Dodaj do ulubionych

nietypowy problem

10.09.11, 11:21
Niedługo czeka mnie ważne spotkanie biznesowe, i z różnych powodów jestem zmuszony nagrywać jego treść. Cała rozmowa musi być nagrana w dyskretny sposób, tak aby rozmówca się tego nie domyślił. Muszę do tego zadania wybrać odpowiedni sprzęt, najlepiej jakiś dyktafon o dużej czułości żeby nagrana rozmowa była wyraźna. Chciałbym kupić coś profesjonalnego – jakiś sprzęt dla dziennikarzy czy coś w tym stylu, ale nie znam się na tym i nie wiem na jakie parametry zwracać uwagę przy wyborze takiego urządzenia. Jak ktoś używa taki sprzęt to proszę o radę na co zwrócić uwagę przy zakupie. Acha chciałbym też aby dyktafon miał możliwość dyskretnego włączenia, jednym przyciskiem bez zbędnego grzebania w ustawieniach.
Obserwuj wątek
    • karmazynowysfinx Re: nietypowy problem 12.09.11, 11:33
      temat aktualny, nikt nic nie podpowie???
    • Gość: kreos Re: nietypowy problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.11, 19:10
      W twoim przypadku może lepiej zainwestować w jakiś sprzęt szpiegowski, są przecież takie gadżety, jak dyktafony ukryte w długopisie, w okularach itp. :)
      • Gość: karmazynowySfinx Re: nietypowy problem IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 12:12
        a taki sprzęt to można legalnie kupić? ile coś takiego kosztuje? od razu zaznaczę że mój budżet jest ograniczony.
        • Gość: eks Re: nietypowy problem IP: *.play-internet.pl 21.09.11, 11:19
          można kupić legalnie np tu www.spy-shop.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka