Dodaj do ulubionych

A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-(

16.06.05, 23:30
Tak sobie dziś wsunęłam się po cichutku na to forum. Troche póxnawo dziś, ale
może jeszcze nie śpicie - mam nadzieję
Obserwuj wątek
    • mantra1 Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 16.06.05, 23:36
      Poda, nawet dwa smile)
      Szkoda, ze tak pozno zeznalas, no ale zdazylam przed polnoca smile)
      Zycze Ci, zeby bylo tak, jakbys sobie najbardziej zyczyla. Teraz i zawsze.
      • tamilan Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 16.06.05, 23:42
        Dzięki Mantra. Ty wiesz, czego bym sobie życzyła. A właściwie komu tongue_out
      • tamilan Zebyś nie miała deja vu przypadkiem Manterko 17.06.05, 00:19
        Mantra - trafiłam w końcu tu - dzięki życzliwości innej osoby z poprzedniego
        forum. Dostałam w międzyczasie zaproszenie jeszcze od innej osoby na innym
        forum - może monotematycznym, ale wspierającym bardzo. To tyle gwoli
        wyjaśnienia, bo nie chciałabym być posądzona, że wszędzie mnie pełno - i na ten
        sam temat. Tutaj nie będę "mojego" problemu roztrząsać, ani tym bardziej w
        poprzednim miejscu, do którego już zdążyłam stracić serce. Idę spać, a ze mną
        pusty dom nie licząc kota (a właściwie kocicy)Dobranoc.
    • gaja_1 Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 17.06.05, 00:02
      W każdej chwili, zawsze, wszędzie,
      niech Ci w życiu dobrze będzie.
      Niech Cię dobry los obdarzy
      wszystkim o czym serce marzy .
      • tamilan Dzięki Gaja 17.06.05, 00:09
        Dobrze, że czuwa ktoś, by mógł spać kto inny. I dzięki temu nie jest mi dzisiaj
        tak smutno. Fajnie mieć przyjaciół - choćby w internecie
        • gaja_1 Re: Dzięki Gaja 17.06.05, 00:22
          Tamilan, pogoń smutki smile
          Rozejrzyj się i zobacz ile naokoło radości smile
          Nawet w najgorszej sytuacji zawsze jest promyczek nadzieji,
          dopóki chcemy go zauważyćwink
          A internetowi przyjaciele częsciej pomoga niz realni smile
          Wiem co piszesmile
          Ilekroc zdarzał mi się upadek zawsze znalazl się ktos, kto podal rekę wink
          • tamilan Re: Dzięki Gaja 17.06.05, 00:38
            Gaju! Smutki mają to do siebie, że zachowują się jak chwasty - same się sieją,
            a szczególnie gdy ziemia jest świeżo skopana. Tak i ja się czuję. ŚWIEŻO
            SKOPANA. sad((Ale masz rację - w każdej sytuacji trzeba odnajdować coś
            pozytywnego. Mam taki motor, który mnie teraz nakręca, oby wystarczyło tego na
            resztę moich dni. Ostatnio syn mnie trochę przygasił pytaniem - mamo, a jak już
            kupisz meble i wszystkie czajniczki świata (kolekcjonuję), i zawiesisz ostatnie
            firanki i obrazki, to co będziesz robić ze swoim życiem? Trochę mnie to zbiło z
            tropu. Może rzeczywiście zabrakło mi wyobraźni przy podjęciu tak ważkiej
            decyzji ( kupno domu, przeprowadzka, utrata miejsca pracy właściwie na własne
            życzenie), i po roku lub dwóch nie będę wiedziała, co dalej mam robić ze swoim
            życiem. Umiem nie nudzić się we własnym towarzystwie - a jeśli tu znajdę
            przyjaciół - będzie fajnie.
            • gaja_1 Re: Tamilan 17.06.05, 15:37
              Zawsze się coś robi, nawet jak się nic nie robismile
              Napewno jak przygotujesz grunt na smutasy, to będa się siac bez końca sad
              Dlatego ja preferuje opcję : MNIE TO ZWISA I POWIEWA!!!
              Nie dopuszczam do zagniezdżenia nawet jednego nasionka goryczysmile
              A na starość ( tak jakbym juz nie była struchąsmile)).... położę się z klaptopem
              pod gruszą i będzie mi jak w niebie smile
              Ty napewno też jak już zrobisz wszystko, znajdziesz nowe wyzwanie
              i najgorsze będzie to, że ciągle będziesz miała za mało czasusmile
              Nos do góry, smutasy w kosmos, uśmiech na twarz i do roboty bez roboty wink))
    • jan.kran Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 17.06.05, 06:03
      Przygalopowałam spóźniona ale nie mniej szczerasmile))
      Wszystkiego najlepszego Ci życzę i pisz oraz rozgość się na tym przyjaznym
      forum smile)))
      Kran.
      • alfredka1 Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 17.06.05, 12:00
        My też, my też....
        serdeczności ślemy
        wodnikostwo
        • wedrowiec2 Re: A dziś było Ali. Czy mi ktos poda kopytko :-( 17.06.05, 15:03
          I wędrowiec przyłącza się do życzeńsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka