Dodaj do ulubionych

Program "Afasystem"

14.11.07, 09:40
Planuję zakupić program komputerowy "Afasystem", przeznaczony do terapii
afazji.Jest to spory wydatek, więc najpierw zakupię wersję na miesiąc. Czy
ktoś prowadzi terapię neurologopedyczną korzystając z tego programu?
Pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • hofff Re: Program "Afasystem" 20.11.07, 22:33
      dostalem demo. program sympatyczny ale cena powalajaca!
      • anechda Re: Program "Afasystem" 23.11.07, 20:32
        Dziękuję za informację, ale jeszcze wrócę do tematu: czy, nie patrząc na cenę,
        uważasz,że naprawdę warto mieć ten program? Nie myśl,że sama, z własnych środków
        "rzucam się" na taki zakup. Mam możliwość uzyskanie grantu i chciałabym dobrze
        wydać te pieniądze.A może znasz inny dobry program? Planuję też zakupić
        "Logopedię" YDP, ale ten program znam i często się nim posiłkuję. Dziękuję i
        pozdrawiam!
        • hofff Re: Program "Afasystem" 25.11.07, 20:46
          jezeli sam mialbym go kupic, to nie wydalbym tyle pieniedzy. nie znam pelnej
          wersji ale od strony technicznej jest ubogi. zadania zawarte na demo mam w
          wersji "papierowej" wiec to nic nowego. w pracy z afatykami komputer mi sie
          niewiele przydaje, zwlaszcza gdy pacjent jest starszy. pozdrawiam
          • anechda Re: Program "Afasystem" 26.11.07, 13:45
            Dziękuję za odpowiedź. W takim razie rozejrzę się za czymś co mi się bardziej
            przyda. Faktycznie jeśli jest to powielenie, jak to nazwałeś, "papierowych"
            wersji, to mam tego sporo.Pozwolisz,że jeszcze Cię o coś zapytam? Mianowicie czy
            w swojej praktyce logopedycznej używałeś stymulatora logopedycznego czy też
            aparatu Toni-echo(Demostenes)? Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję za pomoc!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka