Dodaj do ulubionych

jaka firma kurierska

• anna.s35 Re: jaka firma kurierska 07.06.18, 19:03
      Nie polecam TNS, mają straszny bałagan, nie odbierają zamówionych paczek, a gdy złożysz reklamację zawsze odpowiadają , że coś im przeszkodziło i to nie ich wina! Zatem czyja?
      Takich firm kurierskich radzę unikać. W Kielcach TNS to Porażka.
      Dziaj zamówiłem odbiór paczki gotowej już w chwili zamawiania ok 14.30 do 17.00 i nikt jej nie odebrał. Kurier za to do systemu wprowadził, że podobno paczka była niegotowa do wydania, choć w ogóle po nią nie przyjechał.
      O 17.50 zadzwoniłem do centrali TNT prosząc by przysłali innego kuriera, tak by paczka dotarła na piątek z Kielc do Warszawy. Usłyszałem odpowiedz, że jest to niemożliwe, że żadnego pracownika do mnie nie wyślą i że do 20.00 mogę sam zawieżć paczkę do bazy TNT w Kielcach, albo wysłać na swój koszt taksówkę. Tak naprawiają swoje błedy. Żenada i kompletny brak profesjonalizmu. Gdy zapytałem, dlaczego nie zadzwonili do mnie pod nr telefonu , który ode mnie wzięli przy składaniu zamówienia, to odpali skolei, że nie mają w zwyczaju dzwonić do klientów. To po co biorą nr telefonu????
      Nie potrafią się przyznać do błędu , anie tego błędu naprawić. Odradzam więc tą firmę partaczy.
      • anna.s35 Re: jaka firma kurierska 07.06.18, 19:04
        Chodzi o TNT oczywiście.
        • anna.s35 Re: jaka firma kurierska 07.06.18, 19:06
          Przepraszam za pomyłkę w nazwie kuriera, lecz to chyba przez emocje , jakie wywołali u mnie konsultanci telefoniczni TNT tłumacząc , że to nie wina TNT, że zamówionej paczki nie odebrali i nie potrafią tego naprawić.
    • martamarta90 Re: jaka firma kurierska 20.02.19, 13:20
      Jak ma się coś do wysłania, nawet jednorazowo, raz na jakiś czas najlepiej wybrać jakiegoś pośrednika. Oni mają podpisane umowy z kurierami i ceny faktycznie niskie. Ostatnio znalazłam stronę Zlapkuriera.pl i jestem pozytywnie zaskoczona. Wszystko szybko poszło, kurier zjawił sie tego samego dnia po paczke. Tylko platności są z góry jak coś.
      • tanikurier Re: jaka firma kurierska 24.04.19, 10:59
        Ze swojej strony polecam Tani Kurier, jako jedyni mają zwrot pobrań wykonywany w jeden dzieńroboczy od daty doręczenia paczki.
    • skyfall001 Re: jaka firma kurierska 25.03.19, 07:55
      Firm kurierskich nie brakuje, nie znam wszystkich, ale pewnie wypadałoby po prostu sprawdzić i porównać ich oferty.
    • Gość: AgataNa Re: jaka firma kurierska IP: 91.230.98.* 30.12.21, 16:45
      Ja korzystam z przesyłek miejskich na terenie Warszawy w wydaniu firmy Riders, www.riders.com.pl/przesylki-miejskie/. Są super partnerem, na którego można zawsze liczyć. Co najważniejsze, dotrzymują terminów i mają różne warianty usług, więc można dobrać taką, która na dany moment najlepiej odpowiada.
    • Gość: Maja87 Re: jaka firma kurierska IP: 91.230.98.* 29.03.22, 20:55
      My korzystamy z usług firmy Riders, zdecydowanie polecam, bo firma jest solidna i przede wszystkim terminowa, a to ma dla nas i naszych klientów kluczowe znaczenie. Tu www.riders.com.pl/przesylki-krajowe/ znajdziesz więcej info o ich ofercie.
    • Gość: Evita Re: jaka firma kurierska IP: *.fiberlink.pl 31.07.22, 15:29
      Ja korzystam z usług firmy kurierskiej Riders. Firma działa na terenie Polski, a także za granicą - www.riders.com.pl/przesylki-krajowe/. Przede wszystkim cenię sobie ich terminowość w dostarczaniu przesyłek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka