boguszfoka 28.05.14, 11:51 znajomy prowadzi firmę i czeka go teraz sprawa, bo zaskarżył decyzje administracyjną, chodziło o kwestie nieruchomości (właściwy organ wydał negatywną decyzję). czy są szanse na wygraną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tamara Re: firma w sądzie IP: *.play-internet.pl 04.06.14, 15:33 za mało danych..generalnie jeśli ma podstawy w ogóle do wytoczenia procesu to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
barbarba1234 Re: firma w sądzie 30.06.14, 12:55 mało info. podałeś boguszfoka :( na początek można odwołanie robić, aż do NSA, miałam kiedyś podobny problem, jeszcze doszły do tego osobiste perypetie, cieżko to ogranac wszystko, wiec ostatecznie i tak mec. Syryca mi pomagał w tej sprawie. Jak przygotujecie się dobrze, to jasne, że macie szanse wygrać - musicie tylko mocną podstawę prawną mieć. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinate1 Re: firma w sądzie 09.08.14, 15:57 Nic poza ogólnikami nie podajesz, więc naprawdę trudno powiedzieć. Najlepiej poradź się prawnika albo radcy prawnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bajanek0 Re: firma w sądzie 14.08.14, 09:53 to dobry trop ;) ja długo sie broniłem przed pomocą, ale w końcu poszedłem do mec. Fic i kamien z serca jakos poszło - trwało troche czasu bo wiadomo, ale dało rade! Odpowiedz Link Zgłoś