strefas 05.02.12, 11:10 forum.gazeta.pl/forum/f,172315,Anty_PO_i_PiS.html Dojść partactwa prawicy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
22burza Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 12:56 lipne te twoje forum, piszesz sam sobie i muzom i niech tak zostanie.Nam tu jest dobrze bo sami, no prawie,swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 15:14 Nie chcę być konkurencją ,ale proponuje debatę i wymianę poglądów ,nie chcę zaśmiecać tutejszego forum wątkami politycznymi .Forum powstało wczoraj wiec może to jest powód ,że forum to jest "lipne" :) Zakończmy wojnę Polsko -Polską !! Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 16:47 słusznie, ten strfas gada sam z soba i walesa sie po wszystkich slaskich forach i przynudza. poczytalam sobie forum Tarnowskich Gor (poczytajcie tez) i pogonili go, bo jest okropnie wulgarny i nie potrafi dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:15 Co to za nowość? Napisałem i już zostałem "wycięty", i to ma być te nowe? Dajmy sobie, spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 20:39 chodzi o to wycięcie ? forum.gazeta.pl/forum/w,172315,133019486,133057122,Re_Witam_na_nowym_forom_.html Wyciąłem tylko tą herezje : zabrac cale majatki wszystkim prywaciarzom, bez wyjatku i oddac go biednym. prywaciarze już dosc sie nachapali.zaden prywaciarz nie doszedl do pieniedzy uczciwie,bo kiedy taki,ktory ma 40 lat mial czas na to zeby zarobic pieniadze? precz z wszystkimi prywaciarzami, ich majątki w rece ludu, dosc sie najedli za nasza niewolnicza prace i nedzne place.teraz nasza kolej. i była napisana pod nickiem przedmówcy :)mamma_mia_mia Wiesz o tym ,że posiadanie kilku kont jest nie zgodne z regulaminem ? Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 20:49 co to za dyskusja kiedy wycina się wypowiedź oponenta, jaka by nie była,jak chciałeś dyskusji to znajdź kontrargumenty, a jak ich nie masz to znikaj bo pachniesz komuną i samowolną cenzurą. Jedynie tylko twój pogląd jest słuszny, a więc zachowaj go dla siebie.Nas obchodzi nasze Miasto i na tym się skupiamy, mniej lub bardziej poważnie, często z humorem.Politykierom mówimy "nie" ŻEGNAJ Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 20:55 " co to za dyskusja kiedy wycina się wypowiedź oponenta"- w/g etyki taki post jest nawoływaniem do agresji , dyskryminacji jakiejś grupy społecznej co nie jest zgodne z jakimikolwiek zasadami .Niestety dotyczy to też waszego miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 21:22 Pomimo wielkich oporów zdecydowałem się jednak odnieść do tego postu forum.gazeta.pl/forum/w,172315,133019486,133072496,Re_Witam_na_nowym_forum_.html Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 05.02.12, 22:43 www.youtube.com/watch?v=IG4SbX26G60 www.youtube.com/watch?v=kSK5sY13Gv8 www.youtube.com/watch?v=livaHrj2kg4 www.youtube.com/watch?v=dv8TaCpoauk www.youtube.com/watch?v=Lo4Kqngd_qk Nam tam bylo "dobrze" i dlatego mamy was komuchy dosyc. A moze jak ci tak teskno do tych czasow to sobie zrob wycieczke "Droga Stalina Lenina" www.youtube.com/watch?v=jvyInjYiUDE Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 05.02.12, 23:05 Ja teraz wkleję linki do stron opisujących działania Kościoła katolickiego ,jak zabijał ludzi za czasów świętej inkwizycji i będziemy kwita ? Wybaczam ci tego"komucha" bo to nie wynika z twojej woli a z twojej niewiedzy co to jest "lewicowość" ,popatrz na Szwecję tam nigdy komuny nie było a są lewicowcy ,tak samo i w Niemczech ,Norwegii ,zazwyczaj to oni kierują związkami zawodowymi .POCZYTAJ POTEM SIĘ WŚCIEKAJ .Zostań w pokoju i oby ciemnota z ciebie zeszła . Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 00:04 ''Zostań w pokoju i oby ciemnota z ciebie zeszła." Tak sympatycznie kończy się kazda rozomowa z tym osobnikiem, jak coś nie jest po jego myśli. Takie popisy daje w kilku miejscach. Tu wypowiedz, tego osobnika była jeszcze dość grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
22burza Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 00:26 ignorujmy go bo nie dośc,że politykier to jeszcze coś mi zalatuje na świadka.... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 00:40 Ja teraz wkleję linki do stron opisujących działania Kościoła katolickiego ,jak > zabijał ludzi za czasów świętej inkwizycji i będziemy kwita A kosciola ewangielickiego i swiadkow jechowy tez ? A w Szwecji czy Niemczech jest wiele partii komunistycznych / i wyobraz sobie mam z wieloma tymi partiami kontakt/ bo oni boja sie faszyzmu a waszego komunizmu nie znaja co nie mozna powiedziec o dawnym NRD skad wywodza sie nazisci wychowani na wasze komuszej piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 07:47 Mnie lewicowiec kojarzy się z lewusem, ale może tylko ja miałem takie doświadczenia. Jeżeli natomiast ktoś zakłada forum, na którym chce prowadzić dyskusje polityczne, kreuje się na moderatora, przy czym jego wiedza jest dość ograniczoną - pozostaje tylko uśmiech politowania. Propagowanie dość obiegowej półprawdy o inkwizycji świadczy najlepiej o poziomie interlokutora. A wystarczyło trochę poczytać: histmag.org/forum/index.php?topic=1790.0 Odpowiedz Link Zgłoś
waple Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 09:01 Ta osoba chce robić rewolucję.Janosik, zabrać bogatym i dać biednym a gdzie prawo?Prywatna własność to świętość a od przestępstw są organy ścigania.Druga sprawa, "wycioł" mi link, cenzor?Idz się leczyć psychicznie a może i inne choroby Ci wykryją, tak sobie możesz ulżyć i im wcześniej ,tym lepiej.To do Strefas i zaznaczam,że nie jestem bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 10:31 Wyjaśniam: Mój post na stronie tego dziwnego forumowicza, był prowokacją. Ciekawa byłam reakcji tego osobnika. Zareagował, tak jak przewidywałam. Mały cenzorek. Informuję forumowiczów, że niczego nikomu nie chcę zabierać, lewaków wszelkiej maści nie toleruję. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 11:50 Wasze posty jeden wielki bełkot ,nikomu nie chcę nic zabierać ,jak już to jeden z was chciał pozabijać wszystkich prywaciarzy:) drugi oświadcza ,że ma kontakty z partiami lewicowymi ,ale ich nie lubi ,trzeci "jankołodziej" krytykuje mnie bo nie chciałem pisać o świętej inkwizycji :) Najzwyczajniej nie wie pan co to aluzja lub metafora .Ten ma ograniczoną wiedzę który nie umie dostrzec w "lewicowości" dobra dla wszystkich (nie jestem Kocikiem (:) największym lewicowcem był J.P.II i choć nie mówił tego z jakaś deklaracją , jego nauki okazywały tą ideologię . Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 14:21 Wasze posty jeden wielki bełkot ,nikomu nie chcę nic zabierać ,jak już to jeden > z was chciał pozabijać wszystkich prywaciarzy:) drugi oświadcza ,że ma kontak > ty z partiami lewicowymi ,ale ich nie lubi ,trzeci "jankołodziej" krytykuje mni > e bo nie chciałem pisać o świętej inkwizycji :) Najzwyczajniej nie wie pan co t > o aluzja lub metafora .Ten ma ograniczoną wiedzę który nie umie dostrzec w "lew > icowości" dobra dla wszystkich (nie jestem Kocikiem (:) największym lewicowce > m był J.P.II i choć nie mówił tego z jakaś deklaracją , jego nauki okazywały tą > ideologię . Tak! Tak towarzyszu sekretarzu ! Tylko wy mqacie patent na wiedze a inni to cholota ktora was nie rozumie i nalezy ja rzucic pod gasienice czolgow. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Nowa nadzieja :) 06.02.12, 15:11 Nikt nie ma patentu na wiedzę i rządzenie ,każdy który uważa ,że jest inaczej jest kretynem , nie pisz mi przez "wy" bo do żadnej partii nie należę i nie należałem ,podobnie z religią wszystkie są interesujące ,ale żadna nie zasługuje na "monopol", jedyną która łączy wszystkie to "natura" ,bo wszystko weryfikuje bez jakichkolwiek skrupułów .Co tu do zrozumienia ? to ,że Solidarność się "pis dzieliła" czy może oddać całą swą nadzieję w "radykalizm PO"? potem z gołą dupą być dumny z Polski na arenie międzynarodowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
demon-to-ja Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 16:36 mamma_mia_mia napisała: > Wyjaśniam: > Mój post na stronie tego dziwnego forumowicza, był prowokacją. Ciekawa byłam re > akcji tego osobnika. Zareagował, tak jak przewidywałam. Mały cenzorek. > Informuję forumowiczów, że niczego nikomu nie chcę zabierać, lewaków wszelkiej > maści nie toleruję. > PZDR. Mały cenzorek? się dziwie ,że on to puścił, bo ten post jest beznadziejny , tylko odsłania twoje prostactwo . Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 16:53 Prostakiem jest Ty i Twoj kolega forumowy. Wystarczy przeczytać Wasze posty na TG, pełne wulgaryzmów, chamskie, prymitywne, prostackie. Strefas i Ty piszecie bardzo podobnie. Coś mi się wydaje, że Ty i strafas, to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Strefas jestes tyslko szmaciozem lewicowym. 06.02.12, 20:38 waple napisał: >.To do Strefas i za znaczam,że nie jestem bogaty. bystry też raczej nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Strefas nie jestes szmaciorzem lewicowym. 06.02.12, 18:26 A tak napisał Konik ( I ]EST TO PRAWDĄ!): od pontyfikatu Jana XXIII po dzień dzisiejszy Kościół przeprasza za takie "grzechy Kościoła", jak: winy katolików w stosunku do protestantów (1963), prześladowanie Galileusza (1979), obojętność Kościoła wobec mafii (1983), winy Kościoła wobec zborów zreformowanych (1984), przyzwolenie Kościoła na handel niewolnikami (1985), za antysemityzm (1986), za rasizm (1989), za fanatyzm i przemoc w stosunku do Husa (1990), za udział katolików w kolonizacji i wprowadzaniu niewolnictwa (1992), za wygnanie Żydów z Hiszpanii (1992), za obojętność Kościoła wobec nierówności społecznych (1994), za zbrodnie Inkwizycji (1994), za wyprawy krzyżowe (1995), za udział Kościoła w dyskryminacji kobiet (1995), za udział katolików w doprowadzeniu do powstania drugiej wojny światowej (1995), za krzywdy wyrządzone niekatolikom (1995), za zerwanie dialogu z Lutrem (1996) oraz za winy popełnione w służbie prawdy, za naruszanie jedności Ciała Chrystusowego, za grzech przeciwko ludowi przymierza, za grzechy przeciwko godności kultur i religii i grzechy w dziedzinie podstawowych praw człowieka (2000). Zajmij się zatem kołodzieju tym z czego twoje nazwisko się wywodzi a nie "bajerowaniem". Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Strefas nie jestes szmaciorzem lewicowym. 06.02.12, 19:41 Niema na świecie istoty która była by" kryształem " bez jakichkolwiek wad ,trzeba powiedzieć ,że Kościół katolicki to partia polityczna (przynajmniej w Polsce) .Ja porównałem tylko winy SLD za PZPR do win Kościoła ,też w przeszłości za świętą inkwizycję .Meritum jest takie ,że ci świętsi maja więcej istnień na sumieniu niż ci bezbożni i nie równałbym ich do win Stalinowskich jak ktoś tu napisał . Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: Strefas nie jestes szmaciorzem lewicowym. 06.02.12, 21:02 "win Kościoła ,też w przeszłości za świętą inkwizycję" Znowu metafora? Może jednak poszukaj prawdy o inkwizycji, co nieśmiało sugerowałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Strefas nie jestes szmaciorzem lewicowym. 06.02.12, 21:58 Przyznaj się reprezentujesz PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Strefas nie jestes szmaciorzem lewicowym. 06.02.12, 22:39 No to Strefas wdepnąłeś na tym rudzkim forum niczym w samo g....! Ale w zasadzie jest tu jeden taki "ekszpert" od spraw wszystkich i on ci da dopiero popalić. To niejaki g-48 vel Gregor. A więc uwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Lewica to przyszłość . 06.02.12, 23:18 :) SPOKO NIE BOJE SIĘ a co z tym PiSem ? jest to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś