broneknotgeld 15.04.04, 22:08 Moj nick jest teroz już niyaktualny. Byda musioł go zmiynić. Polecom ta sprawa adminom. Ktosik si tu już podszył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: No toż klops. 15.04.04, 22:24 Dziynki ci pejsaty żeś zwrocioł na to moja uwaga że jest na koncu "t". Jo tu wloz po dwóch szychtach i jakoś żech tego w piyrszym momyncie niy prziuważoł. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: No toż klops. 15.04.04, 22:41 Perfidna robota... wybacz, ja też nie zaczaiłam... Niektórych na wszystko stać... przykre to. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: No toż klops. 15.04.04, 22:49 Ano widzisz Ciupazko, jakoś tak łotwar wontek kery mie wnerwioł, a że synek łostawioł mi komputer na inkszy rozdzielczości niż jo nojczyńści łoglondom, toch niy prziuważoł drobny rożnicy. Po prowdzie to jo żech niy jest tu anonimym i jakby ktoś "yntylygyntnie" pokombinowoł, to możno by sie podszył. Szcyńściym to fałszywy alarm. Przeproszom i tukej wszyskich za siebie, bo niy za tego "bronkanotgelta". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgelt Re: No toż klops. 16.04.04, 09:24 Po pierwsze:już w pierwszym zdaniu zwracam uwagę i podkreślam różnice w nickach-pisze "jak gdyby nigdy nic"?Pisze. Po drugie :nie jednemu psu Burek. Po trzecie:hipermarkety pełne są różnych Panosoników np. Po czwarte:fraszka jest autentycznie moja.Może fraszkować notgeld dlaczego nie mógłby notgelt? Po piąte:gelt pisze sie przez "T" na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: No toż karminadel 16.04.04, 20:40 Notgeld nawet ślonskij godki zapomnioł w gymbie.Zapomnioł jak sie mielone łopanierowane w bułce po naszymu nazywo-he,he Odpowiedz Link Zgłoś
jojo_1 Re: No to po jednym! 16.04.04, 22:43 Siedza sie przed kompym ,drinkuja i tak sie godom do siebie: "ale heca,ale heca, co sie kopci z tego pieca? Czy to szwoby ? Czy to rusy? Może łoba to karlusy? A niych sujom, a niych majom, mie tam wcale niy przeszkadzajom. Odpowiedz Link Zgłoś
godula5 Re: No to po jednym! 10.04.05, 10:10 "Po jednym" - dla zgody Nie z polskiej to mody Z papieżą nauki? Już słyszę pomruki Zimnej trzeba wody! Odpowiedz Link Zgłoś