IP: *.icpnet.pl 02.06.06, 22:46
Jeżeli ktoś myśli o założeniu pizzeri to chetnie pomoge w jej załozeniu,
doswiadczenie i najlepsza pizza na swiecie gwarantowana , no powiecmy po tej
stronie odry
Obserwuj wątek
    • Gość: eurogastroservices [...] IP: *.netia.piekary.net 04.06.06, 11:25
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 20:23
        i co z tego ja nie robie tego zawodowo za to robie to dla przyjemnosci i
        najlepiej na swiecie , heheheheh poprostu jestem w tym dobry i lubie pomagac
        innym nie zawsze za kase, ale zycze powodzenia
      • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 20:35
        pofatygowalem sie na wasza strone www , teraz rozumiem dlaczego 70 % firm pada
        w pierwszym roku, jezeli ma sie takie ceny za ciasto na pizze ( najprostrzy
        przepis na swiecie)to i nie dziwota ze padaja, a czy dajcie gwarancje zwrotu
        pieniedzy jezeli nie powiedzie sie wasz plan wprowadzenia pizzeri na rynek w
        ktorym ma funkcjonowac restauracja. Tak tylko sie pytam nie zebym sie czepial
        ( jak gowno dupy)
        pozdrawiam
    • Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 06.06.06, 13:44
      Jak pan mysli ze przepis na ciasto to pestka,to brak slow zeby cos
      powiediec.Eurogastroservices to zespol obcakrajowcow i polakow,posiadamy 3
      wlasne lokale , jak pan uwaznie przeczyta muj artykul to zrozumie czemu "pada"
      70 % restauracj.Przepraszam za ortografje ,tlumaczka ma wolne.Kiedes muj
      nauczuciel Roberto Negro powiediaw ze coasto na pizze kazdy kucharz moze
      stwozyc wlane , jak Pan to robi zgodnie z jakyms przypisem to to Panska
      sprawa.Pozdrawiam serdecznie. T.B. KItcher
      • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 18:23
        przepis na tradycyjne ciasto na pizze jest wlasciwie jeden i jest on prosty jak
        budowa mlota, wiem co mowie bo przeciez sporo czasu przy tym spedzilem, a
        twierdzenie ze kazdy moze stwozyc sobie sam ciasto jest bezzasadne bo to nie
        bedzie ciasto ale drozdzowka , tak jak ciasto na nalesniki mozna tylko
        nieznacznie zmieniac smak itd, pizza to jest pestka tak uwazam i zdania nie
        zmienie. i aby zrobic dobra pizze nie potrzeba rzeszy obcokrajowcow na temat
        innej kuchni sie nie wypowiadam bo sie nie znam
      • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 06.06.06, 18:28
        a i jeszcze jedno naprawde nie rozumiem co ma przepis na pizze do ilosci lokali
        czy 100 sztabu personelu chocby i skladal sie z samych wlochow przeciez to
        zaden argument i wlasciwie w jakims sesie to dla pana interes dlatego nie bede
        podnosil tego watku dalej nie bede rozwalal interesu ale naprawde pizza to
        pestka
    • Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 06.06.06, 20:12
      Dla przygowania ciasta na pizze potrzebna miesznka maki, pan wie jaky typ maki
      i w jakej proporcji??A co do wilgownosci maky?? drozdze pan wykorystuje w
      pazuszkach po 0,46 PLN?? Sol , jaku uzywa pan sol??Odpowie mi pan na ty pytania
      to dostanie odemnie szacunek a jak nie to radze smazyc schabowy.Mam 35 lat z
      nich 15 lat w gastronomii wykorystuje wlsanych 6 rozdzaja ciasta.Zaleznosci od
      temperatury i rodzaja pieca,typ maki i td.....A za slowa "moja pizza najliepsza
      na swiecie" pizzery z Parmy pana napewno by skopaly pocichu:)))Pozdrawiam
      TB>Kitcher
      • Gość: bbb Re: Pizzeria IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 18:47
        To skoro do pizzy trzeba byc Wlochem to dlaczego kazdy kto chce i ma kase na
        lokal piecze w Niemczech pizze? Ja kupuje np u Grekow i u Turkow bo robia prima.
        A u Wlochow w okienku lodziarni mi nie lezy. Sorry ale to prawda.;) Tez wielu
        studentow robi pizze i jest ok. No to moze i autor watku ma racje i nie trzeba
        zaraz pyskowki?
        • Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 12.06.06, 11:51
          :)) gadamy o ruznych rzeczach.Ten kto nigdy nie miaw Porshe tez mysli ze maluch
          jest dobrym samochodem:)) A slowo pyskowamie nie pokazuje zbyt wiele
          klasy,niestety....
