wodnik33 13.02.06, 19:47 garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/bedeobok/bedeobok.html Dla naszych Pań Forumowych, które wszystkie kocham ). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Tylko na jeden dzień 13.02.06, 19:53 W moim przypadku z wzajemnością)) Śliczna linka... Kran Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Tylko na jeden dzień 13.02.06, 20:33 Własnie przed chwilą przyszła "z buzią" że "tylko na jeden dzień, że Panie nasze kochać trzeba zawsze". No więc uważam ze ma absolutną racje i przepraszam za niefortunne sformulowanie )) Odpowiedz Link
terem Re: Tylko na jeden dzień, Wodniku! 13.02.06, 20:36 To jest po prostu przepiękne! Obejrzę jeszcze raz... Bo... Tyle dobrych uczuć we mnie poruszyłeś, dzięki za to!!! Odpowiedz Link
onkwe ...tylko ten jeden scmook, dla Wal-tynkoof ! ;) 13.02.06, 21:50 www.hellocrazy.com/en/view.pl?card_id=542 Odpowiedz Link
mantra1 Re: Tylko na jeden dzień, Wodniku! 13.02.06, 22:03 Wodniku, miod lejesz w nasze dusze, a my Ci odpowiadamy trzepotem naszych serduszek ) www.ania-misia.piwko.pl/serce6.gif Odpowiedz Link
mammaja Re: Tylko na jeden dzień, Wodniku! 13.02.06, 22:07 Wzruszylam sie taka deklaracja! Chyba wydrukuje i powiesze na "tablicy ogloszen"! Odpowiedz Link
nokata Re: Tylko na jeden dzień 14.02.06, 11:42 Jejciu, Wodniuku, oceanow pogromco, Jam cala spoloniona i wzruchniea jak wiosenna grzadka. Zem sie zryczala z radosci ze o biednej staruszce ktos pamieta.... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Tylko na jeden dzień 14.02.06, 11:51 Ty się Nokatko nie płoniaj, ja nade wszystko kocham staruszki, a zwłaszcza ich najbliższe sercu osoby, mimo że staruszkami nie są i nigdy nie będą Ooo!! Odpowiedz Link
maryna04 Re: Tylko na jeden dzień 14.02.06, 14:43 Wodniku, jakie to piekne, za drugim razem to juz sie splakalam. No i tym sposobem Wodnik sie wysforowal na pierwsze miejsce - Walentyn Roku bezsprzecznie. Odpowiedz Link
wodnik33 Re: Tylko na jeden dzień 14.02.06, 16:05 Marynko przemiła, może być. Ale przysięgam żem nie święty) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Tylko na jeden dzień 15.02.06, 02:29 nokata napisała: > Jejciu, Wodniuku, oceanow pogromco, > Jam cala spoloniona i wzruchniea jak wiosenna grzadka. > Zem sie zryczala z radosci ze o biednej staruszce ktos pamieta.... > BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU -------------------------> A dałyście sobie z Manterką po serduszku ? Kran Odpowiedz Link
nokata Re: Tylko na jeden dzień 15.02.06, 12:44 Ojejciu, dalysmy sobie i po serduszku i serduszka i w serduszka. Manterka sie odpracowala kosmetycznie i nawet nie zle wygladala. Helena Trojanska byla przy Manterce jak rozdeptana rok temu ropucha. Manterka dostala mas-pieska (albo mas-kotka) i ogromniaste czekoladowe serducho I zapalnice w ksztalcie lampy naftowej I romansidlo na DVD a ja dostalam kudlacza z takim czyms (ale to Manterka zna sie na tym co to jest - jej pytajcie). No i trzy mniejsze serduszka (bardziej wrazliwa jest niz ja) I kilka misiaczkow i kurczaka. I sie pozniej emocjonalnie dowartosciowywalysmy czekoladkami. Znowu bedziemy wzdychaly przy nakladaniu szmatek Ogolnie stwierdzilysmy, ze trzeba dzisiaj zrobic replay (z wylaczeniem czekolady, zamiast niej szklaneczka Slim-Fasta) i znowu se robimy wale-w-tynki i znowu sie bedziemy obcmokiwac, i sie cieszyc i beda trzpiotki-chichotki. Czego i Wam zyczymy A jak nam to wejdzie w krew i bedziemy robily to codziennie, to raz ze sie zaslinimy na cacy a po drugie wyszczuplejemy tak, ze zza sztyla lopaty nie bedzie nas widac. Cmokaski Bobaski Odpowiedz Link
jan.kran Re: Tylko na jeden dzień 15.02.06, 13:43 Chlip ,chlip ale sie wzruszyłam... Ściskam Was Kran Odpowiedz Link
mantra1 Re: Tylko na jeden dzień 15.02.06, 14:12 Chlip, chlip - ja tez Cie sciskam, Kranie ) I kupa mięci wrzucam nokaci prezencik: img126.imageshack.us/my.php?image=swintuch6qj.jpg Czyz nie uderzajace podobienstwo?...hmmm... to znaczy z twarzy oczywiscie ) Odpowiedz Link