Dodaj do ulubionych

program do wystawiania faktur

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:32
Prosze poleccie jakis program do wystawiania faktur. Idealny byłby darmowy.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: adamo ja używam 100% darmowy IP: *.eu.org 08.12.06, 11:06
      dla OpenOffice (Calc), arkusik kalkulacyjny (szablon, czyli po rosyjsku template
      ;-) ) zresztą własnej produkcji :) , w malutkiej firmie zupełnie wystarcza
      zwyczajny arkusz kalkulacyjny (kilkanaście faktur rocznie).
      Mała rzecz a cieszy :D

• Gość: Iza Re: program do wystawiania faktur IP: *.aerostrada.com.pl 11.07.13, 19:50
      Darmowy program do wystawiania faktur i przy okazji zarządzania firmą to Belisama4CRM. Korzystamy z niego u nas w firmie. Na jedno stanowisko jest darmowy przy większej ilości stanowisk kosztuje.
      • Gość: Jan Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.34.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.19, 14:36
        owy program do wystawiania faktur i przy okazji zarządzania firmą to Belisama4CRM. Korzystamy z niego u nas w firmi
    • Gość: lucy564 Re: program do wystawiania faktur IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 15:19
      b2bdeal.pl/oferta/1205/139-zl-zamiast-199-zl-za-oprogramowanie-r2faktury-szybkie-wystawianie-faktur-z-obsluga-magazynu.html co prawda nie jest darmowy, ale cena tez nie przeraża.
    • posrevo Re: program do wystawiania faktur 08.01.16, 13:06
      Program + księgowość, ceny nie przerażają :)
      partner.wfirma.pl/ref/9605cfdb1bd332b3a61d92766fe946a5
    • mysie.uszko Re: program do wystawiania faktur 08.01.16, 17:17
      Bardzo łatwy, tutaj więcej:-)
      www.youtube.com/watch?v=vNKqYecaU2s&feature=youtu.be
    • jolantaplatonienko Re: program do wystawiania faktur 09.01.16, 10:28
      ELISOFT Faktury 2016 - darmowy i całkiem fajny.
    • saaawka1 Re: program do wystawiania faktur 26.04.16, 11:55
      Zapraszam do kontaktu mamy coś odpowiedniego :) w bardzo rozsądnej cenie

pozdrawiam

contact@kings.codes
    • fale_loki_koki Re: program do wystawiania faktur 10.08.16, 10:59
    • e_moskala85 Re: program do wystawiania faktur 10.08.16, 11:54
      gfaktura.com/ jest w porządku, polecam też www.megafakturka.pl/ (płatny, ale najpierw można za darmo przetestować). Pozdrawiam
    • kacper_jakub Re: program do wystawiania faktur 15.08.16, 23:47
      Bizin, zdecydowanie. Możesz spróbować kilku jego wersji.
    • r.emik Re: program do wystawiania faktur 14.03.17, 16:19
      Sprawdź Rzeckiego: www.twojprogram.pl/Opis-Programow/darmowy-program-faktura.html
    • Gość: marianna43 Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.17, 19:07
      Program Intaxo, a szczególnie jego wersja mobilna dostępna pod tym linkiem
      play.google.com/store/apps/details?id=com.intaxo.pl&hl=pl
      W tej aplikacji można szybko wystawić fakturę będąc poza biurem, a także zeskanować fakturę kosztową.
    • blue-bells Re: program do wystawiania faktur 11.05.17, 12:27
      Darmowe programy są z reguły niedopracowane i niedostosowane do zmian w przepisach. Ja polecam prosty i niedrogi program, jakim jest Faktura VAT z Pakietu przedsiębiorcy. Można go pobrać ze strony www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat i przetestować za darmo.
    • Gość: Damian5000 Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.142.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.17, 10:37
      Taxly.pl oferuje tez appke do faktur - za free i płatna. Ja korzystam z płatnej (80 zł na rok). Bardzo fajnie działa i jest bardzo intuicyjna - mogę polecić
    • Gość: Monik Re: program do wystawiania faktur IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.17, 14:10
      ja polecę fakturowanie na platformie mójksięgowy24, bardzo proste w obsłudze i w sumie taniutkie bo niecałe 6 zł na miesiąc lub 60 zł na rok. Jest on dostępny na platformie internetowej, także masz dostęp online ;) z tego co kojarzę, to jest też w wersji darmowej, ale jest tam chyba ograniczenie do ilości dokumentów wystawianych w danym miesiącu.
    • Gość: AsiaK. Re: program do wystawiania faktur IP: *.play-internet.pl 25.05.17, 17:46
      też mi się wydaje, ze to co darmowe to jakieś takie niedopracowane, a czasami jak to jest system przez neta to i reklamy potrafią latać, a to są wazne sprawy. jak się prowadzi firmę, to takie rzeczy już się bierze na poważnie. Ale musiałam w sumie do tego dojrzeć, bo kiedy wszystko robiłam po kosztach, ale juz wiem, ze to złe podejscie. Z BizIn też korzystam, musze przyznać ze mi sie sprawdza, ma takie funkcje jakie są mi potrzebne i to bardzo przejrzyście. Są rzeczy, na ktore warto sie jednak zdecydowac.
    • Gość: MarcinPe Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.17, 19:12
      Ja korzystam z afaktury.pl i nie zamieniłbym go na żaden inny. Najpierw testowałem bezpłatnie i już przy nim pozostałem. Jest nie drogi, bardzo funkcjonalny. Ma nawet funkcję windykacji fatur.
    • Gość: Aneczkaa123 Re: program do wystawiania faktur IP: *.43.87.181.ipv4.supernova.orange.pl 10.12.18, 11:15
      Ja mogę polecić Ci program Faktura Small Business: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/ . Jest prosty w obsłudze, ma dużo ciekawych opcji, z których na pewno skorzystasz. Jest też darmowa wersja demo. Ogólnie subskrypcja programu jest tania jak na program z tyloma funkcjami. Ja zamierzam z niego skorzystać w nowym roku i mogę polecić jeżeli ktoś szuka programu do faktur 2019.
    • mijczel Re: program do wystawiania faktur 10.12.18, 12:37
      Od dłuższego czasu korzystam z BIZIN. Jak dla mnie to najlepsza alternatywa, bo mogę wystawiać faktury zawsze i wszędzie. Wystarczy, że mam dostęp do internetu i aktualną przeglądarkę www. Darmowe programy zazwyczaj nie spisują się jak należy, więc lepiej zainwestować. I tak wyjdzie to taniej niż zatrudnienie księgowego.
      • Gość: Eryk Re: program do wystawiania faktur IP: *.47.127.19.ipv4.supernova.orange.pl 11.12.18, 18:38
        Mam takie pytanko. Czy programy, które działają na zasadzie dostępu do internetu są w 100% bezpiecznie? Jest pewność, że dane nie zostaną udostępnione innym?
        • mijczel Re: program do wystawiania faktur 12.12.18, 19:16
          Bezpieczeństwo w 100% gwarantowane. Nigdy nie zdarzyło się tak, żeby dane mojej firmy gdziekolwiek wyciekły. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej w tym temacie, to po prostu wejdź na www.bizin.pl/ i odpal zakładkę bezpieczeństwo. Tam wszystko jest wytłumaczone. Trzeba być otwartym na nowe technologie, bo przynoszą bardzo dużo korzyści.
          • Gość: Hubi Re: program do wystawiania faktur IP: *.146.50.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.18, 08:39
            Dodam więcej odnośnie powyższego programu. Umożliwia on wystawianie faktur w różnych językach, walutach i dodatkowo można zamieścić na nich logo swojej firmy. Kolejnym plusem jest to, że możesz zarządzać magazynem i płatnościami. Tego typy rozwiązanie w firmie jest bardzo korzystne, bo oszczędza sporo czasu.
    • malinarek70 Re: program do wystawiania faktur 24.12.18, 13:37
      Wypróbuj Fineco Software Faktura VAT. Pobierzesz go za darmo tutaj:

Darmowy program do fakturowania
      • Gość: Czesław Re: program do wystawiania faktur IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.19, 13:04
        Możesz również przetestować program do fakturowania od Rafsoft. Jest darmowe demo, które można sobie przetestować.
    • Gość: Nelka Re: program do wystawiania faktur IP: *.43.119.65.ipv4.supernova.orange.pl 08.01.19, 14:01
      Faktura Small Business od Mega-Tech: www.mega-tech.com.pl/faktura-small-business/. Polecam jest do testowania za darmo. Przydatny bardzo do prowadzenia firmy.
    • logistykapl Re: program do wystawiania faktur 26.04.19, 18:12
      byle nie rafsoft
    • amanti83 Re: program do wystawiania faktur 14.05.19, 17:36
      Zdecydowanie Pakiet Przedsiębiorcy Faktura VAT. Testowałem z 30 różnych i zdecydowanie ten najprzyjemniejszy w obsłudze. Do pobrania za darmo tutaj:

www.pakietprzedsiebiorcy.pl/faktura-vat
    • kaja70072 Re: program do wystawiania faktur 26.05.19, 01:17
      Elisoft jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka