alfredka1 28.11.06, 22:14 jeszcze spać się nie wybieram ale numerację zmieniłam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
victoria13 Re: dobranocka siódma 28.11.06, 23:16 Równiez mówie dobrej nocki....życze wszystkim... Odpowiedz Link
kanoka Re: dobranocka siódma 01.12.06, 00:27 Ooo, tak późno, a ja jeszcze nie śpię? Dobranoc - do jutra Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 03.12.06, 22:06 Po tej hebacie z rumem oczka moje chca spac, zycze dobrej nocy Odpowiedz Link
jan.kran Re: dobranocka siódma 06.12.06, 09:15 Ja wprawdzie nie idę spać aż do wieczora ale profilaktycznie powiem na zapas dobranoc bo portal działa a raczej nie działa jak chce.Są ciągle problemy z połączeniami zagranicznymi. Kran Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 06.12.06, 21:43 Po pracowitym dniu ,milych snow, dobranoc( pakowanie i rozwozenie paczuszek moim wnusiom tradycja musi byc)))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: dobranocka siódma 09.12.06, 03:24 Ja tez pracuje w lykend ale za to mam wolne w tygodniu)) Kran Odpowiedz Link
alfredka1 Re: dobranocka siódma 12.12.06, 21:46 Coraz wcześniej chodzimy spać??? ja przed 23. nie kładę się, potem do północy czytanie i 2 lub 3 krzyżówki.Zasypiam potem szybciutko. Zawsze o tym marzyłam - chodzić póżno spać i wstawać jak najpóżniej. Większość z Was pracuje ale po latach odczujecie jaka to frajda "NIE MUSIEC" . Heeej! Odpowiedz Link
jan.kran Re: dobranocka siódma 12.12.06, 23:58 Dochodzi północ trzynastego grudnia... Dobranoc. Odpowiedz Link
kanoka Re: dobranocka siódma 13.12.06, 22:31 Dobranoc. A z nia - piosenka niezapomnianego Grzegorza Ciechowskiego, głosząca pochwałę nieangażowania się w sprawy polityki ŻYĆ NIE UMIERAĆ od kiedy nie wiem co się dzieje na świecie mam lepiej od kiedy uszy mam zatkane szcze-cze-cze-czcze-czcze-szczelnie od kiedy oczy sobie sam dokładnie zabetono - zabetonowałem od kiedy z głowy odkręciłem sobie anten pięć to wraca życia chęć żyć nie umierać coś dzieje się a ja nic nie wiem - i co? tak ma być mogę z tym żyć bo tak ma być i mogę żyć z tym i politycy w potylicy już nie siedzą i nie swędzą więcej mi i wiadomości już mi w kość nie dają: "chodź - siad - słuchaj i drżyj" od kiedy nie wiem co się dzieje to złodzieje czasu łukiem z dala obchodzą nasz dom czas na miłość czas na czas trwonię z tobą skarby które mam żyć nie umierać coś dzieje się a ja nic nie wiem - i co? i tak ma być mogę żyć i tak ma być ja mogę żyć z tym żyć nie umierać gdy pytasz mnie cześć - co nowego to wiedz że mnie nic i tak ma być że u mnie nic bo tak ma być już... Grzegorz Ciechowski Grudzień 2001 Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 15.12.06, 21:24 Pomimo wczesnej pory ,zycze dobrej nocy,dzisiaj biegalam duzo po sklepach szukajac upominkow najblizszym , nozki mi wrosly w szyje,padam ze zmeczenia,dobranoc Odpowiedz Link
agata011 Re: dobranocka siódma 15.12.06, 21:42 Hej Czubatku, nie biegaj tyle bo nie będziesz miała sił na cieszenie się Swiętami. Ja marzę by na któreś tam święta wyjechać np. w Alpy. Pomarzę pomarzę i może w nocy mi się przyśnią chociaż Karkonosze ) dobranoc. Odpowiedz Link
josarna Re: dobranocka siódma 15.12.06, 21:50 Jeszcze nie kładę się spać, ale zebrało mnie na podsumowanie dnia, tygodnia. Jestem zmęczona. Im jestem starsza, tym większe tempo, więcej spraw, choć kolejne przerzucam na innych. Na ich miejsce przybywają kolejne. Dziesiątki drobiazgów. Najgorsza jest wieczna obawa, że o czymś zapomnę, jakąś sprawę "zawalę". Rosną stosy nie przejrzanej prasy, dziesiątki maili z wiadomościami prawnymi, podatkowymi itp., a przecież człowiek musi mieć też chwilę dla swoich prywatnych spraw, jak choćby listy, czy zdjęcia. Chyba się zapętliłam w tym wszystkim. Być może złapię oddech 2 stycznia. Mimo wszystko za żadne skarby nie poszłabym "na etat". Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: dobranocka siódma 15.12.06, 23:14 Josarno, jakbym o sobie czytała. Dobranoc Odpowiedz Link
alfredka1 Re: dobranocka siódma 16.12.06, 22:05 po dzisiejszym spacerze wiatr mi jeszcze hula w lepetynie, od szumu prawie zasypiam, a że pora jeszcze wczesna dobudzam się W.Szmborską: Pewien juhas z Pęksowego Brzyzku ujrzał przyszłośc w proroczym błysku: szumi piknie Dunajec, a na mostku baca Kitajec Jasinecka pierze po pysku. Zył raz gazda w mieście Sącz, co z żętycy robił poncz. Gdy gość tego nie chciał pić, nieboraka kopał w rzyć i doduszal obu-rącz. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: dobranocka siódma 17.12.06, 22:36 Głąb sukcesu Kapusta rozparta na grzędzie orzekła że jest różą i do aplauzu gawiedzi nie braknie jej dużo: odrobinki zapachu koloru i kształtu oraz dla pełnego sukcesu kolców co nauczą moresu krytykantów. /Joanna Kulmowa/ dobranoc Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 18.12.06, 22:08 Przygotowanie przedswiateczne zmeczyly mnie dzisiaj,komputer tez cos figluje, ide wczesniej spac, zycze dobrej nocy Odpowiedz Link
omeri Re: dobranocka siódma 18.12.06, 23:53 dobranoc, może jutro będe mogła poczytac forum Odpowiedz Link
jan.kran Re: dobranocka siódma 20.12.06, 22:33 Jutro intensywny dzień przede mną.... Dobranoc. Odpowiedz Link
kanoka Re: dobranocka siódma 30.12.06, 00:21 Po raz kolejny obejrzałam "12 małp" i idę spać. Dobranoc Odpowiedz Link
kanoka Re: dobranocka siódma 30.12.06, 21:24 Dobranoc. Jeszcze trochę poczytam, ale tak ogólnie, to trzeba zebrać siły na jutro Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 30.12.06, 21:32 Zyczej dobrej nocy ,masz racje trzeba wypoczac przed jutrzejszym dniem i noca Odpowiedz Link
jan.kran Re: dobranocka siódma 30.12.06, 21:39 Jka na mnie to wyjątkowo wcześnie... Dobranoc) Odpowiedz Link
czubatek Re: dobranocka siódma 02.01.07, 21:45 Chociaz wczesna pora ale musze polozyc sie do lozka,sromotnie upadlam we wlasnym domu,chcialam wyminac kota ,ktory bawil sie pileczkami w przedpokoju ,wpadl mi pod nogi ja uderzylam glowa i obojczykiem w framuge od drzwi,padlam jak dluga , nie mialam odwagi wstac, kotkowi na cale szczescie nic sie nie stalo ale ja czuje moje potluczenie,zycze dobrej nocy Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: dobranocka siódma 02.01.07, 21:52 Czubatku, połóż się do łóżka, ale nie zasypiaj. Jeśli będziesz się gorzej czuła, jedź do lekarza. Dobranoc. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: dobranocka siódma 02.01.07, 22:01 Czubatku, zwróć uwagę czy nie widzisz podwójnie lub z przesunięciem obrazu i słuchaj Wędrowca, staraj się szybko nie zasypiać. Jeżeli w domu oprócz kota zawalidrogi jest jeszcze ktoś, niech przy tobie posiedzi, porozmawia /ale kołysanek lepiej niech nie śpiewa/. Serdecznie pozdrawiamy Wodnikostwo. Czekamy jutro rano na komunikat. Odpowiedz Link