tunia75 03.09.05, 20:24 nie dość że mam dziś zły humor,to do tego jeszcze miałam slabość i zjadłam 5 nsłonych paluszków!!!! Nie wytrzymałam, tak pachniały i same wyłaziły z tej paczuszki....\Ale to chyba nie aż taki wielki grzech, co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_2000 Re: słabości!!! 04.09.05, 12:14 nie rób tego wiecej:> nie wiem ale az taki wielki to chyba nie jest, tylko ze jesli zjesz cos czego nie mozna to w organizmie hamuje sie jakis tam proces , jesli jestes na scisłej nie podjadaj bo moze nastapic tzw "wilczy głód".Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tunia75 Re: słabości!!! 04.09.05, 21:19 JUż się staram i nie podjadam. Tylko raz mi się zdarzyło!! Odpowiedz Link
seala1 Re: słabości!!! 05.09.05, 07:28 a mi sie zdarzyla wczoraj zamiast obiadku DC salata z pomidorami i kielkami sojowymi.....i tez nie wiem co o tym myslec.bylam w knajpie na obiedzie z narzeczonym i znajomymi. i jakos tak nie moglam sie opanowac, poza tym glupio mi bylo poprosic o kubek goracej wody i wyciagnac swoja zupke i zaczac ja rozrabiac..... Odpowiedz Link