Dodaj do ulubionych

Jakie programy do firmy?

• Gość: grandamary7769 Re: Jakie programy do firmy? IP: *.centertel.pl 25.01.19, 11:53
      Zdecydowanie pakiet Office (chociaż darmowy Libre też daje radę)... na pewno CRM. U mnie obowiązkowo musi być też program do zarządzania zadaniami / projektami (testowaliśmy Asanę, Trello, ale Freedcamp podpasował najbardziej). Już nie wspominam nawet o takiej podstawie jak antywirus (u nas ten: www.kaspersky.pl/). Księgowość mamy zleconą na zewnątrz, więc to nas nie dotyczy.
    • Gość: Bono Re: Jakie programy do firmy? IP: *.43.130.197.ipv4.supernova.orange.pl 19.02.19, 10:22
      używam programu do wystawiania faktur połączonego z magazynem od Mega-Tech czyli Faktura Small Business Handel: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business-handel/. To program magazynowy, w którym wystawiam faktury i inne dokumenty szybko, w różnych walutach i językach. Stale go aktualizują więc mam stale ulepszaną wersje. U mnie się sprawdza.
    • skyfall001 Re: Jakie programy do firmy? 15.05.19, 10:51
      Zależy jaką firmę prowadzisz i co będzie ci naprawdę nie zbędne, by praca przebiegała sprawnie
    • kaja70072 Re: Jakie programy do firmy? 17.05.19, 13:21
      Standardowo MS Office :)
      www.blackcatstudio-lodz.pl/
    • eligiusz50 Re: Jakie programy do firmy? 28.05.19, 18:25
      Ja używam programów Pakiet Przedsiębiorcy. Posiadam Małą Księgowość, Sprzedaż i Magazyn oraz Kadry i Płace. Cały ten zestaw umożliwia mi kompleksowe prowadzenie firmy. Tutaj link jeśli byłby ktoś zainteresowany:

www.pakietprzedsiebiorcy.pl
    • Gość: Michau1929 Re: Jakie programy do firmy? IP: *.icpnet.pl 14.07.20, 09:40
      Jeżeli potrzebujecie specjalnego programu do swojej firmy to polecam firmę Weaver Software - weaversoft.pl/uslugi , warto do nich napisać. Ja potrzebowałem aplikacji internetowej dla swojej firmy i wyszło bardzo dobrze, korzystam z niej do teraz :D
    • monika.baska Re: Jakie programy do firmy? 07.01.21, 15:55
      Zależy jaka duża firma, dla średnich i dużych polecam www.technology.poznan.pl oni mają rewelacyjne rozwiązania, naprawdę szorki wachlarz i są konkurencyjni bardzo. Dla małych to musicie szukać czegoś innego.
    • Gość: igelmen Re: Jakie programy do firmy? IP: *.242.140.140.iaas.home-whs.pl 15.07.21, 10:04
      Od siebie polecam skontaktować się z firmą
      www.edison.pl/archiwizacja-dokumentow-elektronicznych

Pomogą wprowadzenie wygodnych cyfrowych rozwiązań takich jak
      elektronicznej wymiany danych
      fakturowania elektronicznego
      czy bezpiecznej archiwizacji dokumentów ( o wiele wygodniej archiwizuje się dokumenty w formie elektronicznej niż tradycyjnie - łatwiej można się dostać do tego, co obecnie nas interesuje).
    • enovina Re: Jakie programy do firmy? 30.10.21, 21:09
      PO tylu latach od założenia wątku, widać, które programy na rynku się utrzymały i nadążyły za nieustannymi zmianami przepisów i wkraczaniem nowych technologii. Jeśli ktoś szuka i ma jeszcze wątpliwości zachęcam do sprawdzenia strony dotyczącej enova365
      • m.czarneckaa Re: Jakie programy do firmy? 10.02.22, 16:46
        Świetnym udogodnieniem w prowadzeniu firmy może okazać się system ERP. Sam/sama korzystam z takiego rozwiązania. Dzięki niemu pewne zadania wykonuję sprawniej, wszystkie informacje i dane na temat mojej działalności są przejrzyste. Ja zdecydowałam/em się na oprogramowanie dla firm enova365, które wdrożyli mi specjaliści z firmy Coderia we Wrocławiu.
    • m.czarneckaa Re: Jakie programy do firmy? 26.03.22, 10:14
      W kontekście oprogramowania dla firmy mogę polecić firmę, która zajmuje się wdrażaniem i serwisowaniem systemu ERP do przedsiębiorstwa i jest autoryzowanym partnerem enova365. Zapewniają kompleksowe rozwiązania do zarządzania, które usprawniają funkcjonowanie firmy.
    • Gość: serverse Re: Jakie programy do firmy? IP: *.242.137.240.iaas.home-whs.pl 01.09.22, 11:58
      Jeśli szukacie wygodne platformy szkoleniowej dla pracowników w firmie, polecam zapoznać się z ofertą Dolineo. Dają mozliwosć wygodnych szkoleń w formie online. Szkolenia takie są wygodne dla pracownika ale i dla pracodawcy. Pracownicy samodzielnie wybierają sobie czas szkolenia oraz miejsce, w którym chcą aby szkolenie było przeprowadzane.

Pracodawca nie musi natomiast organizować miejsca na szkolenie dolineo.com/postaw-na-e-learning-czyli-jak-usprawnic-logistyke-procesow-szkoleniowych-i-zmniejszyc-generowane-przez-nie-koszty/

Więcej o platformie można poczytać sobie na tej stronie.
    • Gość: ordon Re: Jakie programy do firmy? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.22, 13:52
      Jeśli szukacie dobrej platformy, która umożliwi prowadzenie wartościowych szkoleń dla pracowników w firmie, polecam Dolineo. Mają sporą bazę szkoleń pracowniczych. Jak również umożliwiaja odbycie szkoleń w formie online, która to jest dla pracowników najwygodniejsza.

Polecam szczególnie szkolenia z zakresu planowania pracy:
      dolineo.com/gotowe-szkolenia-e-learningowe-katalog-szkolen-online/#gw-courses-administracja-i-aplikacje

Szkolenia te znacznie poprawią efektywność.
    • maciek7701 Re: Jakie programy do firmy? 16.01.23, 20:27
      CRM to konieczność, jeżeli lubisz mieć wszystko w 1 miejscu hah :D W mojej firmie korzystamy z Metasales i jestem zadowolony. Przetestuj sobie za darmo, to się przekonasz, bo lepiej sobie samemu wyrobić zdanie ;) metasales.pl/
    • maciek7701 Re: Jakie programy do firmy? 16.01.23, 20:41
      Jeżeli mogę pomóc z wyborem crmu, to u nas fajnie działa Metasales. Wygodny, łatwy w obsłudze i ma dużo przydatnych funkcji. Mam wszystkie info uporządkowane, dokumenty w 1 miejscu w chmurze, więc wszędzie mam do nich dostęp. Ogólnie to lepiej sobie samemu przetestować: metasales.pl/ i to za darmo, więc bez ryzyka :D
    • tatka456 Re: Jakie programy do firmy? 18.06.25, 19:24
      Jeśli chodzi o programy do projektowania technicznego, to warto sprawdzić ZWCAD – bardzo dobra alternatywa dla AutoCAD-a, działa szybko, jest w pełni kompatybilny z DWG i ma wieczystą licencję (czyli bez abonamentów). Sprawdza się zarówno przy 2D, jak i bardziej zaawansowanych projektach 3D. Dla firm technicznych to naprawdę solidna opcja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka