Gość: fero Re: program do wystawiania faktur IP: *.toya.net.pl 25.02.22, 13:08 darmowy do testowania: www.mega-tech.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.bosak38 Re: program do wystawiania faktur 07.03.23, 08:59 Cześć wszystkim, ja też się zagłębiam w ten temat programu do fv bo ruszyłam z działalnością. Czytam, czytam i szukam. Dzięki wielkie za informację, sama pewnie też niebawem się podzielę swoją opinią, głównie chodzi mi o program żeby miał możliwość wystawiania fv oraz not korygujących, robienia raportów i miał bazę nie w chmurze tylko na lokalnym komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bosak38 Re: program do wystawiania faktur 24.03.23, 12:32 Cześć gdyby ktoś był zainteresowany to ja powiem, że sprawdza się fajny-program.pl To bardzo intuicyjny program, ma dane przechowywane na lokalnym komputerze, można go śmiało przetestować. Spełnia moje oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
malinarek700 Re: program do wystawiania faktur 23.11.23, 18:03 Ja korzystam z efaktura24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malinarek700 Re: program do wystawiania faktur 20.12.23, 18:20 Proszę bardzo :) Darmowy efaktura24.pl Odpowiedz Link Zgłoś