          • ogon_trolla Re: Pizzeria 13.06.06, 17:57
            Ty robisz pizze czy jestes filozofem - gastrofilozof ma sie rozumiec?
            • eurogastroservices Re: Pizzeria 14.06.06, 13:49
              ogon_trolla napisał:

> Ty robisz pizze czy jestes filozofem - gastrofilozof ma sie rozumec?

Rozum co chcesz juz dawmo sam nie robie pizze,ale sie zajmuje doradctwem
              gastronomicznym i mamy 3 italianoristorante.A jak ktos wyskakuje z haslem :moja
              pizza n.1 " to to dla mnie czlowiek ,ktury liepej naj smaze schabowy, jak
              dozyje 60 lat i mysle jeszcze tede moja pizza nie bende doskonala, bo nic
              niemoze byc doskonale.pozdrawiam T.B.Kitcher
              • ogon_trolla Re: Pizzeria 14.06.06, 19:03
                A schabowy jest na czasie z mloda kapusta, albo np mizeria, paluszki lizac. I
                zdrowo jest. Smacznego a moze pizza schabowa? Juz nawet grecka jest dlaczego
                nie girospizza. Grunt to nowe kreatione.
                • Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.netia.piekary.net 16.06.06, 11:59
                  serio serio??
                  • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 18.06.06, 13:17
                    tak jednak masz zdolnosci do konfabulacji ale pomine ten temat bo w gruncie
                    rzeczy to tu nie chodzi o pizze tylko o to że ja chce komus pomoc ZA DARMO a ty
                    to robisz za gróbą kase i to ciebie boli ze ktos sie wpie.. w interesik,
                    fajnie ze pizza i inne wloskie zarcie to dla ciebie filozofia ale pozwol ze
                    inni moga miec inne zdanie na ten temat, a moje stwierdznie ze moja pizza
                    najlepsza na swiecie to taka przenosnia z mojej strony , chyba kazdy normalny
                    czlowiek tak to odczytal tylko nie ty pozdrawiam
                    • eurogastroservices Re: Pizzeria 20.06.06, 10:30
                      Nic niemam przeciwko ze Pan robi to ZADARMO,chodi o to JAK Pan to robi,dla
                      Pana pizza sa jak budowa mlota( to Panski slowa) i td.nie odbieram tej
                      diajalnosci jak konkurecyjnej bo Pan sam wie czemu, chodi o to ze to moze
                      szkodic tym komy Pan "pomaga", a $$$$ nie graja roli to tylko sposub na
                      wolnosc.Wszystko w zyciu ma miec poziom i frytki i schabowy i pizza,Jak Pan
                      naprawde lubi to co robi moge poradic dobra szkole:)
                      • Gość: Tomasz Re: Pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:20
                        panowie przekomarzacie się juz dłuższy czas ale nie wiem po co, nic ciekawego
                        to nie wnosi do tej dyskusji
                        a co do pana oferującego pomoc
                        • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 08:52
                          oferuje pomoc ! ale nie chce mi sie rozpisywac na forum , jezeli jest ktos
                          mocno zainteresowany podalem maila
                          projekt2000@o2.pl
    • Gość: eurogastroservices Re: Pizzeria IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 22.06.06, 11:57
      Pomysly,Panie Tomasz,to są intelektualna wlasnosc,i nik nic wartosciowego nie
      powie na forum:))Ale jak chce Pan zainwestowac w pizzerie albo
      italianoristorante to mozemy pomoc.Pozdrawiam T.B.Kitcher
      • Gość: juleczek Re: Pizzeria IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 09:00
        fajnie sie z panem prowadzi polemike , to co skoro uwazam ze robienie pizzy do
        prosta sprawa czyli automatycznie nie wiem co mowie albo robie ja kiepska ,
        bledne zalozenie , czyli dajmy nato uwazajac ze prowadzenie auta to prosta
        sprawa z zalozenia jestem slabym kierowca dziwny tok myslenia ale niech i tak
        zostanie nie bede wyprowadzal pana z bledu, powtazam PIZZA to bardzo proste
        danie latwe do przyzadzenia Pan o tym wie ja o tym wiem i kazdy kto pracowal
        lub mial do czynienia z praca w pizzeri i przekonywanie calego swiata ze jest
        to wyszukany kulinarny rarytas nie ma wiekszego sensu, a co do pieniedzi i ich
        roli w zyciu to podziwiam poglad i zycze dalszego optymizmu, prosze podac moze
        adrez jednej restauracji ktorej jest pan wlascicielem lub pracuje podjade
        skosztuje tej pizzy i jezeli bedzie ona naprawde takim rarytasem ze az
        zaniemowie oddam szac. pozdrawiam
        • Gość: fd Re: Pizzeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:23
          a speremki dodajecie do sosu :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka