Gość: Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:32 Prosze poleccie jakis program do wystawiania faktur. Idealny byłby darmowy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adamo ja używam 100% darmowy IP: *.eu.org 08.12.06, 11:06 dla OpenOffice (Calc), arkusik kalkulacyjny (szablon, czyli po rosyjsku template ;-) ) zresztą własnej produkcji :) , w malutkiej firmie zupełnie wystarcza zwyczajny arkusz kalkulacyjny (kilkanaście faktur rocznie). Mała rzecz a cieszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: program do wystawiania faktur IP: *.aerostrada.com.pl 11.07.13, 19:50 Darmowy program do wystawiania faktur i przy okazji zarządzania firmą to Belisama4CRM. Korzystamy z niego u nas w firmie. Na jedno stanowisko jest darmowy przy większej ilości stanowisk kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.34.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.19, 14:36 owy program do wystawiania faktur i przy okazji zarządzania firmą to Belisama4CRM. Korzystamy z niego u nas w firmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy564 Re: program do wystawiania faktur IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 15:19 b2bdeal.pl/oferta/1205/139-zl-zamiast-199-zl-za-oprogramowanie-r2faktury-szybkie-wystawianie-faktur-z-obsluga-magazynu.html co prawda nie jest darmowy, ale cena tez nie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
posrevo Re: program do wystawiania faktur 08.01.16, 13:06 Program + księgowość, ceny nie przerażają :) partner.wfirma.pl/ref/9605cfdb1bd332b3a61d92766fe946a5 Odpowiedz Link Zgłoś
mysie.uszko Re: program do wystawiania faktur 08.01.16, 17:17 Bardzo łatwy, tutaj więcej:-) www.youtube.com/watch?v=vNKqYecaU2s&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
jolantaplatonienko Re: program do wystawiania faktur 09.01.16, 10:28 ELISOFT Faktury 2016 - darmowy i całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
saaawka1 Re: program do wystawiania faktur 26.04.16, 11:55 Zapraszam do kontaktu mamy coś odpowiedniego :) w bardzo rozsądnej cenie pozdrawiam contact@kings.codes Odpowiedz Link Zgłoś
e_moskala85 Re: program do wystawiania faktur 10.08.16, 11:54 gfaktura.com/ jest w porządku, polecam też www.megafakturka.pl/ (płatny, ale najpierw można za darmo przetestować). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacper_jakub Re: program do wystawiania faktur 15.08.16, 23:47 Bizin, zdecydowanie. Możesz spróbować kilku jego wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: program do wystawiania faktur 14.03.17, 16:19 Sprawdź Rzeckiego: www.twojprogram.pl/Opis-Programow/darmowy-program-faktura.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna43 Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.17, 19:07 Program Intaxo, a szczególnie jego wersja mobilna dostępna pod tym linkiem play.google.com/store/apps/details?id=com.intaxo.pl&hl=pl W tej aplikacji można szybko wystawić fakturę będąc poza biurem, a także zeskanować fakturę kosztową. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-bells Re: program do wystawiania faktur 11.05.17, 12:27 Darmowe programy są z reguły niedopracowane i niedostosowane do zmian w przepisach. Ja polecam prosty i niedrogi program, jakim jest Faktura VAT z Pakietu przedsiębiorcy. Można go pobrać ze strony www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat i przetestować za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian5000 Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.142.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.17, 10:37 Taxly.pl oferuje tez appke do faktur - za free i płatna. Ja korzystam z płatnej (80 zł na rok). Bardzo fajnie działa i jest bardzo intuicyjna - mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: program do wystawiania faktur IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.17, 14:10 ja polecę fakturowanie na platformie mójksięgowy24, bardzo proste w obsłudze i w sumie taniutkie bo niecałe 6 zł na miesiąc lub 60 zł na rok. Jest on dostępny na platformie internetowej, także masz dostęp online ;) z tego co kojarzę, to jest też w wersji darmowej, ale jest tam chyba ograniczenie do ilości dokumentów wystawianych w danym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaK. Re: program do wystawiania faktur IP: *.play-internet.pl 25.05.17, 17:46 też mi się wydaje, ze to co darmowe to jakieś takie niedopracowane, a czasami jak to jest system przez neta to i reklamy potrafią latać, a to są wazne sprawy. jak się prowadzi firmę, to takie rzeczy już się bierze na poważnie. Ale musiałam w sumie do tego dojrzeć, bo kiedy wszystko robiłam po kosztach, ale juz wiem, ze to złe podejscie. Z BizIn też korzystam, musze przyznać ze mi sie sprawdza, ma takie funkcje jakie są mi potrzebne i to bardzo przejrzyście. Są rzeczy, na ktore warto sie jednak zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinPe Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.17, 19:12 Ja korzystam z afaktury.pl i nie zamieniłbym go na żaden inny. Najpierw testowałem bezpłatnie i już przy nim pozostałem. Jest nie drogi, bardzo funkcjonalny. Ma nawet funkcję windykacji fatur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczkaa123 Re: program do wystawiania faktur IP: *.43.87.181.ipv4.supernova.orange.pl 10.12.18, 11:15 Ja mogę polecić Ci program Faktura Small Business: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/ . Jest prosty w obsłudze, ma dużo ciekawych opcji, z których na pewno skorzystasz. Jest też darmowa wersja demo. Ogólnie subskrypcja programu jest tania jak na program z tyloma funkcjami. Ja zamierzam z niego skorzystać w nowym roku i mogę polecić jeżeli ktoś szuka programu do faktur 2019. Odpowiedz Link Zgłoś
mijczel Re: program do wystawiania faktur 10.12.18, 12:37 Od dłuższego czasu korzystam z BIZIN. Jak dla mnie to najlepsza alternatywa, bo mogę wystawiać faktury zawsze i wszędzie. Wystarczy, że mam dostęp do internetu i aktualną przeglądarkę www. Darmowe programy zazwyczaj nie spisują się jak należy, więc lepiej zainwestować. I tak wyjdzie to taniej niż zatrudnienie księgowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: program do wystawiania faktur IP: *.47.127.19.ipv4.supernova.orange.pl 11.12.18, 18:38 Mam takie pytanko. Czy programy, które działają na zasadzie dostępu do internetu są w 100% bezpiecznie? Jest pewność, że dane nie zostaną udostępnione innym? Odpowiedz Link Zgłoś
mijczel Re: program do wystawiania faktur 12.12.18, 19:16 Bezpieczeństwo w 100% gwarantowane. Nigdy nie zdarzyło się tak, żeby dane mojej firmy gdziekolwiek wyciekły. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej w tym temacie, to po prostu wejdź na www.bizin.pl/ i odpal zakładkę bezpieczeństwo. Tam wszystko jest wytłumaczone. Trzeba być otwartym na nowe technologie, bo przynoszą bardzo dużo korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.50.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.18, 08:39 Dodam więcej odnośnie powyższego programu. Umożliwia on wystawianie faktur w różnych językach, walutach i dodatkowo można zamieścić na nich logo swojej firmy. Kolejnym plusem jest to, że możesz zarządzać magazynem i płatnościami. Tego typy rozwiązanie w firmie jest bardzo korzystne, bo oszczędza sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
malinarek70 Re: program do wystawiania faktur 24.12.18, 13:37 Wypróbuj Fineco Software Faktura VAT. Pobierzesz go za darmo tutaj: Darmowy program do fakturowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:04 Możesz również przetestować program do fakturowania od Rafsoft. Jest darmowe demo, które można sobie przetestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Re: program do wystawiania faktur IP: *.43.119.65.ipv4.supernova.orange.pl 08.01.19, 14:01 Faktura Small Business od Mega-Tech: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/. Polecam jest do testowania za darmo. Przydatny bardzo do prowadzenia firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanti83 Re: program do wystawiania faktur 14.05.19, 17:36 Zdecydowanie Pakiet Przedsiębiorcy Faktura VAT. Testowałem z 30 różnych i zdecydowanie ten najprzyjemniejszy w obsłudze. Do pobrania za darmo tutaj: www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat Odpowiedz Link Zgłoś