28.09.05, 22:06
Dziewczynki,
podaje Wam namiar na kolesia
co na allegro ma parowarki
po polowie ceny sklepowej :)
www.allegro.pl/show_item.php?item=65809094
serio - urzadzenia są działające a ceny - nieprawdopodobne.
Juz kilkoro moich znajomych kupilo u tego goscia parowarka
-i są zadowoleni :))
Fakt - są bez gwarancji - ale działają i sprawują sie dobrze.
nie to ze naganiam mu klientów - ale serio - za taką cenę
warto miec w domku parowarka :))

pozdroowki
Obserwuj wątek
    • yorki7 Re: parowarek 29.09.05, 14:07
      podpisuje się pod słowami Igirl wsztystkimi rękoma :) i dodaję jeszcze 4 łapki
      mojej niuni :)

Sama kupiłam od tego gościa i rzeczywiście działa bez zarzutów ( przynajmniej
      na razie).
      Poza tym, urządzenie tego typu gorąco polecam, jedzonko jest po prostu BOSKIE,
      palce lizać, w dodatku bardzo proste w obsłudze!!!!!

Życzę powodzenia dietetującym!!!
      • maat7 Re: parowarek 29.09.05, 14:25
        Ja kupiłam akurat Tefala - ale parowarek jest po prostu the beściak :-) Zero
        komplikacji, szybko można wszystko przygotować, jedyne co wnerwia to liczenie
        kalorii, bo żeby uzbierać 400 (jestem 1 tydzień na 2xDC + 1 posiłek) trzeba się
        napocić i robi się fura :D jedzonka. Do tego nie używam w ogóle soli, tylko
        zioła, zapachy po domu się nie panoszą (szczególnie rybne, które potrafiły być
        straszne), a posiłek jest baaaaaaaaardzo smaczniutki. No i ta lekkość - pomimo
        że nazywam te dania obżarstwem w biały dzień (a właściwie późnym popołudniem bo
        jem ok. 18.00 - względy praktyczne czyli moja praca) to jestem syta, ale nie
        mam uczucia że zaraz pęknę. A następnego ranka - wszystko ładnie szczupłe i nie
        wydęte (ocena czysto subiektywna - bo każda z nas widząc mniej ciałka jest
        happy:-)
        Trzeba tylko pamiętać, że jak się robi dla więcej niz 1 osoby to 3 pięterka są
        bardzo przydatne (mąż też się załapuje i bardzo sobie moje dietetyczne potrawy
        chwali)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka