mejsi4 26.05.13, 15:57 Organizujecie wydarzenia tego typu w swojej firmie? A może jako pracownicy braliście udział w eventach tego typu? Jak uważacie: to pomocne jest czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrekrrr Re: team building w firmie 10.02.14, 14:18 Uczestniczyłem w wyjeździe integracyjnym zorganizowanym przez firmę Funhunters z Warszawy www.funhunters.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Zaproponowali nam ciekawe gry w plenerze, podczas których cała ekipa świetnie się bawiła. Dlatego uważam, że takie eventy, jak wyjazdy integracyjne i team building są pomocne w budowaniu trwałych i zdrowych relacji w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
gagamac Re: team building w firmie 24.02.14, 16:39 Hej, niezły team building gwarantuje zorganizowanie eventu da zdrowia w firmie. Nie dość, że firma pokazuje, że troszczy się o zdrowie swoich pracowników, to i mnóstwo fajnej zabawy, wspólnego gotowania, spotkań z dietetykami i wszelkich pomiarów, sesje jogi czy fitnessu murowane. www.eventydlazdrowa.pl – sądzę, że całkiem nowa i fajna alternatywa na integrację w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrassipio Re: team building w firmie 03.03.14, 16:38 Whoa pierwsze słyszę! Fajny pomysł, zarekomenduję go mojej kierowniczce, starczy już tego corocznego chlania :D Odpowiedz Link Zgłoś
anhca26 Re: team building w firmie 14.06.14, 00:08 Sama organizuję takie wyjazdy. Obserwując uczestników wiem, że jest to fajne doświadczenie, jest dużo zabawy, śmiechu i pielęgnowania wewnętrznego dziecka ;), a jednocześnie ma to pozytywny wpływ na relacje i fajniej się potem współpracuje. Polecam naszą firmę : www.teamformacja.pl. Jak już robić wyjazd to z kimś, kto zaoferuje więcej niż wspólne picie czy quady. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_6_7 Re: team building w firmie 23.12.17, 22:03 Uważam, że team building jest jednym z pośrednich działań wpływających pozytywnie na efektywność firmy. U mnie w firmie zwykle raz na kwartał jest jakieś wyjście integracyjne. Natomiast 2 razy do roku organizowana jest impreza ogólno-firmowa - w lato w plenerze, a w zimę w jakimś centrum kongresowym. Zwykle jest scena, występy, atrakcje dla dzieci, catering itd. Duże imprezy są organizowane przez firmę BTL-Event z Poznania. Tutaj można się się zapoznać z ich ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś