Dodaj do ulubionych

Już we wtorek.

12.06.11, 19:21
We wtorek, w hali MOSiR W Halembie o godz. 17,00 odbędzie się spotkanie p. Prezydent, naszego miasta z mieszkańcami. Kogo to interesuje to zapraszamy. Nara.
Obserwuj wątek
    • zajec_pagadi Re: Już we wtorek. 12.06.11, 21:08
      Waple mam nadzieje, że nie będziesz miał związanych nogawek ze strachu przed spotkaniem z białoszarą i zadasz te wszystkie pytania, które tak dzielnie rozpatrywałeś tu na forum. Nie daj sie pogubić w bełkocie odpowiedzi. Pozdro!
      • skalar2011 Re: Już we wtorek. 12.06.11, 21:59
        tak koniecznie zadaj jej szarości te pytania a jak ci odpowie napisz na forum chętnie poczytamy.Zapytaj dlaczego nie spełnia obietnic wyborczych,czemu zwolnia jednych a dla innych stwarza specjalne posadki,dlaczego nasz pyskaty radny Zbynio zajął fotel prezesa bez konkursu,spytaj dlaczego usadawia na stanowiskach swoje koleżanki i zaslużonych .
        Zapytaj ją czy może jeszcze spojrzeć prosto w oczy tym wszystkim mieszkańcom naszego miasta którzy na nią głosowali wirząc w jwj i Zbynia obietnice?
        • volwer Re: Już we wtorek. 13.06.11, 07:29
          i mozna jej równiez zadać pytanie dlaczego nie realizuje uchwał rady miasta.
          no i koniecznie poprosić zeby spróbowała zjesc obiadek ugotowany przez Śmieszkowicza.
          • miglanc_pl Re: Już we wtorek. 13.06.11, 08:43
            Chyba przyjade zobaczyć i posłuchać dyskusji p.waple z białogłową,i porównam jego prawdy opisywane na tym forum ??
            • waple Re: Już we wtorek. 13.06.11, 09:43
              Jak jesteście tacy odważni i pyskaci, to Was zaprosiłem. Mną się nie da manipulować, jeszcze raz zapraszam , pokażcie się, powiedzcie co Was boli, dlaczego ja to mam za was robić? Nara.
              • g-48 Re: Już we wtorek. 13.06.11, 09:56
                Jak jesteście tacy odważni i pyskaci, to Was zaprosiłem. Mną się nie da manipul
                > ować, jeszcze raz zapraszam , pokażcie się, powiedzcie co Was boli, dlaczego ja
                > to mam za was robić? Nara.
                No widzisz waple dostales zaproszenie do pierwszej raji zebys sie nie kryl jak zwykle za plecami miglanca i innych a ty podajesz tyly.Ty chcesz aby inni byli przez ciebie manipulowani i na narow wystrychnieci ?!
                • miglanc_pl Re: Już we wtorek. 13.06.11, 13:26
                  Przecież P.P.R.ŚL.przyjedzie do twojej dzielnicy ,a nie na Nowy Bytom albo Wirek.I nie myśl że ktoś może będzie za Ciebie w oczęta tej Pani spoglądać i przepytywć o sprawy tyczące Halemby(miejsce w pierwszym rzędzie mąsz chyba już zaklepane) . Przecież zadawałeś tu na tym forum tyle pytań ? a teraz boisz się konfrontacji z rzeczywistością. Na Sferze obejrzymy twoje POTYCZKI słowne z P.P.R.ŚL.,tylko nie daj plamy. A potem Cię OCENIMY !!! Czekam niecierpliwie !!
                  • skalar2011 Re: Już we wtorek. 13.06.11, 22:20
                    Waple jestem niestety zapracowanym człowiekiem i nie mogę kolejnych godzin mojego cennego czasu poświęcić na wysłuchiwanie kolejnych bzdur wyglaszanych przez bardzoszarą.I tak na żadne pytanie konkretnej odpowiedzi jeszcze od niej nikt nie usłyszał tylko jakieś bzdety.Ale to przecież ty w kampanii wyborczej pisaleś że z odnową będzie super ,parę dni po wyborach nawoływałeś o danie wladzy czasu i co? ile jeszcze trzeba czasu by to miasto zginęło? zapytaj osobiście ok.
                    • machabeusz999 co jest lepsze? 14.06.11, 13:36
                      Nie mamy na razie wyboru, ale co jest lepsze: gadanie o niczym aktualnej władzy czy bełkocący jak potłuczony były włodarz? W czym ona jest gorsza od ASa?
                      Za jego czasów była też niezła karuzela stanowisk, sztuczne tworzone etaty, grafomańskie laurki w WR, kamery skierowane w jedynym słusznym kierunku.... nic nowego więc się nie dzieje... po prostu : nowa trzoda przy korycie, więc ta stara nie potrafi się z tym pogodzić...
    • bytom333 Re: Już we wtorek. 13.06.11, 22:25
      Zapytajcie ile zapłacicie za CO ?

Gaz jest drogi a Carbo wam funduje kocioł opalany gazem.
      Super na kopalni palą gazem, brakuje im węgla?
      • waple Re: Już we wtorek. 14.06.11, 12:10
        KWK Halemba to nie tylko węgiel, ale i gaz, metan,.A metan ma to do siebie,że w pewnych % wybucha, ale w piecach gazowych się on pali i o to chodzi.Nara.
        • g-48 Re: Już we wtorek. 14.06.11, 12:50
          KWK Halemba to nie tylko węgiel, ale i gaz, metan,.A metan ma to do siebie,że w
          > pewnych % wybucha, ale w piecach gazowych się on pali i o to chodzi.Nara.
          Wydobywanie metanu z pokladow wegla zapoczatkowala kop.Bielszowice jeszcze na poczatku lat 70 na patencie mgr.inz Eugeniusza Porwolika/zginal w wypadku samochodowym/ nie stety
          za bardzo sie to przyjelo.
          Na kop. Halemba tez wydobywaja metan(?!) ale w zwlokach gornikow.
          • zoro333 Re: Już we wtorek. 14.06.11, 13:14
            Dla wyjaśnienia:
            Od 1985 na KWK Pokój 2 kotły WR10 są opalane metanem z kopalni Halemba, który na Lechu był wyrzucany w powietrze. Teraz jest to Carbo.
            W latach90' Halemba zaczęła wykorzystywać metan do opalania swoich kotłów.
            Więc bytom333 to nie jest gaz ściągany zewnątrz, tylko własny i na dodatek ze stacji odmetanowania.
            Dowcip g48 jak zawsze - idiotyczny.
            • g-48 Re: Już we wtorek. 14.06.11, 20:39
              Dowcip g48 jak zawsze - idiotyczny.
              W stosunku do takich jak ty zawsze.
              Jezeli uwaqzasz to za dowcip to prosze:
              Katastrofy[edytuj]

W 1990 roku w wyniku wybuchu metanu zginęło 19 górników, a 20 zostało rannych. Do kolejnego wybuchu metanu doszło w roku 2006, w wyniku czego zginęło 23 górników.
              pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_g%C3%B3rnicza_w_kopalni_Halemba_%282006%29
              Tu masz goroliku.
    • miglanc_pl Re: Już we wtorek. 14.06.11, 16:45
      Dejcie już pokój temu metanowi .Waple już w bindrze i depto w miejscu ,abo przed wejściem czeko aby w mankiet P.P.R.ŚL. cmoknąć.
      • waple Re: Już we wtorek. 14.06.11, 21:30
        miglanc_pl napisał:

> Dejcie już pokój temu metanowi .Waple już w bindrze i depto w miejscu ,abo prz
        > ed wejściem czeko aby w mankiet P.P.R.ŚL. cmoknąć.
        Jak byś był, to byś widział, waple bez bindra i niy czekoł, aby cmoknąć.A podsumowanie, jutro i to niy tylko przeze mnie.Ale na już, srodze zawirdziony.Nara.
        • miglanc_pl Re: Już we wtorek. 15.06.11, 08:30
          A tak pół roku temu Odnowa żeś nom wciskoł, że bydzie tako cacy, a tera Ci ta Odnowa się już tak obrzidła ????.
          • giciag Re: Już we wtorek. 15.06.11, 12:50
            Niczego ciekawego sie tam nie dowiecie.Wyjasnianie pani prezydet mieszkancom jaka to ma trudna sytuacje w rudzie juz sie ludziom znudzila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka