Gość: Juleczek IP: *.icpnet.pl 02.06.06, 22:46 Jeżeli ktoś myśli o założeniu pizzeri to chetnie pomoge w jej załozeniu, doswiadczenie i najlepsza pizza na swiecie gwarantowana , no powiecmy po tej stronie odry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eurogastroservices [...] IP: *.netia.piekary.net 04.06.06, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 20:23 i co z tego ja nie robie tego zawodowo za to robie to dla przyjemnosci i najlepiej na swiecie , heheheheh poprostu jestem w tym dobry i lubie pomagac innym nie zawsze za kase, ale zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 20:35 pofatygowalem sie na wasza strone www , teraz rozumiem dlaczego 70 % firm pada w pierwszym roku, jezeli ma sie takie ceny za ciasto na pizze ( najprostrzy przepis na swiecie)to i nie dziwota ze padaja, a czy dajcie gwarancje zwrotu pieniedzy jezeli nie powiedzie sie wasz plan wprowadzenia pizzeri na rynek w ktorym ma funkcjonowac restauracja. Tak tylko sie pytam nie zebym sie czepial ( jak gowno dupy) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 06.06.06, 13:44 Jak pan mysli ze przepis na ciasto to pestka,to brak slow zeby cos powiediec.Eurogastroservices to zespol obcakrajowcow i polakow,posiadamy 3 wlasne lokale , jak pan uwaznie przeczyta muj artykul to zrozumie czemu "pada" 70 % restauracj.Przepraszam za ortografje ,tlumaczka ma wolne.Kiedes muj nauczuciel Roberto Negro powiediaw ze coasto na pizze kazdy kucharz moze stwozyc wlane , jak Pan to robi zgodnie z jakyms przypisem to to Panska sprawa.Pozdrawiam serdecznie. T.B. KItcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 18:23 przepis na tradycyjne ciasto na pizze jest wlasciwie jeden i jest on prosty jak budowa mlota, wiem co mowie bo przeciez sporo czasu przy tym spedzilem, a twierdzenie ze kazdy moze stwozyc sobie sam ciasto jest bezzasadne bo to nie bedzie ciasto ale drozdzowka , tak jak ciasto na nalesniki mozna tylko nieznacznie zmieniac smak itd, pizza to jest pestka tak uwazam i zdania nie zmienie. i aby zrobic dobra pizze nie potrzeba rzeszy obcokrajowcow na temat innej kuchni sie nie wypowiadam bo sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 18:28 a i jeszcze jedno naprawde nie rozumiem co ma przepis na pizze do ilosci lokali czy 100 sztabu personelu chocby i skladal sie z samych wlochow przeciez to zaden argument i wlasciwie w jakims sesie to dla pana interes dlatego nie bede podnosil tego watku dalej nie bede rozwalal interesu ale naprawde pizza to pestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 06.06.06, 20:12 Dla przygowania ciasta na pizze potrzebna miesznka maki, pan wie jaky typ maki i w jakej proporcji??A co do wilgownosci maky?? drozdze pan wykorystuje w pazuszkach po 0,46 PLN?? Sol , jaku uzywa pan sol??Odpowie mi pan na ty pytania to dostanie odemnie szacunek a jak nie to radze smazyc schabowy.Mam 35 lat z nich 15 lat w gastronomii wykorystuje wlsanych 6 rozdzaja ciasta.Zaleznosci od temperatury i rodzaja pieca,typ maki i td.....A za slowa "moja pizza najliepsza na swiecie" pizzery z Parmy pana napewno by skopaly pocichu:)))Pozdrawiam TB>Kitcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Pizzeria IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 18:47 To skoro do pizzy trzeba byc Wlochem to dlaczego kazdy kto chce i ma kase na lokal piecze w Niemczech pizze? Ja kupuje np u Grekow i u Turkow bo robia prima. A u Wlochow w okienku lodziarni mi nie lezy. Sorry ale to prawda.;) Tez wielu studentow robi pizze i jest ok. No to moze i autor watku ma racje i nie trzeba zaraz pyskowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 12.06.06, 11:51 :)) gadamy o ruznych rzeczach.Ten kto nigdy nie miaw Porshe tez mysli ze maluch jest dobrym samochodem:)) A slowo pyskowamie nie pokazuje zbyt wiele klasy,niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: Pizzeria 13.06.06, 17:57 Ty robisz pizze czy jestes filozofem - gastrofilozof ma sie rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
eurogastroservices Re: Pizzeria 14.06.06, 13:49 ogon_trolla napisał: > Ty robisz pizze czy jestes filozofem - gastrofilozof ma sie rozumec? Rozum co chcesz juz dawmo sam nie robie pizze,ale sie zajmuje doradctwem gastronomicznym i mamy 3 italianoristorante.A jak ktos wyskakuje z haslem :moja pizza n.1 " to to dla mnie czlowiek ,ktury liepej naj smaze schabowy, jak dozyje 60 lat i mysle jeszcze tede moja pizza nie bende doskonala, bo nic niemoze byc doskonale.pozdrawiam T.B.Kitcher Odpowiedz Link Zgłoś
ogon_trolla Re: Pizzeria 14.06.06, 19:03 A schabowy jest na czasie z mloda kapusta, albo np mizeria, paluszki lizac. I zdrowo jest. Smacznego a moze pizza schabowa? Juz nawet grecka jest dlaczego nie girospizza. Grunt to nowe kreatione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 16.06.06, 11:59 serio serio?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 18.06.06, 13:17 tak jednak masz zdolnosci do konfabulacji ale pomine ten temat bo w gruncie rzeczy to tu nie chodzi o pizze tylko o to że ja chce komus pomoc ZA DARMO a ty to robisz za gróbą kase i to ciebie boli ze ktos sie wpie.. w interesik, fajnie ze pizza i inne wloskie zarcie to dla ciebie filozofia ale pozwol ze inni moga miec inne zdanie na ten temat, a moje stwierdznie ze moja pizza najlepsza na swiecie to taka przenosnia z mojej strony , chyba kazdy normalny czlowiek tak to odczytal tylko nie ty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eurogastroservices Re: Pizzeria 20.06.06, 10:30 Nic niemam przeciwko ze Pan robi to ZADARMO,chodi o to JAK Pan to robi,dla Pana pizza sa jak budowa mlota( to Panski slowa) i td.nie odbieram tej diajalnosci jak konkurecyjnej bo Pan sam wie czemu, chodi o to ze to moze szkodic tym komy Pan "pomaga", a $$$$ nie graja roli to tylko sposub na wolnosc.Wszystko w zyciu ma miec poziom i frytki i schabowy i pizza,Jak Pan naprawde lubi to co robi moge poradic dobra szkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:20 panowie przekomarzacie się juz dłuższy czas ale nie wiem po co, nic ciekawego to nie wnosi do tej dyskusji a co do pana oferującego pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 08:52 oferuje pomoc ! ale nie chce mi sie rozpisywac na forum , jezeli jest ktos mocno zainteresowany podalem maila projekt2000@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 22.06.06, 11:57 Pomysly,Panie Tomasz,to są intelektualna wlasnosc,i nik nic wartosciowego nie powie na forum:))Ale jak chce Pan zainwestowac w pizzerie albo italianoristorante to mozemy pomoc.Pozdrawiam T.B.Kitcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 09:00 fajnie sie z panem prowadzi polemike , to co skoro uwazam ze robienie pizzy do prosta sprawa czyli automatycznie nie wiem co mowie albo robie ja kiepska , bledne zalozenie , czyli dajmy nato uwazajac ze prowadzenie auta to prosta sprawa z zalozenia jestem slabym kierowca dziwny tok myslenia ale niech i tak zostanie nie bede wyprowadzal pana z bledu, powtazam PIZZA to bardzo proste danie latwe do przyzadzenia Pan o tym wie ja o tym wiem i kazdy kto pracowal lub mial do czynienia z praca w pizzeri i przekonywanie calego swiata ze jest to wyszukany kulinarny rarytas nie ma wiekszego sensu, a co do pieniedzi i ich roli w zyciu to podziwiam poglad i zycze dalszego optymizmu, prosze podac moze adrez jednej restauracji ktorej jest pan wlascicielem lub pracuje podjade skosztuje tej pizzy i jezeli bedzie ona naprawde takim rarytasem ze az zaniemowie oddam szac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:23 a speremki dodajecie do sosu :> Odpowiedz Link Zgłoś