Dodaj do ulubionych

urzad skarbowy

10.09.12, 08:46
Witam mam problem i niewiem gdzie sie udac chodzi mi o to ze rozliczałam sie za rok 2011 przez internet tak jak i ostatnim razem tylko ze za 2010 nie było problemy 2 tyg i kasa na koncie teraz niestety niby wszystko ok błedu nie wykryto przysłano kod ze pit został wysłany do urzedu skarbowego niestety nie wchodziłam wiecej w ten program bo pomyslałam jak wysłany i nie wykryto błedu to jest ok tak jak rok wczesniej ale pieniazki nie wpływały czekałam do konca maja do połowy czerwca a tu nic weszłam w pragram pit odesłano mi pit spowrotem nie zgadzało im sie cos, wiec nic nie robiłam wiecej bo to juz za pózno kazdy z zaufanych osób czyli rodzinka doradzała ze zapłace kare która wynosi nawet 5000 zł wiec sie wystraszyłam i mówie bede siedziec cicho moze mnie to ominie a jestem zła bo 1000zł poszło ... przed nosem niewiem co robic isc czy tłumaczyc sie mówia ze to nic nie pomoze bo ich to nie obchodzi wiec jestem w kropce. teraz nadszedł czas na składanie wniosków o rodzinne na dziecko do tego sa potrzebne zaswiadczenia z urzedu skarbowego boje sie po nie isc bo moga mnie wykryc ze nie było rozliczenia wiec siedze cicho czy to cos da???? nastepny 1000 zł ucieknie mi bo rodzinnego otrzymuje 91 zł miesiecznie naprawde niewiem do kogo sie zwrócic co robic jestem przerazona boje sie odpowiedzialnosci karnej bardzo ciezka sprawa. Co mi doradzacie w takiej sytuacji??? prosze o jakąś pomoc prawna z góry dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojt Re: urzad skarbowy IP: *.play-internet.pl 24.11.12, 22:06
      Hej
      Ja mam taki problem że moje rozliczenie nie figuruje w US i chcą mnie karać ale idę do sądu.
      Jak twoja sytuacja na chwilę obecną wygląda?
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka