maniusza 04.06.08, 09:29 jak w temacie - czy w ścisłej mozna je pic? bo szukam i nie znajduje odpowiedzi... wiem że są niezdrowe ale sama woda już mi uszami wychodzi... ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annares Re: cola light / pepsi zero - mozna? 04.06.08, 10:49 Niestety nie, pisała o tym między innymi Voluptas. W colach jest kwasek cytrynowy a on zaburza wejście w ketozę. Nawet na herbaty trzeba uważać aby nie zawierały naturalnych soków owocowych a co najwyżej aromaty. Ja zaczęłam 02.06 ale nie pierwszy raz (odzyskiwałam kg przez własną głupotę). Pozdr Odpowiedz Link
franzuc Re: cola light / pepsi zero - mozna? 04.06.08, 11:05 ups... no to pieknie.. bo sie pilo.. Odpowiedz Link
maniusza Re: cola light / pepsi zero - mozna? 04.06.08, 11:14 o shit to dobrze że sie zapytałam teraz - w drugim dniu diety... Odpowiedz Link
zuza_130 Re: cola light / pepsi zero - mozna? 17.07.08, 12:07 Niestety coli light i pepsi zero pić nie można ,ponieważ zawierają one kwasek cytrynowy.Ja polecała bym jednak wodę i herbaty choć na nie również trzeba uważać. Odpowiedz Link