link
nokata Re: Bardzo wazna sprawa 02.04.05, 08:00 no To gwoli scislosci: lalka to nie jest, tylko zywa dziewczynka. Tyle ze ani Mantra, ani Nokatra nie mielismy z produkcja nic wspolnego Ale pierwszego kwietnia wszystko moze sie zdarzyc Odpowiedz Link