Dodaj do ulubionych

Mam nadzieję ,że nie pożałuję :)

03.07.13, 08:34
Witajcie kruszynki moje kochane :)

Waga opuściła dzisiaj 30 deko :) dobre i to :)

Kuleczko posłuchałam Cię z tym ciemnym chlebem mam nadzieję że jutro się nie rozczaruję , bo wiesz ja nie jem chleba od jakiś 12 lat może , zawsze na nim tyłam i unikałam go:).

8:00
Na śniadanie było 1 piękna kolorowa kanapka z bardzo siemnego ziarnistego chleba : szyneczka , ogórek zielony , pomidorek , szczypiorek , odrobina soli i 3 kosteczki fety - uwielbiam :) i herbatka gorzka bez cukru :) kanapeczka oczywiście bez masła itd :)

13:00
Na obiad: pierś z kurczaka i fasolka szparagowa albo warzywa na patelnie ale robione na parowrze :)

17:00
Na kolację : Danio

Wiem , wiem powinno się 4 - 5 posiłków ale wierzcie mi że ja więcej nie potrzebuję !!

Wczoraj miałam gości , zostało mi tyle ciasta , sałatek i moje ukochane lody grycan:P mrr ale 100 ml - 165 kcl wiem że nie skuszę się nawet na te 100 ml bo za to mam porządną kolorową kanapkę :) jestem z siebie dumna bo nic nie tknęłam ;) oblizałam tylko łyżkę :P ale to się nie liczy :)

A co u was ?? jakie plany na jedzonko dzisiaj ? oczywiście kto ma ścisła to ma ścisła :)

Od 8 lipca ( od poniedziałku) zaczynam 2 serie i ja :)
Obserwuj wątek
    • dietacambridge2013 Re: Mam nadzieję ,że nie pożałuję :) 03.07.13, 08:36
      sory za błędy , ledwo wstałam i za nim przeczytałam zdążyłam wkleić :D
    • 3m.nowak Re: Mam nadzieję ,że nie pożałuję :) 03.07.13, 09:08
      Witajcie,

ja tam zawsze z rana mam mocne postanowienie, że to od dziś będzie ścisła. Rano jeść się nie chce i zakładam, ze wytrzymam. Ale jak wracam po pracy do domu, to jedyne o czym myślę, to żeby zjeść coś normalnego. Dzięki bogu, że daję radę z opcją sałatek, warzywek na patelni i jakiejś "padlinki" :) Zobaczymy co dzisiaj dzień przyniesie, śniadanie - plan - owsianka (uwielbiam owsianki!!!)
      • dietacambridge2013 Re: Mam nadzieję ,że nie pożałuję :) 03.07.13, 11:05
        No to trzymam mocno kciuki koleżanko :)

Ja ścisła na 100% od 8 lipca , bez serków itd tylko 3 tytki dziennie :) przez 20 - 21 dni potem tydzień pauzy i jeszcze raz ścisła i potem zrobię miesięczne wychodzenie :) żeby uniknąć jojo.

Jakie robisz sałatki ? mogłabyś się podzielić z nami przepisami ?? chętnie bym zjadła coś dobrego :):):) z góry serdecznie Ci dziękuję.
        • dietacambridge2013 zaraz pękne 03.07.13, 12:40
          Cały talerz warzyw : szparagi zielone , żółte , brokuły , marchew , ziemniak też się znalazł :P do tego pomidor , ogórek zielony i pierś z kurczaczka , łyżke ketchupu :) i wyżera na całego haha :)

Dzisiaj mam urlop , muszę spalić ten obiad dlatego postanowiłam że umyję oka w całym domu a mam ich sporo , pół godzinki dla słoninki i się za nie biorę :)
          • kuleczka121 Re: zaraz pękne 04.07.13, 09:29
            Piękną tę dietkę masz tylko przyczepiłabym się do tego danio na kolacje. wg mnie ma za dużo cukrów prostych ale z drugiej strony wcześnie go jesz więc pewnie jeszcze spalasz. Pozdrawiam serdecznie, na 100% nie przytyjesz.
            • dietacambridge2013 :) 04.07.13, 09:42
              Dzięki kuleczko i trzymam Cię za słowo:)

Dzisiaj na śniadanie :

1 kromka chleba ciemnego sucha , 1 parówka berlinka , salatka z ogórka pomidora z odrobiną fety:)

Obiad: ryba na oliwie z oliwek , szparagowa fasolka i 1/3 warzyw na patelnie ( wszystko na parze)

A na kolację :) albo twoje ulubione danio :) albo jajeczko , szyneczka może jakaś sałateczka to się okażę , ale że jestem uzależniona od danio to różnie może być hehe :)

A co u was ?? taka cisza na tym forum :( tak mnie to wkurza.... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka