Dodaj do ulubionych

sektor meblowy-jak dotrzec do klienta

IP: 37.119.248.* 17.01.14, 01:53

WITAJCIE.prowadzimy z meze dwa sklepy meblowe.Mamy wloskie meble. Zastawiamy sie czy nie wystawic produktow na ebayu lub allegro?? Czy jest sens.na pewno taki sposob nie bede gl zrodlem dochodu ale czy pomoze w sprzedazy?? Czy w ogole ktos patrzy za meblami w internecie.Jak zwiekszyc sprzedaz albo inaczej jak dotrzec do klienta by sie dowiedzial ze taki sklep ma taki produkt i w takiej cenie. Oczywiscie mamy reklame w prasie, ulotki, plakaty, bilbordy, strone internetowa. Prosimy o wskazowki.pozdrwiam
Obserwuj wątek
    • yoleczka Re: sektor meblowy-jak dotrzec do klienta 27.01.14, 16:07
      ja zawsze szukam mebli na Allegro, niekoniecznie je potem tam kupuję ale na pewno szukam inspiracji, ceny dobrej. Do biura kupuję meble w sklepie internetowym, ale może dlatego ze mają
      koszt dostawy zerowy przy zakupie powyżej 500 zł. Już kilka razy u nich kupuję, bo meble maja systemowe i mogę sobie spokojnie w miarę rozwoju firmy je kompletować.
    • em-ku Re: sektor meblowy-jak dotrzec do klienta 30.12.15, 12:41
      Jak zwiększyć sprzedaż? proszę spróbować skorzystać z serwisów biznesowych (www.info-przetargi.pl lub www.oferty-biznesowe.pl ). Portale te publikują ogłoszenia, przetargi, zlecenia itp. Często pojawiają się zapytanie ofertowe dotyczące dostawy mebli. Przez 30 dni można korzystać za darmo i przetestować czy takie rozwiązanie sprawdzi się w Państwa firmie.
    • r.emik Re: sektor meblowy-jak dotrzec do klienta 18.02.16, 17:49
      Zawsze możesz spróbować wystawić coś na allegro i zobaczyć jaki będzie "odzew". Jest spora grupa ludzi, która tam kupuje, albo przynajmniej porównuje ceny i może na Was trafić. Poza tym oczywiście pozycjonowanie strony na nazwy produktów. Doradziłbym jeszcze opisywanie zdjęć produktów jak je dodajecie do strony. Być może Google wrzuci je w swoją grafikę, a tam też klienci zaglądają. Możecie spróbować prowadzić bloga ze stylizacjami i opisem wybranych produktów, szukać klientów przy pomocy mediów społecznościowych. Generalnie możliwości jest dużo :) Tylko nie na wszystko jest czas :)
      ------
      jak założyć działalność gospodarczą
    • tomasz1357 Re: sektor meblowy-jak dotrzec do klienta 06.06.16, 16:38
      Ja prowadzę małą firmę zajmującą się bankowością. Już od kilku lat zajmuję się tą działalnością jednak interes szedł mi tak sobie. Postanowiłem po rozmowie ze znajomym zaufać CC, wybór przypadkowo padł właśnie na firmę CCIG dla zainteresowanych podaję stronę ccig.pl/. W krótkim czasie zysk w mojej firmie naprawdę podskoczył nie spodziewałem się takiego efektu widać, że znają się na tym co robią i robią to z pasji a nie przymusu. Pracuje tam moja znajoma i bardzo jest zadowolona.
      • maggar Re: sektor meblowy-jak dotrzec do klienta 15.06.16, 22:23
        Prowadzisz mała firmę zajmującą się bankowością? A może od 6 lat pracujesz w CCIG? A może ich reklamujesz?
        forum.gazeta.pl/forum/w,26,161552917,161552917,hurtownia_kosmetyczna.html#p161721649
        forum.gazeta.pl/forum/w,140,74372652,74372652,Millenium_bank_praca_w_centrali_warszawa.html#p161722546
        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=tomasz1357&title=&forum=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka