Dodaj do ulubionych

Wirtualne biuro

22.01.10, 10:56
Witam!
Planujesz założyć firmę? Ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Oferujemy usługę Wirtualne Biuro tj. adres do rejestracji firmy, kompleksową obsługę sekretarską, telefoniczną dla osób z Warszawy salę konferencyjna, dostęp do komputera i kuchni czyli wszystko co niezbędne do perfekcyjnego funkcjonowania Państwa firmy. Adres pod którym będzie zarejestrowana Państwa firma to Mokotowska 15A lok. 1B, 00-640 Warszawa (przy metrze politechnika). Opłata miesięczna już od 130 zł. (netto) za podstawowy pakiet rejestracyjny.
Zainteresowanych proszę o kontakt biuro@officecomplex.pl z dopiskiem wirtualne biuro.
Obserwuj wątek
    • pionierka3 Re: Wirtualne biuro 19.09.13, 19:48
      Korzystam z usług tego biura: www.biurowirtualnewarszawa.pl/ i nie zamieniłabym go na żaden inny. Ceny są bardzo konkurencyjne, a dodatkowe usługi i miłe podejście pracowników sprawia, że nawet początkujący przedsiębioca może sobie bez większych problemów poradzić.
    • noumf Re: Wirtualne biuro 30.09.13, 15:27
      Wiele takich ofert pojawia się na B2B Deal - może też się wystawicie i dacie nam jakiś rabat? :)
    • fadream Re: Wirtualne biuro 31.10.13, 17:14
      Ja zdecydowałam się na korzystanie z usług wirtualnebiurawarszawa.pl i zaoszczędzeniu na wydatkach. Jest to jedno z najlepszych moich zdaniem rozwiązań dla nowo powstałej firmy. A adres w stolicy? Ma swoje plusy i minusy.
    • sab-aka Re: Wirtualne biuro 21.02.14, 17:58
      Polecam wszystkim dopiero startującym przedsiębiorcom biurowirtualnewarszawa.pl
    • ale-biuro.pl Re: Wirtualne biuro 07.01.16, 13:40
      Jeżeli pracujesz z domu lub jesteś w ciągłym ruchu, a chcesz posiadać prestiżowy adres firmy na warszawskim Żoliborzu, to wirtualne biuro będzie idealnym rozwiązaniem dla Ciebie.
      Wirtualne Biuro jest to usługa, która polega na zewnętrznej obsłudze firmy (np.: odbiór korespondencji przychodzącej, skanowanie dokumentów, wysyłka na życzenie). Nasi Klienci uzyskują prawo do rejestracji swojej firmy pod adresem naszego Biura bez konieczności fizycznej obecności firmy w danym miejscu.
      Zaletą naszej lokalizacji jest fakt, że podlegamy pod Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa Śródmieście, a Żoliborska lokalizacja pozwala na łatwy i szybki dojazd oraz bezproblemowe zaparkowanie samochodu w bezpłatnej strefie.

Dodatkowe korzyści skorzystania z naszych usług:

* Brak kosztów utrzymania biura
      * Spadek kosztów związanych z zatrudnieniem pracownika
      *Podwyższenie prestiżu firmy
      *Profesjonalny personel
      *Anonimowość prywatnych danych

Jeżeli nie masz jeszcze firmy, a wahasz się nad tym, czy założyć działalność gospodarczą czy spółkę, zadzwoń, pomożemy Ci podjąć tę decyzję, Dodatkowo, możemy wyręczyć Cię w żmudnym procesie zakładania spółki.

Zapraszamy do kontaktu :)
      www.webartstudio.pl/projekty/alebiuro/cms/kontakt
    • nataliawojcik1985 Re: Wirtualne biuro 17.02.16, 16:19
      A ja w Warszawie polecam wirtualne biuro na Nowym Świecie. www.twojeidealnebiuro.pl/
    • korcik87 Re: Wirtualne biuro 29.03.16, 09:19
      Teraz to prowadzenie firmy jest mega proste - wirtualne biuro, nawet nie trzeba ponosic specjalnych kosztow... naprawde tyle jest udogodnien dla firm, ze masakra... ostatnio wlasnie interesowalem sie usluga obslugi klienta przez zewnetrzna firme - fajna znalazlem nawet: ccig.pl/eksperci-ccig/ , zastanawiam sie nad skorzystaniem :) Wirtualne biuro juz mam :P
    • mojbiznes11 Re: Wirtualne biuro 04.04.16, 10:25
      Mój kolega korzysta z jednego z krakowskich wirtualnych biur i ma duże oszczędności w stosunku do stałego biura. Sam się nad tym zastanawiam, bo w sumie na co dzień mi biuro nie jest potrzebne, a dobry adres to tez dodatkowa promocja dla firmy. Ta firma, która udostępnia koledze adres znajduje się na Rynku Głównym - www.firmanarynku.pl/
      Ja jeszcze nie jestem co do tego przekonany, ale z tego co słyszałem to niezły pomysł.

• marta100670 Re: Wirtualne biuro 27.04.16, 12:21
      A jak w Szczecinie to tylko www.immab.pl
    • jashne Re: Wirtualne biuro 27.05.16, 15:20
      Już w każdym większym mieście możemy znaleźć takie firmy. Ja korzystam z usług ideaprestige.eu/ i wydaje mi się, że to świetne rozwiązanie dla nowych firm. W moim przypadku zarejestrowanie firmy w wirtualnym biurze to ogromna oszczędność jeśli chodzi o wynajem biura, jego utrzymanie i obsługę no i oczywiście pomoc w księgowości. Polecam każdemu nowemu przedsiębiorcy :)
    • heniek.henkowy Re: Wirtualne biuro 20.06.16, 10:52
      Teraz jest bardzo dużo wirtualnych biur przynajmniej w Warszawie, jest w czym wybierać ;-) I obecnie za 130 zł netto to można mieć spory pakiet usług wirtualnego biura. Przymierzam się teraz do zmiany biura i myślałem o wyborze biura ze strony www.ftoffice.pl, dużo pozytywnych opinii jest w internecie o nich. Sprawdzę i dam znać ;-)
    • Gość: pp Re: Wirtualne biuro IP: *.play-internet.pl 18.07.16, 21:01
      Ja polecam własne Wirtualne biuro Warszawa
      Mamy biura w 2 biurowcach klasy A w śródmieściu Warszawy - Marszałkowska 111 i Zajęcza 15, minimum formalności, umowa on-line. Dla firm, które potrzebują także gotowej do pracy powierzchni biurowej z obsługą recepcyjną - mamy biura serwisowane, zachęcam do obejrzenia galerii - warto.
    • Gość: Julita Re: Wirtualne biuro IP: *.warszawa.virtuaoperator.pl 05.08.16, 17:05
      Dla wszystkich osób poszukujących biura wirtualnego proponujemy również zapoznanie się z naszą ofertą: www.wobc.pl. Mieścimy się w samym sercu Warszawy - na przeciwko hotelu Marriott, nie mamy ukrytych kosztów (np. za ilość skanów), oferujemy przejrzyste warunki współpracy - zależy nam na zadowoleniu naszych klientów i dobrych opiniach. Na rynku istniejemy od ponad dwóch lat i aktualnie otwieramy się również w Łódzi oraz Poznaniu.

W ofercie dodatkowo:
      wynajem powierzchni biurowej (co-working, pokoje, sala konferencyjna),
      zakładanie spółek,
      sprzedaż gotowych spółek,
      księgowość,
      usługi informatyczne.

Jesteśmy elastyczni i otwarci na rozmowę i negocjacje.
      Zapraszamy do kontaktu! Al. Jerozolimskie 81, Biurowiec Central Tower, X piętro.

e-mail: wobc@wobc.pl
      • Gość: Ania Re: Wirtualne biuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.16, 10:58
        Ja współpracuję z Euro-Office Corporate Services - tu ich strona internetowa - www.euro-office.waw.pl/ , świetne warunki współpracy, super promocje, można od razu wykupić usługi na kilka miesięcy. Klimatyczne miejsce bo to Foksal. Serdecznie polecam, ja wynegocjowałam super warunki :)
    • Gość: aniaa678 Re: Wirtualne biuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.16, 11:01
      www.euro-office.waw.pl/ - polecam! Solidna firma :)
    • migdelka Re: Wirtualne biuro 11.08.16, 16:07
      Myślę, że dobrym rozwiązaniem jest wirtualne biuro, ale takie, które ma też swoją siedzibę, żeby w razie potrzeby lub w przypadku chęci przeprowadzenia rozmowy w cztery oczy była taka możliwość. Polecam księgowość w Toruniu: www.tcg.pl, bo możan załatwiać sprawy zarówno online jak i w biurze.
    • hashikasiek Re: Wirtualne biuro 26.08.16, 10:40
      Polecam twojewirtualnebiuro.pl/pl/ niskie opłaty za maksimum usług. Dobra lokalizaja - Ul.Tytusa Chałubińskiego 9 lok 2 , na Nowowiejskiej parking, od Dworca Centrum 200 m.
    • Gość: bartek44 Re: Wirtualne biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.17, 20:13
      ja polecam biuro perfect trade na lindleya 16. ceny w miarę, sale konferencyjne i uprzejma obsługa.
    • Gość: Ewelina Re: Wirtualne biuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.17, 12:53
      Zapraszam do skorzystania z oferty wirtualnego Biura w Ebiurowlodzi.pl

W podstawowym pakiecie mają Państwo:
      - rejestrację pod prestiżowym adresem Piotrkowska 270, XIV p. lok.1402 Łódź
      -adres do korespondencji
      - odbiór i przekazywanie informacji o nadchodzącej korespondencji droga email poprzez skanowanie kopert i telefoniczną
      -2 razy w miesiącu wysyłkę pod wskazany w umowie adres.

Posiadamy także pakiety rozszerzone. ->więcej informacji na stronie Ebiurwolodzi.pl

Dysponujemy także profesjonalną, nowoczesną salą konferencyjno- szkoleniową do 12 osób na spotkania biznesowe, szkolenia,rozmowy kwalifikacyjne , inne.

Zapraszam do kontaktu:
      Ebiurowlodzi.pl
      668-585-850
      • Gość: FantasticStudio Re: Wirtualne biuro IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.17, 13:24
        Cześć,

Jeśli szukacie wirtualnego biura na warszawskiej Pradze serdecznie zapraszamy do skorzystania z tej usługi w Fantastic Studio.

Zajmiemy się twoją korespondencją, powiadomimy o nowej poczcie, w razie potrzeby udostępnimy sale. Przygotowaliśmy dla Was trzy atrakcyjne pakiety już od 55 PLN/mies. Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie

Pozdrawiamy
        Zespół Fantastic Studio
    • daria.ia Re: Wirtualne biuro 15.07.22, 12:06
      Założyłam firmę 4 lata temu. Potrzebowałam adresu rejestracyjnego firmy oraz adresu do korespondencji. Szukałam rozwiązania cały tydzień. Spośród Szczecińskich biur wirtualnych znalazłam jedno, które spodobało mi się lokalizacją oraz zakresem świadczonych usług.
      Pod adresem Niemierzyńska 7/U1 już 6 lat pracuje biuro Immab.
      Oni podpisują umowę z firmą na czas nieokreślony. Zajmują się obsługą poczty przychodzącej: odbierają listy, informują o tym odbiorcę i za potrzeby robią skan.
      Dla mnie to było wystarczające, żebym wybrała ich. Kiedy podpisywałam z nimi umowę, mieli dopiero 2 lata, ale współpraca z nimi już od tego czasu była miła i pełna zaufania. Właściciel biura wydał mi się dobrym człowiekiem, teraz jestem tego pewna.
      Więc jak szukacie biura, które oferuje właśnie takie usługi, to możecie śmiało zaufać Immab. Na dany moment płacę za usługi 100 zł miesięcznie.
      Macie tu numer kontaktowy: 720 030 609
    • halogowa Re: Wirtualne biuro 31.07.22, 10:41
      Jeśli to na Warszawę to biura do wynajęcia mają przez pt-management.pl i to niezłe lokalizacje, bo JAna Pawła II, Żelazna czy Grzybowska.
    • Gość: Trawo Re: Wirtualne biuro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.23, 14:15
      w Krakowie najlepiej JocArd, mam u nich wynajęty wirtualny adres w mega niskiej cenie. wb.krakow.pl/
    • adamorlowski Re: Wirtualne biuro 07.03.25, 12:58
      Ja polecam 24wirtualne-biuro.pl/warszawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka