Dodaj do ulubionych

pfm - zawiodłam się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:16
I oto kolejne "super" "w pełni" "niezależne doradztwo finansowe". Niby mają w ofercie kilkaset instytucji finansowych, a jak przychodzi do konkretów, mają w ofercie kilka firm. Niby kilkadziesiąt banków, a jak chciałam kredyt, dostałam aż 3 symulacje.
"Serwis"??? ha haaa! Jak miałam podpisać "życiówkę", doradca był natychmiast u mnie, a teraz unika moich telefonów i nie odpowiada na mejle.
Zdecydowanie nie polecam!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: KTOS Re: pfm - zawiodłam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:27
      nic dziwnego ze sie zawiodlas!To banda burakow co jeszcze nie tak
      dawno na paliwo nie mieli a teraz robia lans w garniakach!!HAHAHA
      • Gość: ktoś inny Re: pfm - zawiodłam się IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 08:56
        Ha haa, zgadza się! Banda niewykształconych chamów, te ich całe szkolenia to
        jeden pic, nic więcej co byś sam przeczytał na necie.
        Snują przed "rekrutowanymi" wizje wielkich pieniędzy, wyśmiewają się z tych, co
        są na etatach, a prawda jest taka, że gdyby ktokolwiek zaproponował im taki
        etat, polecieliby jak pies za kiełbasą.
        • Gość: JAN PFM to super firma!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:29
          Wy chyba nie wiecie o czym piszecie. Banda buraków i chamów to jest z tych osób
          które używają tego słownictwa, więc się nadajecie idealnie. Nikt nie naśmiewa
          się z pracy na etacie. Po prostu każdy robi to co lubi. jeśli ktoś jest
          szczęśliwy pracą na etacie to świetnie. Ja na pewno nie bo zdecydowanie więcej
          zarabiam mając własną firmę ale nie mówię że osoby które pracują na etacie to
          idioci i wiem że nikt tak o nich w firmie PFM nie myśli. To jest tylko znów
          wymysł ludzi którzy zazdroszczą sukcesu innym i nie mają nic innego do roboty
          jak wypisywanie bredni o innych na forach zamiast zająć się swoją pracą i dać
          innym święty sposób.
          • Gość: taki se Re: PFM to super firma!!!!!! IP: *.ghnet.pl 06.08.11, 13:08
            Nagłówek - niezła krypto reklama.Pierwsze skojarzenia ze słynnym cytatem "Super Partia K***o,Super Partia".To nie pierwszy portal na którym pod kilkoma krytycznymi uwagami, pojawia się w bardzo krótkim odstępie czasu kilka pozytywnych komentarzy niby od innych użytkowników.Ta pseudo-finansierka powinna zmienić dziedzine działania na marketing.Widzę tu sporę możliwości.Tyle że tutaj wymagana jest ciężka praca:]
      • Gość: Dawid PFM jest fajną firmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:35
        Nie ma nic lepszego jak najeżdżanie na innych i pisanie bredni o innych. Każdy
        wie że ta firma jest super i nie da się jej nic zarzucić. Jest fair w stosunku
        do swoich współpracowników i wynagradza ich odpowiednio za wyniki. A jeśli ktoś
        tych wyników nie zrobił to sieje zamęt na forach i wypisuje brednie. Więc lepiej
        weźcie się do roboty a nie piszcie takich pierdół których i tak nikt nie czyta
        oprócz was. Wielcy lamentacyjny którzy użalają się nad samym sobą jacy to oni
        nie są biedni. Aż płakać mi się chce jak czytam wasze komentarze. Jesteście
        żałośni. Lepiej stańcie pod sklepem z żulami i kupcie sobie skrzynke piwa to
        będzie wam raźniej.
      • Gość: Dariusz Fajne szkolenia IP: *.ghnet.pl 01.12.09, 20:00
        Nie mogę nic złego powiedzieć na temat PFM. Jest to świetna firma która zajmuje
        się profesjonalną obsługą klienta jeżeli chodzi o inwestycje pieniężne i nie
        wiem dlaczego można spotkać głupie komentarze na jej temat. Na pewno firmy
        konkurencyjne boją się PFM i przez to wyklepują takie bzdury na internecie.
        Szkolenia są w PFM rewelacyjne i jeżeli ktoś ma ochotę się dowiedzieć jak
        działają fundusze i giełda to polecam tą firmę.
        • Gość: Bystry obserwator Re: Fajne szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:37
          Szkoda tylko, że Ci tzw. "profesjonalni doradcy" mogą poszczycić się co najwyżej
          maturą, w najlepszym wypadku studiami na kiepskich uczelniach (rzadko kiedy
          mającymi cokolwiek wspólnego z jakkolwiek pojętą ekonomią). Co do "fajnych
          szkoleń", prowadzą je równie bystrzy i wykształceni panowie, z wyuczonymi na
          pamięć jak paciorek tekstami. Zapytaj o cokolwiek wykraczającego poza owo
          szkolenie-przekonasz się z jakimi fachowcami masz do czynienia.
    • Gość: dilmah Re: pfm - zawiodłam się IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 18:15
      Ja też się zawiodłam. W szczególności na kolesiu który działa w Krakowie,
      mianowicie panu o nazwisku Gaik !!!!! Pracowałam tam przez kilka miesięcy, potem
      poszłam na zwolnienie i on obiecał zająć się moimi klientami. I g... w tej
      sprawie robi. Ponieważ w takich firmach klient=znajomy, okazało się, że znajomi
      mają do mnie pretensje, a ja muszę przed nimi świecić oczami.
      Więc z daleka od takiej firmy, nieprawdą jest, że jak kiedyś zmienicie zdanie i
      zrezygnujecie z tej pracy, że ktoś "wyżej" zajmie się tymi ludźmi co podpisali
      wnioski. Zostają na lodzie!
      • Gość: łukasz PFM ma dobry serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:45
        Tymi opuszczonymi klientami zajmuje się oddzielna komórka serwisowa która jest w
        stałym kontakcie z klientem. po za tym to Klient otrzymuje co rok zestawienie
        swoich finansów aby mógł zobaczyć aktualny stan konta swojej inwestycji. cóż mu
        zatem jest potrzebny za serwis jeśli wszystko otrzymuje od instytucji z którą
        podpisał umowę. PFM jest tylko firmą pośredniczącą w zawieraniu umów i doradczą.
        Na celu ma ona zaspokoić potrzeby klienta a od serwisu jest tak czy tak
        instytucja z którą podpisał klient umowę. Tak samo jest z produktami w banku.
        jeśli podpiszesz lokatę w banku to bank cię serwisuje a jeśli podpiszesz lokatę
        w banku za pośrednictwem innej firmy to również bank cię obsługuje bo jesteś
        klientem banku i to u nich trzymasz pieniądze. więc nie wiem o co ci chodzi z tą
        wypowiedzią. PFM jest tylko firmą pośredniczą, nie wpłacasz tam żadnych
        pieniędzy i nie wypłacasz tam żadnych pieniędzy. PFM tylko doradza którą z tych
        wszystkich możliwości wykorzystać i kieruje cię na właściwą drogę. Zatem ja
        polecam PFM. Sam osobiście jestem ich klientem i mam dzięki nim fundusze
        inwestycyjne które dały mi ogromny zysk w tym roku za co jestem im bardzo
        wdzięczny. Nie potrzebuję od nich serwisu bo sam dzwonię do instytucji z którą
        mam podpisaną umowę dowiedzieć się o moim aktualnym stanie konta lub wchodzę na
        internet i sprawdzam. nie wiem jaki serwis ci jest jeszcze potrzebny. Wszystko
        jest dostępne dzisiaj via internet lub telefon.
    • Gość: Krzysztof Krzysztof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 18:24
      A to niby miał ci doradca przedstawić kilkaset ofert abyś mogła sobie wybrać tą
      która ci się podoba?? Przecież logiczne jest to że jeżeli dana instytucja ma
      podpisane umowy z kilkoma firmami to przedstawia ci tylko te które są
      najbardziej korzystne. Dlatego też ma on miano doradcy finansowego aby doradzić
      ci w kwestii kredytu lub inwestycji, dlatego otrzymałaś aż trzy oferty. Najpierw
      rozejrzyj się z tematem a dopiero później wypowiadaj się na ten temat. nie wiem
      na jakiego doradcę trafiłaś ale ja z Firmy PFM-GROUP jestem bardzo zadowolony.
      Mają jasne zasady co do Klientów i doradzają jak zainwestować najlepiej
      pieniądze i zarabiać nawet gdy na giełdzie są spadki. polecam tą firmę bo
      zarobiłem parę ładnych tysięcy dzięki ich doradztwu.
    • Gość: Mikołaj PFM ciekawe możliwości IP: *.ghnet.pl 01.12.09, 19:54
      PFM daje wielu osobom ciekawe możliwości. Zarówno klientom jak i
      współpracownikom oferuje kompleksową obsługę. Jest to fajnie zbudowana firma i
      ma ciekawe szkolenia z rynku finansowego. polecam ją wszystkim osobom które są
      zainteresowane zarobić dobre pieniądze dzięki inwestycji w fundusze inwestycyjne
      lub poprzez współpracę jako doradca finansowy.
      • Gość: TOMEK Re: PFM ciekawe możliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:44
        Firma PFM Group ma bardzo ciekawe możliwości dla swoich współpracowników.
        Bzdurne komentarze wypisują na nią firmy konkurencyjne, bo boli ich to że firma
        się prężnie rozwija. Nie wierzcie w te bzdurne komentarze. Polecam każdemu firme
        Pfm ze szczerego serca. Pozdrowienia dla chłopaków z PFM GROUP
      • magda_lena21 Re: PFM ciekawe możliwości 02.12.09, 14:10
        Orientujecie się może jakie trzeba mieć wykształcenie aby tam się dostać, i czym
        w ogóle człowiek się tam zajmuje??
        • Gość: -o- Re: PFM ciekawe możliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:39
          Bylebyś skończyła podstawówkę i potrafiła czytać.
          • Gość: piernik Re: PFM ciekawe możliwości IP: *.chello.pl 30.06.10, 12:23
            totalna porażka ;)
            • Gość: pawel Re: PFM ciekawe możliwości IP: 46.113.220.* 15.12.10, 00:30
              Podstawowka nie wystarczy. Niestety. Trzeba ukonczyc minimum szkole srednia poniewaz nie otrzymasz licencji z KNF. Wiec macie bardzo wybrakowane informacje. Lepiej sami nauczcie sie czytac podstawowych zagadnien na temat rynku. Powodzenia.
              • Gość: poniformowany Re: PFM ciekawe możliwości IP: *.netcity.pl 11.03.11, 13:07
                spieszcie sie odbierac pieniadze od pfm-niedlugo go nie bedzie..lista spraw w sadzie sie wydluza
                • Gość: GEGE PFM czy warto ???? Sprawy Sądowe ??? IP: *.blich.krakow.pl 25.05.11, 22:53
                  Hej Lista Spraw w sadzie ???? Sa jakies ???? Czy ktos cos slyszal na ten temat ??? Hallo konkurencja albo klienci lub ex klienci prosze o jakies dane info cokolwiek - PFM czy WARTO ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka